Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

Sveikos merginos,

Jau ryt sutikinesime naujus, tai noriu palinketi visoms ateinantiems metams sveikatos jums ir jusu seimoms! Jei bus sveikata bus ir grozis ir pinigeliai smile.gif Nuosirdziausi linkejimai visoms ir aciu uz palaikyma musu belaukianciu grozio OP... Iki kitu metu!!!
Atsakyti
aciukas visom uz pasitikejima clap.gif ,grazus papuliai,dar nespejau gerai perziureti,kadisi-vau thumbup.gif liuksiskai atrodai,amazone tavo irgi fantastiski thumbup.gif einu maziu maitint poto uzsuksiu yra daug klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2009 12 30, 19:12)
aciukas visom uz pasitikejima clap.gif ,grazus papuliai,dar nespejau gerai perziureti,kadisi-vau  thumbup.gif liuksiskai atrodai,amazone tavo irgi fantastiski thumbup.gif einu maziu maitint poto uzsuksiu yra daug klausimu 4u.gif

aciu aciu 4u.gif klausimai laukiami, kuo galesim, tuo patarsim..
Atsakyti
QUOTE(kadisi @ 2009 12 30, 19:33)
aciu aciu 4u.gif  klausimai laukiami, kuo galesim, tuo patarsim..

Tikrai grazus tie jusu papuliai,neisivaizduoju,kad ir mano panasus bus,man idomu kiek pilnas B skiriasi nuo mazo C?kadangi visada nesiojau tik su paralonu liem.tai visiskai nieko apie ismieras nesuprantu 4u.gif mano ugis 166cm svoris 55kg gyd.siulo max 325 anatominius sako,kad gautusi nepilnas C man baisu,kad pagal mano sudejima neatrodytu per dideli,kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2009 12 30, 14:06)
Jei būtų implantai visam gyvenimui tikriausiai pasiryžčiau biggrin.gif Mergytės, o kodėl juos reikia keisti po 10-15 metų, čia dėl to, kad keičiasi krūtinė, ar susidėvi silikonas, o gal dar yra kokia priežastis?

Bandysiu atpasakot, ka man MN sake del to keitimo.
Nu isivaizduok jis man sako. Turi gera masina. Vazineji 10 metu. Viskas gerai. Ir vyras tau nuperka dar geresne ir aisku naujesne.
Tipo nieko jie ten daug nesusinesioja ir tai tik rekomendacija, kad keist po 10 m.
As tai galvoju, kad po 10 m ir pati krutine keicias. Noresis tos korekcijos ne tik tam, kad pakeist implanta.

Dar jis man toki idomu dalyka sake. Kad tipo jei susidaro kontraktura aplink implanta, tai tipo pasalina ja ir atgal deda ta pati implanta.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
...perziurejau jusu ikeltas nuotraukytes, is tiesu liuks thumbup.gif kai matai koks skirtumas pries ir po operacijos, rezultatas thumbup.gif

_lepunele_, rezultatas po op pas tave super thumbup.gif net nepasakytum, kad buvo problema del asimetrijos smile.gif is tiesu labai graziai atrodo 4u.gif labai tikiuosi, kad ir man pavyks istaisyti asimetrija smile.gif

..taip pat norejau visas pasveikinti SVENCIU proga!!!!! 4u.gif linkiu linksmai sutikti Naujuosius! drinks_cheers.gif ir svarbiausia naujiems tigro metams- SVAJONIU ISSIPILDYMO!!! rolleyes.gif 4u.gif graziu (.)(.) !!! 4u.gif
Atsakyti
lenkiu zemai galva ir dekoju uz pasitikejima notworthy.gif ploja.gif
pavydas bamba grauzia blush2.gif kadangi mano papukai sveria kiekvienas po 20 gramu, tai net negaliu lauretes isskirt, visi grazus thumbup.gif
sakiau, kad noreciau silikono max 300, bet susimasciau ar tikrai, reikes dar internete panarsyt, gal prisiziurejau vaizdeliu iskart po operacijos, todel visi tokie gigantai atrode...
mano ugis 171cm ir 58 kg, antradieni konsultacija pas astrauska ir viksraiti, tai itariu, kad norima dydi jau namie reikia i galva isikalt g.gif
galvosuki dabar turiu biggrin.gif

