Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

Is brandziai odai - esant pinigeliu - siulyciau Chanel serumus (arba Murad) su vitaminu C. Labai labai geri, ypac ziema, oda kaip kudikelio uzpakaliukas. ax.gif Nors neblogi yra ir Almay, Uriage, Clinique.

Įdomu, ar yra galimybė pirkti po 1 vnt serumo, pvz Chanel, Clinigue g.gif
Atsakyti
Ka tu turi omenyje 1 vnt seruma?
Atsakyti
KristiAnoj gal parduotu meginukus. (ar kokioj ten parduotuvej kur brangia kosmetika lietuvoj pardavineja)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinute_m: 31 sausio 2006 - 02:23
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 01 25, 14:20)
sveika, gal bandei kokius serumus is chanel? koki patartum man 28 m? dekui  4u.gif

bandziau sita
http://www.strawberr...=28069&goChar=C

Chanel Precision Radiant Revealing Serum

Ji naudojau ziema, kai mano oda nu isvis nusigyvena blink.gif . Naudojau 1 karta per diena, nakti, pries drekinamaji. Buvau labai patenkinta. Tokia oda, nors tu ka, tiesiog is vidaus svyti, ir lygesne, ir spalva geresne, ir neissausedavo/neserpetodavo nuo salcio nei nuo temperaturu skirtumo (pirma karta thumbup.gif ). Buteliuko uzteko iki 2.5 men. Pagerejo labai greit - po savaites.

Tai buvo pries metus - dabar naudoju Murado vitamino c seruma - irgi liuks - oda aksomine.
http://www.strawberr...=33739&goChar=M

Gera seruma labai greit galima pajausti - uzsitepi, ir taip jauti kad issilygina, susvelneja bigsmile.gif (nzn, ko ten jie prideda - ko gero sviesa atspindinciu medziagu, ir raukslytes uzpildanciu). ir makijazas daug geriau uzsitepa.

Man dabar vajazau - 27 metai doh.gif mega_shok.gif, bet serumus vartoju nuo 24 - raukslytes vis greaiciau atsiranda zarazos - ir nuo streso, ir nuo uzterstumo, ir nuo prasto gyvenimo budo blush2.gif , ir turiu pasakyti - nepasigailejau pradejusi antiraukslini rezima. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinute_m: 31 sausio 2006 - 02:40
mano svajoniu serumas - la prairie
http://www.strawberr...=31071&goChar=L
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa @ 2006 01 27, 12:10)
Ka tu turi omenyje 1 vnt seruma?

Po 1 ampulę wink.gif o ne visą dėžutę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gunda: 13 vasario 2006 - 14:25
pabandykit dior seruma ,,capture xr60/80 extra-serum reparateur arbaschiseido benefiance pati naudoju jau virs metu labai faini tik nezinau kokios ju kainos lietuvoi. thumbup.gif
Atsakyti
O niekas nebandet Yves Rocher firmos serumu? Gal bent jau atsiliepimus apie juos zinot? g.gif
Atsakyti
o nuo kokio amziaus galima seruma nauduoti?
ir ka jis gero odelei daro ar jie butini?
man taip norisi palepinti savo odele nezinau kuom?
Atsakyti
seruma ypac gerai naudot sausai ir brandziai odai , nuo jo geriau pasisavinamas kremas , as tai ziema naudoju kartais kai saltesne diena , o palepinti gali nueit ir pasidaryt masaza veido pas kokia kosmetologe , as taip darau ;D
Atsakyti
mano mamos tuoj tortadienis ir noriu dovanu koki gera seruma priesraukslini padovanoti gal galite koki parekomenduoti tinkanti naudoti jau virs 50m 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute_m @ 2006 01 31, 03:30)

Man dabar vajazau - 27 metai  doh.gif  mega_shok.gif, bet serumus vartoju nuo 24 - raukslytes vis greaiciau atsiranda zarazos - ir nuo streso, ir nuo uzterstumo, ir nuo prasto gyvenimo budo  blush2.gif , ir turiu pasakyti - nepasigailejau pradejusi antiraukslini rezima.  thumbup.gif

o ne per anksti serumams? g.gif kažkas čia minėjo, kad jie daugiau sausai ir brandžiai odai. Nors jeigu atsiranda raukšlelių, tai gal ir laiku serumus naudoji rolleyes.gif šiaip susidomėjau dėl to, kad man tiek pat, tik nesakau "vajazau", o ir raukšlių ne kažin kiek.. kažkaip nesusigaudau situacijoj ax.gif biggrin.gif
Atsakyti