Tukyte imesk nuotrauka

QUOTE(Lialyna @ 2010 01 03, 21:33)
Aciu J'adore
is tikruju labai grazi ir naturali forma tavo (.)(.)
super
Idomu, kaip maziau skauda, ar pjuvis po areole, ar po pazastim... ar gali rankas kelt ar nelabai???

Aciu

Sekmes Guste111
Viskas bus gerai, tik nepergyvenk ir nebijok 
[/quote]
Dekui dekui, del papuliu tai nebijau, tik man dar susviete, kad reikia ir apatinius vokus pakoreguoti, tai del to ir metausi, ar man to reikia. Ryt einu i konsultacija, tai tarsiuosi.

[/quote]
Dekui dekui, del papuliu tai nebijau, tik man dar susviete, kad reikia ir apatinius vokus pakoreguoti, tai del to ir metausi, ar man to reikia. Ryt einu i konsultacija, tai tarsiuosi.
QUOTE(J'adore @ 2010 01 03, 22:37)
Aciu
Nzn, kur maziau skauda, tik akivaizdu, kad po pazastuko pjuvio rankos pradzioje suvarzytos- negaliu alkuniu iskelti auksciau peciu linijos kol kas, bet tai smulkmena 

Taip, tikrai smulkmena, palyginus su tuo, kad turi toki grozi...

QUOTE(Lialyna @ 2010 01 03, 22:13)
Taip, tikrai smulkmena, palyginus su tuo, kad turi toki grozi...
o dareisi del dydzio ar formos? ir dar, rasei kad buvo B o dabar C... idejo tau palyginus daug, o padidejo krutine tik 1 dydziu?

Dariausi, kad butu grazu ir naturalu, kad nebutu didziuuuule

QUOTE(J'adore @ 2010 01 04, 09:54)
Dariausi, kad butu grazu ir naturalu, kad nebutu didziuuuule
Buvo forma nebloga, taciau po vaiku tokia kaip tuscia ir dar sumazejusi. Buvo silpnas B, taigi padidejo GERU 1 dydziu
Bus matyti, kokias liemeneles pirksiu, kai viskas susitvarkys, o pooperacine C
Be to, tas 385 su mano ugiu nera daug, jei noretusi akivaizdziai didesnes krutines
Manau, su mano ugiu, jei noreciau tikrai matomos ir dideles krutines, galetu kokie 500 buti (zinoma, jei leistu visi kiti duomenys) 

Va butent tokio rezultato ir noreciau,pats tas nei per dideli,nei per mazi

Sveikos,
Man tie dydziai tai kosmosas. Niekaip nepasakyciau pagal nuotrauka, kad pas J'adore tiek sudeta. Sakyciau kokia 350 maximumas.
Dekui, Lavazza, uz patarimus (mano mazajam 1m.7menesiai).
Man tie dydziai tai kosmosas. Niekaip nepasakyciau pagal nuotrauka, kad pas J'adore tiek sudeta. Sakyciau kokia 350 maximumas.
Dekui, Lavazza, uz patarimus (mano mazajam 1m.7menesiai).

QUOTE(graikine @ 2010 01 03, 18:06)
Ar nebandet nurodytam psl.pasiziureti kokia krutine bus po op?
My Webpage
Man gavosi tokia normali krutine, nieko per didelio (su 330).
My Webpage
Man gavosi tokia normali krutine, nieko per didelio (su 330).
o kaip ten reikia ka daryt? kazkaip nesusigaudau...

QUOTE(Lialyna @ 2010 01 04, 13:15)
reikia parsisiusti playeri, suinstaliuoti ji ir tada jau eiti nurodytam psl. i View 3d Breast Visualization Tool. O ten jau susigaudysi.
QUOTE(kos @ 2010 01 04, 11:24)
Va butent tokio rezultato ir noreciau,pats tas nei per dideli,nei per mazi
tikiuosi,kad idejus 325 tokio dydzio ir gausis,aisku nesitikiu,kad tokia forma kaip tavo bet bent jau,kad butu panasi,tiesa bet ar jie dar nesumazes?nes mazesniu tai jau nenoreciau...

Forma, manau, daugiausia priklauso nuo pries operacija turimos naturalios krutines formos.
Kazkiek truputi apmazes, nes leisis patinimas

mergaites ar ir jus neieinat i albimeli?