rytoj musu mazyles gimtadienis ir naujieji, tai nori nenori uzsuksiu cia tik kitais metais tongue.gif iskart linkiu visoms linksmu svenciu, nepamirskit, kad kaip atsvesit, tokie visi metai bus tongue.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2009 12 31, 00:01)
lenkiu zemai galva ir dekoju uz pasitikejima notworthy.gif  ploja.gif
pavydas bamba grauzia blush2.gif kadangi mano papukai sveria kiekvienas po 20 gramu, tai net negaliu lauretes isskirt, visi grazus thumbup.gif
sakiau, kad noreciau silikono max 300, bet susimasciau ar tikrai, reikes dar internete panarsyt, gal prisiziurejau vaizdeliu iskart po operacijos, todel visi tokie gigantai atrode...
mano ugis 171cm ir 58 kg, antradieni konsultacija pas astrauska ir viksraiti, tai itariu, kad norima dydi jau namie reikia i galva isikalt g.gif

rytoj musu mazyles gimtadienis ir naujieji, tai nori nenori uzsuksiu cia tik kitais metais tongue.gif  iskart linkiu visoms linksmu svenciu, nepamirskit, kad kaip atsvesit, tokie visi metai bus tongue.gif  4u.gif  biggrin.gif

Oi prajuokinai tu cia mane lotuliukas.gif del tu 20 gr tai nepergyvenk buna dar blogiau mano tai maziai visiskai suvalge gal po kokia 10 gr ir sveria tikrai nedaugiau lotuliukas.gif su gimtadiediu tavo dukryte birthday.gif bigsmile.gif happybday.gif Ir laimingu Naujuju Metu!!!
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2009 12 30, 18:44)
Tikrai grazus tie jusu papuliai,neisivaizduoju,kad ir mano panasus bus,man idomu kiek pilnas B skiriasi nuo mazo C?kadangi visada nesiojau tik su paralonu liem.tai visiskai nieko apie ismieras nesuprantu 4u.gif mano ugis 166cm svoris 55kg gyd.siulo max 325 anatominius sako,kad gautusi nepilnas C man baisu,kad pagal mano sudejima neatrodytu per dideli,kaip manot?

Nepergyvenk del 325, sakyciau prasyk gydytojo daugiau biggrin.gif, nes va as identiska tau -166, svoris 54, po krutine 73, baze 13, idejo 325 ir jie man maziukai verysad.gif , be to tarpas didelis gavosi, nebent tau baze neleistu didesniu, bet jei leidzia baze, tikrai nenusimazink. Beje visas su Naujais Metais sveikinu !!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tukyte @ 2009 12 31, 01:32)
Nepergyvenk del 325, sakyciau prasyk gydytojo daugiau biggrin.gif, nes va as identiska tau  -166, svoris 54, po krutine 73, baze 13, idejo 325 ir jie man maziukai  verysad.gif , be to tarpas didelis gavosi, nebent tau baze neleistu didesniu, bet jei leidzia baze, tikrai nenusimazink.  Beje  visas su Naujais Metais sveikinu !!! 4u.gif

Mano po krutine 76cm,o tu kitos nuotraukos neturi?nes gal is truputi toliau geriau eitu suprast,mano krutine tai l.panasi kaip tavo pries op.o tavo ta nuotr.ideta 5sav po op.tai kazi jie dar daugiau nesumazes?koks isvis dydis cia gavosi? Ir cia pas tave apvalus o man des anatom.tai nezinau jie savo turiu skiriasi istikruju ar ne g.gif tikrai idomu,nes radau l.panase i save smile.gif kazkaip smagiau pasidare thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2009 12 31, 00:01)

pas mane panasiai 173cm ir 60kg, pries operacija krutines buvo gal 20g (nuo vaiku tik tiek liko) tai 300cc tik tuo atveju gali detis jeigu nori kad naturaliai atrodytu, o siaip pagalvociau ir apie 350cc tavo vietoje...

P.S. nors su tuo naturalumu tai irgi buna "linksma" : kai as vasara buvau pliaze ir praejau salia kazkokiu merginu, isgirdau komentara apie save: Implantu prisidejus vaiksto cia...
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2009 12 31, 11:04)
P.S. nors su tuo naturalumu tai irgi buna "linksma" : kai as vasara buvau pliaze ir praejau salia kazkokiu merginu, isgirdau komentara apie save: Implantu prisidejus vaiksto cia...

simsimas, ale tu radai kur praeiti biggrin.gif .... salia vyru vaiksciok, o ne salia bobu tongue.gif .
o jei rimtai, tai tikrai nemieli tokie komentarai, ale ka padarysi.
(as pati realiai suprantu, kad tie papai tai tokia tustybe, ale norisi nors tu ka, pamatai kokia gilesne iskirpte vasara ir varvini seile kaip koks diedas doh.gif tongue.gif ).
Atsakyti