As ir neprasiau prisijungimo duomenu,nes maniau,kad dar neturiu teises ju prasyti,taciau jei jau sakot,kad gali prisijungti ir tos kurios dar tik laukia op.tai buciau labai dekinga jei isileistumet i savo papinguju rata.Mano op vasario 4d.taigi dedu i galva visa butina informacija sia tema,pazadu kai tik truputi atsigausiu po op butinai idesiu savo papuliu nuotrauka(galeciau ir dabar idet bet esu tikra nei viena ju matyt nenoretu).

QUOTE(ginitaa @ 2009 12 27, 22:22)
tai as paziurejau,kad jau viena gana primasciau kam duoti,spreskim visos kartu,nes jau nuotrauku pakankamai ideta,kad bet kam ir nesinoretu duoti tad manau kartu pasitarsios ir duosim duomenis,ka manot?
Istikruju tai labai dziugu, kad jau nemazai nuotraukyciu turim

P.s. o kodel kazi mano vienos foto nerodo?

Papildyta:
QUOTE(double_cat @ 2009 12 27, 23:07)
Na del MB tai jo, jam

QUOTE(graikine @ 2009 12 27, 23:00)
aha. tikrai greit. bijau, kad tyrimu dienos bepamirsciau

siaip tai kam kucios, kam kaledos ir naujakas, o man tai op diena akyse sukasi

na as isivaizduoju... as dar net nezinau kuri menesi darysiuos, bet man jau dabar nenaujakas galvoj

QUOTE(mrs.brown @ 2009 12 28, 00:02)
Na as kol kas tik domiuosi
kaip sakiau esu naujoke, taciau nemazai skaiciau, kad hidrogelis yra saugesnis ir pan
taciau zinot, kaip buna su ta informacija internete, todel ir klausiu jusu nes jus jau patyrusios
man taip sunku issirinkti gydytoja, kai esu ne lt ir grizus tikrai neturesiu laiko vaiksciot pas daktarus po konsultacijas.... Ar buvo is jusu tokiu kurios turejo konsultacijas tik e-mailu?

man tokia pat situacija, noriu pasidaryt operacija, kol dar lietuvoj esu, klausiau apie konsultacijas e-mailu, bet kaip supratau reali apziura kur kas pranasesne

svarbu kad nuotraukose rezultata galima butu pamatyt,tegu nesimato veido
kaip kliniku fotogalerijoj. na kaip gi mums kitaip pamatyt,suzinuot kaip bus po operacijos?

[quote=kos,2009 12 28, 00:08]
As ir neprasiau prisijungimo duomenu,nes maniau,kad dar neturiu teises ju prasyti,taciau jei jau sakot,kad gali prisijungti ir tos kurios dar tik laukia op.tai buciau labai dekinga jei isileistumet i savo papinguju rata.Mano op vasario 4d.taigi dedu i galva visa butina informacija sia tema,pazadu kai tik truputi atsigausiu po op butinai idesiu savo papuliu nuotrauka(galeciau ir dabar idet bet esu tikra nei viena ju matyt nenoretu).
[/quote
jei ne paslaptis, pas ka planuoji operuotis, kokio turio implantus pasirinkai?

[/quote

QUOTE(oilypoil @ 2009 12 27, 23:25)
man tokia pat situacija, noriu pasidaryt operacija, kol dar lietuvoj esu, klausiau apie konsultacijas e-mailu, bet kaip supratau reali apziura kur kas pranasesne
as planuoju po konsultacijos iskart tartis del op, tikiuos ilgu eiliu kaip rusu laikais prie desros nebus 

Na kai gydytojas pamato tave gyvai, ir kai pati gyvai gali su gyd pabendrauti, tai manau visai kitaip, nei emeilu... O del eiliu, tai nemanau, kad dabar labai jau dideles eiles...tik patarciau pas kelis gyd nueiti ir keliu nuomone isklausyti

QUOTE(oilypoil @ 2009 12 27, 23:25)
as planuoju po konsultacijos iskart tartis del op, tikiuos ilgu eiliu kaip rusu laikais prie desros nebus 

As viska susitvarkiau telefonu ir e meilu

o jei ir kas pamatys nuotraukas nedidele beda, vistiek gi veidu nesimato:) negi gaila?

QUOTE(*amazone* @ 2009 12 28, 00:29)
Na kai gydytojas pamato tave gyvai, ir kai pati gyvai gali su gyd pabendrauti, tai manau visai kitaip, nei emeilu... O del eiliu, tai nemanau, kad dabar labai jau dideles eiles...tik patarciau pas kelis gyd nueiti ir keliu nuomone isklausyti 

astrauska ir viksraiti nusiziurejau, tikiuosi kuris nors is situ patiks, nenoriu i ilgas paieskas isivelt, nes jei sia ziema nespesiu, teks vasara su nepersaunama liemene vaikscioti

bet jei sirdele jaus ka nors negero, ir matysiu, kad nerandam bendros kalbos, teks dar kr nors keliaut

[quote=oilypoil,2009 12 27, 23:29]
[/quote
[/quote]
Pas M Norku, anatominius 325 bet dar galutinai nuspresiu per pask.koncultacija

[/quote

[/quote]
Pas M Norku, anatominius 325 bet dar galutinai nuspresiu per pask.koncultacija

[
Na del MB tai jo, jam
Istikruju ranku negali atitraukt
ir jam 100 metu silikoniniai ar ne 
[/quote]
maniskis tai ne itin dziugauja, sako, kad geriau senieji naturalus
Na del MB tai jo, jam

[/quote]
maniskis tai ne itin dziugauja, sako, kad geriau senieji naturalus