Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

QUOTE(graikine @ 2010 01 03, 17:44)
dideliausi sveikinimai.
parasyk smulkiau apie savijauta po op  4u.gif
p.s. dek fotkes greiciau  biggrin.gif

Aciu 4u.gif Pirmos 4 paros sunkiausios man buvo- skausmas kaip traukiniui pervaziavus visa krutinkauli unsure.gif Dabar skauda tik staigiau sujudejus, istiesus daugiau ranka ar pan, dar keliantis po nakties- vis dar reikalinga vyro pagalba, kad "ismestu" is lovos tongue.gif Ryt jau lygiai savaite bigsmile.gif Nuo vakar jau einu su seimyna i lauka, pilnai judu po namus, aisku visur dar reikalinga pagalba, bet visumoj nebeskauda. Krutine dar kieta, patinus, bet siaip vaizdas jau neblogas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J'adore: 03 sausio 2010 - 17:49
QUOTE(J'adore @ 2010 01 03, 18:47)
Aciu  4u.gif  Pirmos 4 paros sunkiausios man buvo- skausmas kaip traukiniui pervaziavus visa krutinkauli  unsure.gif Dabar skauda tik staigiau sujudejus, istiesus daugiau ranka ar pan, dar keliantis po nakties- vis dar reikalinga vyro pagalba, kad "ismestu" is lovos  tongue.gif Ryt jau lygiai savaite  bigsmile.gif Krutine dar kieta, patinus, bet siaip vaizdas jau neblogas smile.gif

na tai sveik greiciau unsure.gif . ojojoj kas manes laukia smile.gif .
kai galesi, imesk nuotraukas i albuma.
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 03, 17:49)
na tai sveik greiciau  unsure.gif . ojojoj kas manes laukia  smile.gif .
kai galesi, imesk nuotraukas i albuma.

idejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J'adore @ 2010 01 03, 18:54)

na, zinok, grazu wub.gif . svarbiausiai, kad naturaliai atrodo.
papildyk info prie nuotrauku: kiek deta ir kokie 4u.gif .
Liuks, ane smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 03, 17:57)
na, zinok, grazu  wub.gif . svarbiausiai, kad naturaliai atrodo.
papildyk info prie nuotrauku: kiek deta ir kokie  4u.gif .
Liuks, ane  smile.gif ?

Aciu smile.gif Taip, as norejau tokio rezultato, kad nezinantis zmogus neitartu, kad kazkas daryta ax.gif Laikinai ikeliau, nenoreciau laikyti ten nuotrauku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J'adore: 03 sausio 2010 - 18:13
QUOTE(J'adore @ 2010 01 03, 19:00)
Aciu  smile.gif Taip, as norejau tokio rezultato, kad nezinantis zmogus neitartu, kad kazkas daryta  ax.gif Laikinai ikeliau, nenoreciau laikyti  ten nuotrauku ax.gif

clap.gif didziausi sveikinimai thumbup.gif tik kodel as tavo fotkiu nematau?
Atsakyti
QUOTE(J'adore @ 2010 01 03, 18:00)
Aciu  smile.gif Taip, as norejau tokio rezultato, kad nezinantis zmogus neitartu, kad kazkas daryta  ax.gif Laikinai ikeliau, nenoreciau laikyti  ten nuotrauku ax.gif

Tavo tikrai labai naturaliai atrodo,o tik savaite po operacijos .Sveikinu dar karta ir dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle0906 @ 2010 01 03, 17:35)
mergaites, padekit, noriu didintis krutine, bet labai bijau, ypac po tokiu saitu kaip www.siliconholocaust.com ar pan.....kaip atsikratete minciu apie rizika??? kaip nebijote operuotis po 8-10 metu vel ir vel? as apie tai nesiliauju galvojus, nors papai baisus po maitinimo iki 1metuku....o jeigu koiu veziu susirgsiu? nei operacijos tada negalima, nei chemoterapijos.....aisku, sakysite kad man pas psichologa reikia:)) o jums taip nebuvo?

na nuotraukos tai baisios ten doh.gif man irgi baisu, bet kazkaip paskutiniu metu bandau raminti save, kad dabar implantai geresni nei pries 30 metu... mirksiukas.gif
Atsakyti
na ir plepumas jusu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2010 01 03, 21:13)
na ir plepumas jusu  thumbup.gif  thumbup.gif

book.gif kad ner ka veikt,antradieni i darba tai atsigausiu,2sav.atostogu man per daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2010 01 03, 19:13)
Tavo tikrai labai naturaliai atrodo,o tik savaite po operacijos .Sveikinu dar karta ir dziaugiuosi  4u.gif

aciuks.gif Tau aciu uz palaikyma ir patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J'adore @ 2010 01 03, 21:39)
aciuks.gif Tau aciu uz palaikyma ir patarimus  mirksiukas.gif

o jau isemei nuotrauka ar as nematau? lotuliukas.gif
Atsakyti