Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

QUOTE(*amazone* @ 2009 12 27, 20:54)
Sutinku 100%  drinks_cheers.gif

tai as paziurejau,kad jau viena gana primasciau kam duoti,spreskim visos kartu,nes jau nuotrauku pakankamai ideta,kad bet kam ir nesinoretu duoti tad manau kartu pasitarsios ir duosim duomenis,ka manot?
Atsakyti
QUOTE(double_cat @ 2009 12 27, 22:18)
Nesake masazuoti? Man tai masazavo. Po kiekvieno seanso suminkstedavo, paskui vel pakietedavo, bet po truputi rezultatas buvo:)

Tai va, kad net neuzsimine apie tai schmoll.gif Tik esu girdejusi, kad kitos klausdavo apie masazus, tai atsakydavo, kad nereikalinga tai visai, suminkstes savaime g.gif matyt kiekvienas gyd savaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(double_cat @ 2009 12 27, 22:44)
***** zinok visas tris ziauriai norejau, bet ...sad.gif Pirmai kai nebuvo tai verkiau, vos depresijos nebuvo. Jauna dar kvailute buvau:)
Papildyta:
labai smalus... blush2.gif pas ka darysi? kokio dydzio desi? kur pjuvis bus?

astrasuskas arba viksraitis, neapsisprendziu dar. girdejau, kad astrauskas labai linkes atkalbet ir numazint inplantu dydi... planuoju max 300.

gal kas del situ gydytoju gali ka nors patart? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2009 12 27, 22:38)
astrasuskas arba viksraitis, neapsisprendziu dar. girdejau, kad astrauskas labai linkes atkalbet ir numazint inplantu dydi... planuoju max 300.

gal kas del situ gydytoju gali ka nors patart? mirksiukas.gif

sakyk,kodel butent sitie daktarai? ar tavo data jau nustatyta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Lavazza~ @ 2009 12 27, 22:04)
O mano (.)(.) dar kietoki, nors aišku tik 1,5 men praėjo, bet kažkaip sustūmti pvz juos kaip natūralius neišeina  schmoll.gif  Nors nuo OP suminkštėjo pastebimai  thumbup.gif prisimenu pradžioje kaip akmenukai buvo  doh.gif

Paprašysiu dar kad vyras mane perfotkintų, tada naujas foto įdėsiu, nes kažkaip pačiai ant greičio ne kas gavosi  doh.gif

O po kiek laiko turi mazdaug suminkstet ir but kaip naturalus??? g.gif
ir dar mergaites, sakykit, kas tie drenai... blush2.gif na va, atsvesiu naujuosius ir eisiu irgi i konsultacijas thumbup.gif
o nuotraukose tikrai visos supeeeeeer atrodot!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Tik va prisijungimo duomenis siūlyčiau toms kurios tik smalsauja, nedalinti ax.gif Atsiras čia daug tokių doh.gif tik toms kurios tikrai nori operuotis ir bendrauja čia, ar jau pasidariusios OP anksčiau ir savo įdės blush2.gif
[/quote]

rytoj tarsiuos del pirmines konsultacijos plastines chirurgijos centre. jei mane tenkins salygos, inplanto dydis ir pan. tarsiuos del operacijos. noreciau kuo greiciau smile.gif smalsu man, nes norisi paziureti ne vien reklamines daktaru isrinktas nuotraukas, bet ir realius variantus. siame forume as naujoke ir suprantu, kad privalau pelnyti senbuviu pasitikejima, tam reikia laiko, kolkas galiu tik prizadeti issamu savo operacijos aprasyma ir nuotraukas i jusu albuma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2009 12 27, 22:22)
Na zinoma, jei jau itarinetu kad netikra tavo krutine, tai manau randeliu labiau  ieskotu kuo arciau krutines  g.gif  Nors dabar jau vis daugiau moteru pasigrazina, tad ir vyrai jau vis labiau apie tai nusimano  tongue.gif

labai noreciau suzinuot,kurioj vietoj butent daro pjuvi pazastise? kokio jis ilgio? jis vertikaliai daromas? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2009 12 26, 21:34)
bet nesakyk, kos, laikas tai nerealiai bega. maniske op 7d., taip stipriai jau nesinervuoju, bet pagalvoju kiekviena diena.

