Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

naudoju Alogologie firmos lengva naktini seruma (losjono konsistencijos), bet jis tinka ir dienai ir paakiams (vienu suviu - trys zuikiai mirksiukas.gif ), ryte-vakare pasitepu ir nereikia jokio papildomo kremo.. Susigeria ir visa diena oda kaip aksomas. (riebiai odai netiktu g.gif , butu per lengvas)
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 08 22, 08:08)
(riebiai odai  netiktu g.gif , butu per lengvas)

kodel riebiai odai per lengvas?gal sausai per lengvas?
Atsakyti
Turiu Matis tonizuojantį serumą, naudoju jį gan retai. Kai naudoju, tepu jį, o ant viršaus drėkinantį kremą, pats serumas nesijaučia, kad drėkintų unsure.gif Mano oda tokia į mišrumą. išlenda blizgesys, yra nelaimingųjų inkštirų doh.gif Tai tas serumas atgaivina odos spalvą, ji pasidaro tokia minkštutė ir gaivesnė flirt.gif
Atsakyti
Siandien isigijau rusiska seruma,su juodaisiais ikrais ir kolagenu.Bandysiu smile.gif
Atsakyti
naudoju lancome seruma. nusipirkau pries menesi ir esu patenkinta, nes lbai svelniai tepasi ir oda gyvesne thumbup.gif
Atsakyti
Man srumai patinka wub.gif .Naudojusi PAYOT (tikrai geras, nors ir kaina palyginus nedidele) thumbup.gif .Dar esu sunaudojsi GUERLAIN SUPER AQUA SERUM 50ml -jo pakanka ir vieno, nereikia ant virsaus tepti kremuko (ne taip kaip su kitais ax.gif ).Kvepia wub.gif .
Dar naudojau YSL HYDRA FEEL-super wub.gif , bet ant virsaus tepiau Shiseido Bio-Performance krema wub.gif
Atsakyti
uzsieemiau serumo paieskomis..gal kas naudojate seruma is DERMYN..ar gal galetumet rekomenduoti , aciu
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 08 22, 09:41)
kodel riebiai odai per lengvas?gal sausai per lengvas?

ne, turejau omeny butent tai, ka parasiau mirksiukas.gif . Riebiai odai vien serumo naudoti nerekomenduociau.
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 01 10, 14:13)
O aš norėčiau labai sausai/ jautriai, bet ne brandžiai. Tipo profilaktiškai panaudoti  mirksiukas.gif .

vot mano tokia pat oda ir tiek pat metu,ka patartumet be avon,koki seruma?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 14, 22:34)
vot mano tokia pat oda ir tiek pat metu,ka patartumet be avon,koki seruma?

Pandute, saule, gi mes tiek su tavi kalbejom apie tavo oda, o tu vis tiek "dviracio" ieskai.. g.gif Vis dar expermentuoji? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 02 15, 13:09)
Pandute, saule, gi mes tiek su tavi kalbejom apie tavo oda, o tu vis tiek "dviracio" ieskai.. g.gif  Vis dar expermentuoji? doh.gif

tai kad man jau kita kosmetologe aiskina,kad man naktinio kremo nereik,reik kazkoki prausikli naudot,tonika,as jau susimaisiau is vis ,man nei kiek nedregsta oda,vis tiek pleiskanota ir labai sausa.nebezinau ka daryt
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 15, 13:43)
tai kad man jau kita kosmetologe aiskina,kad man naktinio kremo nereik,reik kazkoki prausikli naudot,tonika,as jau susimaisiau is vis ,man nei kiek nedregsta oda,vis tiek pleiskanota ir labai sausa.nebezinau ka daryt

pasiskaityk STAI CIA, atsakyma i kl. "sausa oda" ir galbut netgi patarciau pasikonsultuoti pas dermatologe (man rodos esu jau tau tai sakius, tai gl pasikartosiu). Maza ka.. juk mes nematom realios padeties 4u.gif O tai nei skauda, nei kainuoja.. mirksiukas.gif
Atsakyti