Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

QUOTE(graikine @ 2009 12 30, 11:43)
Bolivija, kur slidinesit? Kokio amziaus tavo vaikai?
Smagu. Kiekviena kelione, atitrukimas nuo namu liuks.
tai as nes nesigincyju, kad nesupranta. Cia daugiau man paciai klausimu iskyla (ir manau, kad ne vien man) del dydzio pasirinkimo. Oi koks galvos skausmas, kas
bus, koks bus ir t.t.

Tai jo jo, as ir pati pamenu kaip tarp dvieju dydziu negalejau issirinkt doh.gif Bijojau kad nebutu per mazi, bet per dideliu irgi nenorejau tongue.gif Cia kiekvienai manau panasiai... ax.gif
Atsakyti
[quote=bolivija,2009 12 29, 20:01]
mano irgi neshiuolaishka, kai suzinos uz galvos griebsis.. bet pas ja tai yra (.)(.), o pas man ne, tai sakysiu , kad reikejo su tetuku labiau pasistengt- gal ir man but nereikeje ishlaidaut

na tu saunuole...gera jumoro jausma turi...ir mama matyt turi, tikiuosi, tave supras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidaxxx @ 2009 12 30, 11:52)
Sveikos merginos,
noriu jusu paklausti blush2.gif
kurie implantai graziau atrodo anatominiai ar apvalus?
Gydytojas siulo anatominius rolleyes.gif

Sveika 4u.gif

Na labai skirtingai ant kiekvienos atrodo...man ant vienos labai grazu apvalus, o ant kitos anatominiai...cia jau apskritai skonio reikalas mirksiukas.gif Ir pvz., gyd gali taip apvalius tau ideti, kad neatrodys kaip kamuoliai, o net gi labai graziai ir naturaliai, taciau cia jau prikaluso ir nuo to, ka pati dabar turi... Ir jei gyd siulo anatominius, gal istikruju jie tau graziau atrodytu 4u.gif

O tau paciai, labiau apvalesni patinka, ar noretum kad kuo naturaliau atrodytu? ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
gavau az nuo vaidaxxx praso prisijungimo duomenu,mergaites kaip ir taremes sprendziam visos ar duoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 12 30, 12:21)
labas rytas  4u.gif
gavau az nuo vaidaxxx praso prisijungimo duomenu,mergaites kaip ir taremes sprendziam visos ar duoti  mirksiukas.gif

Laba 4u.gif

Del manes tai galim duot mirksiukas.gif Tegu grozisi... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2009 12 30, 00:49)
Et, aš kartais irgi pasvajoju, bet kol kas nėra lėšų tam reikalui. Pas mane krūtinė A, nepilno B dydžio, bet forma  thumbup.gif nors du mažius ilgokai maitinau. Man labai knieti paklausti poros dalykiukų 4u.gif  blush2.gif
* Koks buvo paskutinis lašas, kad pasiryžote operacijai? Nes aš irgi vis pasvajoju apie didesnius papulius, bet man baisu labai. Kai užsimenu MB jis sako, jog jam baisu, kad tik nesugadintų ir t.t., bet kai nueinu į apatinio trikotažo parduotuvę taip bjauriai jaučiuosi, naktinukai karo ir taip pavydu būna pažiūrėt į kitas mergaites su maudymukais, nes aš daug metų sportuoju ir nėra pas mane tų riebaliukų, tai iš kur tos (.)(.)
* Ar realiai kuriai buvo kas nors ne taip nutikę, tarkim kokia kontraktūra ar pan?
* Ir vis niekur nerandu tie implantai visam gyvenimui ar reikės keisti? nes vienur rašo vienaip, kitur kitaip.
* Na ir paskutinis klausimukas, po kiek laiko galima rimčiau sportuoti?
Labai ačiū, jei kuri nepatingėsit atsakyti  smile.gif

Sveikute,as didysiu krutine,ne todel,kad noreciau tureti didesne-bet todel,kad isvis ja tureciau o kadangi jau vistiek guluosi po peiliu tai isidesiu didesnius.jei tureciau bent pilna A-niekada nesirizciau op.Kas jau syki paliesta peilio-jau niekada nebus taip kaip buve.Visada vaiksciosi lyg su bomba ir nezinosi kada ji sprogs taigi pinigu turi tureti visada.Apsiskaityk informacijos sia tema tikrai yra daug,pasiziurek nuotraukas galimu komplikac.tada sudek visus pliusus iu minusus,pasiziurek i veidrodi ir jei tikrai tikrai vis dar noresi-tada pirmyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 12 30, 12:21)
labas rytas  4u.gif
gavau az nuo vaidaxxx praso prisijungimo duomenu,mergaites kaip ir taremes sprendziam visos ar duoti  mirksiukas.gif