Oj jau kaip greitai doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Lavazza~ @ 2009 12 27, 22:04)
Paprašysiu dar kad vyras mane perfotkintų, tada naujas foto įdėsiu, nes kažkaip pačiai ant greičio ne kas gavosi  doh.gif

nereikia lia lia. taviskiai vieni is graziausiu. bet kitas fotkes ir mielai paziuresim biggrin.gif

kazkuri raset, jog bijot, kad naujas draugas randelius pamatys g.gif . Tai jeigu taip, o kaip ateity tam busimajam apie korekcija pranesit smile.gif ? tas gi neisvengiama.

p.s. del nuotrauku, tai kaip gi atskirsit tas kurios rimtai darysis, o kurios ne g.gif ? tiek info pasiskaicius ir panorejus fotkes pamatyti - galima ir sublefuoti. gal tiesiog reik pasistenkt, kad aplinkos kuo maziau matytusi ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Lialyna @ 2009 12 27, 22:53)
Oj jau kaip greitai  doh.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aha. tikrai greit. bijau, kad tyrimu dienos bepamirsciau biggrin.gif ...
siaip tai kam kucios, kam kaledos ir naujakas, o man tai op diena akyse sukasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Julatr @ 2009 12 27, 23:15)
aciu uz atsakyma,bet as pvz issiskyrusi ir jei turesiu kita drauga,tai jis iskart ir pastebes randa? blush2.gif  labai nepatogu apie tai rasyt,bet turbut numirciau jei jis paklaustu kas per randas....o pazastyse gal nepastebes? ar niekam nebuvo tokiu mynciu? blush2.gif

Pajaus rankomis anksciau nei pamatys randelius. nemanau, kad pavyktu nuslepti:)
Papildyta:
QUOTE(Lialyna @ 2009 12 27, 23:52)
O po kiek laiko turi mazdaug suminkstet ir but kaip naturalus???  g.gif
ir dar mergaites, sakykit, kas tie drenai...  blush2.gif na va, atsvesiu naujuosius ir eisiu irgi i konsultacijas  thumbup.gif
o nuotraukose tikrai visos supeeeeeer atrodot!!!  thumbup.gif  thumbup.gif

per drenus po operacijos susiskaupe skysciai isteka. Tokios plonos zarneles ikistos lieka. Kai isleidzia is ligonines istraukia juos.
Atsakyti
QUOTE(bolivija @ 2009 12 27, 10:27)
Ne visi daktarai naudoja hidrogelini uzpilda, o silikonas jau pazenges, saugus..

GK klinika  lygtais turi hidrogelinius, o kuo jie tau labiau traukia?

http://www.gkklinika...pageid=3&id=248

Na as kol kas tik domiuosi smile.gif kaip sakiau esu naujoke, taciau nemazai skaiciau, kad hidrogelis yra saugesnis ir pan smile.gif taciau zinot, kaip buna su ta informacija internete, todel ir klausiu jusu nes jus jau patyrusios smile.gif man taip sunku issirinkti gydytoja, kai esu ne lt ir grizus tikrai neturesiu laiko vaiksciot pas daktarus po konsultacijas.... Ar buvo is jusu tokiu kurios turejo konsultacijas tik e-mailu?
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2009 12 27, 23:25)
Tai va, kad net neuzsimine apie tai  schmoll.gif  Tik esu girdejusi, kad kitos klausdavo apie masazus, tai atsakydavo, kad nereikalinga tai visai, suminkstes savaime  g.gif  matyt kiekvienas gyd savaip  smile.gif

O argi ne malonus uzsiemimas MB? blush2.gif
Atsakyti