Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

QUOTE(graikine @ 2010 01 04, 21:14)
tada gerai. seniau naudojausi siuo puslapiu, bet tokios painiavos nebuvo.

Kazkas netycia ikele draugu gruodinuku albuma bei padare dar viena tuscia albuma papuliams smile.gif Db viskas ok. smile.gif
Atsakyti
Man taip pat atsidaro albiumukas smile.gif, tik gaila nepamaciau Jadore nuotraukyciu sad.gif, gal imesi dar syki ax.gif
KOS neturiu fotografo siuo metu naujoms nuotraukoms smile.gif, gal ryt - poryt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tukyte: 04 sausio 2010 - 21:21
QUOTE(tukyte @ 2010 01 04, 22:19)
Man taip pat atsidaro albiumukas smile.gif, tik gaila nepamaciau Jadore nuotraukyciu sad.gif, gal imesi dar syki  ax.gif
KOS neturiu fotografo  siuo metu  naujoms nuotraukoms smile.gif, gal ryt - poryt  4u.gif

ok,fantastiski J'adore papuliai,tarp kitko-naudoju J'adore kvepalus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(graikine @ 2010 01 04, 21:38)
merginos, reikia kurti nauja albuma, nes kazkas ten su buvusiu tikrai negerai, tuscias. Matyt, neatsakingai kazkuri, gavusi slaptazodi, pasielge. Gaila.

rytoj D diena? smile.gif
Atsakyti
Oi merginos patarkit man, isprotesiu, koki man pasirinkti cc, buvau apsisprendus del 310, o dabar gal 365, projekcija 5 cm. Ryt ryte gulu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guste111 @ 2010 01 04, 22:47)
Oi merginos patarkit man, isprotesiu, koki man pasirinkti cc, buvau apsisprendus del 310, o dabar gal 365, projekcija 5 cm. Ryt ryte gulu smile.gif

aisku dar as prasta patarinetoja bet tavo vietoje nesimetyciau 4u.gif
Atsakyti

o koks dabar tavo dydis? man atrodo kad rasei A... kokio pati esi ugio, svorio...
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 04, 21:54)
o koks dabar tavo dydis? man atrodo kad rasei A... kokio pati esi ugio, svorio...

Ugis 174, svoris 55, apimtis po apie 75, galvojau kad mano o A, o daktaras pasake, kad tarp A _ B g.gif. Riebaliuko liaukos maciau kad uzrase 2
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2010 01 04, 22:39)
rytoj D diena? smile.gif

mano 7d., dar turiu kelias dieneles smile.gif

oi, Guste, Guste, as tai tau palinkesiu sekmingos op ir lengvo atsigavimo, apie dydi tai jau pati spresk, tau geriau matyt. Kas operuos?
Atsakyti

Siulau didesnius smile.gif esi auksta ir tikrai neturetu buti per dideli... Cia ka tik mateme kaip gali naturaliai ant aukstos moters 385cc atrodyti...

P.S. Stiprybes tau ir paciu geriausiu rezultatu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuliuxa: 04 sausio 2010 - 22:06
oi, Guste, Guste, as tai tau palinkesiu sekmingos op ir lengvo atsigavimo, apie dydi tai jau pati spresk, tau geriau matyt. Kas operuos?
[/quote]
TA
Papildyta:
Kaip nebutu keista man TA visai nepriestaravo del 365 cc, kazkaip jis isviso labai pasyviai i mane ziurejo, be emociju, gal po kokios operacijos nuvarges buvo, jei nebuciua cia pasiskaitinejus kokius 2 menesius, buciau be supratimo
Papildyta:
QUOTE(katuliuxa @ 2010 01 04, 22:01)
Siulau didesnius smile.gif esi auksta ir tikrai neturetu buti per dideli... Cia ka tik mateme kaip gali naturaliai ant aukstos moters 385cc atrodyti...

P.S. Stiprybes tau ir paciu geriausiu rezultatu!!!

Dekui smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 04, 22:59)
mano 7d., dar turiu kelias dieneles  smile.gif

a sorry galvojau ar 5 ar 7 sakes kaip laikas begt pradejo o dar ryt i darba griztu turbut nespesiu ne apsidairyt kai reiks jau i liet. varyt smile.gif
Atsakyti
As jei buciau tokio ugio-deciau 365, jei baze leistu... bet cia tik tu pati turi sprest, kaip tau paciai atrodo... sekmes tau, lauksim sugriztancios mirksiukas.gif
Atsakyti