Et, aš kartais irgi pasvajoju, bet kol kas nėra lėšų tam reikalui. Pas mane krūtinė A, nepilno B dydžio, bet forma

nors du mažius ilgokai maitinau. Man labai knieti paklausti poros dalykiukų
* Koks buvo paskutinis lašas, kad pasiryžote operacijai? Nes aš irgi vis pasvajoju apie didesnius papulius, bet man baisu labai. Kai užsimenu MB jis sako, jog jam baisu, kad tik nesugadintų ir t.t., bet kai nueinu į apatinio trikotažo parduotuvę taip bjauriai jaučiuosi, naktinukai karo ir taip pavydu būna pažiūrėt į kitas mergaites su maudymukais, nes aš daug metų sportuoju ir nėra pas mane tų riebaliukų, tai iš kur tos (.)(.)
* Ar realiai kuriai buvo kas nors ne taip nutikę, tarkim kokia kontraktūra ar pan?
* Ir vis niekur nerandu tie implantai visam gyvenimui ar reikės keisti? nes vienur rašo vienaip, kitur kitaip.
* Na ir paskutinis klausimukas, po kiek laiko galima rimčiau sportuoti?
Labai ačiū, jei kuri nepatingėsit atsakyti
Sveikute,as didysiu krutine,ne todel,kad noreciau tureti didesne-bet todel,kad isvis ja tureciau o kadangi jau vistiek guluosi po peiliu tai isidesiu didesnius.jei tureciau bent pilna A-niekada nesirizciau op.Kas jau syki paliesta peilio-jau niekada nebus taip kaip buve.Visada vaiksciosi lyg su bomba ir nezinosi kada ji sprogs taigi pinigu turi tureti visada.Apsiskaityk informacijos sia tema tikrai yra daug,pasiziurek nuotraukas galimu komplikac.tada sudek visus pliusus iu minusus,pasiziurek i veidrodi ir jei tikrai tikrai vis dar noresi-tada pirmyn