Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

QUOTE(Letali @ 2013 03 08, 16:34)
isigijau as Yves Rocher seruma, kas naudojat papasakokit kaip jums poveikis  ax.gif
nors man pirma karta jo uztepus toks jausmas kad visa veidas ir sugere, na nera taip kaip kremu buciau pasitepus, ar jo reiktu daugiau tept?  g.gif

user posted image

seruma reikia naudoti kartu su veido kremu.as pirma tepuosi seruma,po keliu min krema,.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 03 08, 19:37)
seruma reikia naudoti kartu su veido kremu.as pirma tepuosi seruma,po keliu min krema,.

ir as taip darau, nors esu skaiciusi ir pardaveja sake, kad kaip ir turetu jo uztekti vietoj kremo g.gif
Atsakyti
Tikrai ne. Serumas tik sustiprina poveikį, bet netampa kremo ar fluido pakaitalu. Vien serumo tikrai nepakanka.
Atsakyti
Gal yra mergaičių, galinčių patarti kokį serumą 20metei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 03 09, 10:39)
Gal yra mergaičių, galinčių patarti kokį serumą 20metei  blush2.gif

pirmiausia pagal odos tipa rinkis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 03 09, 09:57)
Tikrai ne. Serumas tik sustiprina poveikį, bet netampa kremo ar fluido pakaitalu. Vien serumo tikrai nepakanka.

aciu 4u.gif tada viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 03 09, 08:57)

visokių tų serumų yra. aš turiu bent kelis, ant kurių parašyta, kad papildomai nieko tept nereikia. ir iš vis net neperku tokių, kuriuos tik su kremais reikia naudot. man taip labiau patinka.
Atsakyti
Kaip įdomu smile.gif Neteko apie tokius girdėti. Galima sužinoti, kokie tai serumai? Gal vasarą pažaisčiau.
Atsakyti
Mane irgi sudomino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 03 11, 08:36)
Kaip įdomu smile.gif Neteko apie tokius girdėti. Galima sužinoti, kokie tai serumai? Gal vasarą pažaisčiau.

user posted image
Dr.Hauschka regeneruojamasis serumas be aliejų suteikia bet kurio amžiaus odai reikiamą dieninę ir naktinę priežiūrą: gausų drėkinimą ir stangrinimą. Produkto formulės paslaptis: drėgmę reguliuojantis svarainių ekstraktas, izoflavonų praturtintas raudonasis dobilas, gyvybinės energijos odai teikianti kalankė bei dobilų žiedų medus. Regeneruojamasis serumas lygina mimikos ir gilesnes raukšleles, reguliuoja drėgmę ir stangrina bei atgaivina odą. Jis taip pat ramina paraudusią, jautrią odą. Odos spalva tampa lygesnė ir gyvesnė.

tiesa, parašyta, jog esant poreikiui, dienos metu galima ant viršaus tepti kremą, nakčiai-tik serumas. ir štai kodėl-

Dr.Hauschka odos priežiūra siūlo rūpintis oda nakčiai nenaudojant savo sudėtyje aliejaus turinčių produktų. Naktinės priežiūros produktai palaiko natūralų odos aktyvumą ir vidinius ritmus. Šis unikalus priežiūros produktas išskiria Dr.Hauchka iš kitų odos priežiūros koncepcijų.
Sveikai odai suteiktos visos atsinaujinimo, drėkinimo ir apsaugos nuo išorinio poveikio galios. Dieną odos riebalų liaukos išskiria reikiamą kiekį aliejaus, tačiau nepalankios išorinės sąlygos, nervinė įtampa ir kiti dirgikliai gali išbalansuoti odą. O rezultatas nedžiugina – oda tampa išsausėjusi, paraudusi arba priešingai – riebi ir išberta spuogeliais.
Vadinasi, dieną drėkinamasis veido kremas padeda saugoti odą nuo aplinkos poveikio. Naktį ateina odos poilsio metas, kuomet aliejai odai nereikalingi. Tokia naktinė priežiūra suteikia odai galimybę pašalinti medžiagų apykaitos produktus ir atsinaujinti mums miegant. Dr.Hauschka įprastinės naktinės priežiūros produktai palaiko šiuos procesus – jų sudėtyje esantys atstatomieji ir odos aktyvumą skatinantieji augaliniai ekstraktai lengvai ir greitai įsigeria į odą. Ryte nustebsite išvydę, kokia švytinti ir lygi yra jūsų oda.

user posted image
šito serumo LT ko gero nėra, jis tarsi skystas kremukas, naudojamas vienas, ant švariai nuvalytos odos.
pasukus galvą tikrai dar prisiminčiau ne vieną...
na štai-
user posted image
http://www.yves-roch...?cmSrc=Category
user posted image
serumas, tinkantis ir po makiažo baze.
http://www.yves-roch...?cmSrc=Category
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 11 kovo 2013 - 22:56
QUOTE(Ašara @ 2013 03 11, 23:31)

paskutini turiu ir be kremo man jo neuztenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 03 12, 10:27)
paskutini turiu ir be kremo man jo neuztenka  ax.gif

Priklauso nuo odos tipo mirksiukas.gif Jeigu oda sausesne, normalu, kad jai reikia ir kremo
Atsakyti