O tai man nusprendet neduot? :ax:as manau,kad tas nuotraukas ir duomenis matyti yra kur kas aktualiau toms kurios laukia op,nes dar galima daug ka pakeist, doh.gif
Atsakyti
jei tureciau maza, bet dailia krutine manau, kad krutu didinima tik svajonems paliksciau smile.gif kam rizikuoti smile.gif
as galutinai apsisprendziau kai viena nakti pabudau ir pamaciau, kad viana krutis islindusi per naktinuku iskirpte, kita per pazasties anga doh.gif visa nakti uzmigt nebegalejau blush2.gif gal cia siek tiek ir perdetai papasakojau, nera jos kaip sliekai ilgos, bet to pilnumo ir stangrumo kaip buvo pries vaikus tikrai nebera...
dar pagalvojau, o jei vyras prabustu ir pamatytu tooooki vaizdeli? gal jis nieko man nesakytu, bet kaip paciai jaustis pamacius jo akis ismeigtas i si laiko ir gyvenimo vingiu sedevra unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(kos @ 2009 12 30, 13:33)
O tai man nusprendet neduot? :ax:as manau,kad tas nuotraukas ir duomenis matyti yra kur kas aktualiau toms kurios laukia op,nes dar galima daug ka pakeist, doh.gif

na manau duomenis galima duot, nieks ten veidu juk nemato, o kitoms tai is tikruju gal net pades.. pagalvokime ir pacios buvome labai smalsios ir norejome pamatyti gyvu is cia esanciu merginu krutines op pavyzdziu..
Papildyta:
QUOTE(oilypoil @ 2009 12 30, 13:36)
jei tureciau maza, bet dailia krutine manau, kad krutu didinima tik svajonems paliksciau smile.gif kam rizikuoti smile.gif
as galutinai apsisprendziau kai viena nakti pabudau ir pamaciau, kad viana krutis islindusi per naktinuku iskirpte, kita per pazasties anga doh.gif visa nakti uzmigt nebegalejau blush2.gif gal cia siek tiek ir perdetai papasakojau, nera jos kaip sliekai ilgos, bet to pilnumo ir stangrumo kaip buvo pries vaikus tikrai nebera...
dar pagalvojau, o jei vyras prabustu ir pamatytu tooooki vaizdeli? gal jis nieko man nesakytu, bet kaip paciai jaustis pamacius jo akis ismeigtas i si laiko ir gyvenimo vingiu sedevra unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif palyginimu virsune "ilgos kaip sliekai" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif saunu, kad dar jumoru tai mokam paverst mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites, bukit geros, pademonstruokit ir man savo turta blush2.gif nors tai labai asmeniska, jusu patirtis, mums kaip pamokos ax.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif palyginimu virsune "ilgos kaip sliekai" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif saunu, kad dar jumoru tai mokam paverst mirksiukas.gif
[/quote]

kas belieka unsure.gif yra kaip yra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kol kas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2009 12 30, 12:36)
gal jis nieko man nesakytu, bet kaip paciai jaustis pamacius jo akis ismeigtas i si laiko ir gyvenimo vingiu sedevra unsure.gif

Oj, negaliu lotuliukas.gif
Jau kai as nuejau i konsultacija ir pasakiau, kad likus tik kazkokia odos rauksle, tai gydytojas juokes, kas dar taip negirdejo.
Nu bet daba as galiu pasakyt, kas dar taip negirdejau lotuliukas.gif
Tik nesupyk 4u.gif

As siaip irgi labai noreciau pasmalstaut i jusu grazuoles blush2.gif bet kazkaip nedrasu prasyt, kai pati neturiu, ka ten idet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2009 12 30, 13:52)
Oj, negaliu lotuliukas.gif
Jau kai as nuejau i konsultacija ir pasakiau, kad likus tik kazkokia odos rauksle, tai gydytojas juokes, kas dar taip negirdejo.
Nu bet daba as galiu pasakyt, kas dar taip negirdejau lotuliukas.gif
Tik nesupyk 4u.gif

As siaip irgi labai noreciau pasmalstaut i jusu grazuoles blush2.gif  bet kazkaip nedrasu prasyt, kai pati neturiu, ka ten idet blush2.gif

aciu uz prisijungimo duomenis, dabar visai pasimeciau blink.gif ziuriu ir anatominiai ir apvalus grazu blush2.gif man gydytojas pataria nevirsyti 300, nes esu liekna, o mano dydis dabar AA..reikia spresti, kuriuos detis tik implantus doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti