Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

[quote=kadisi,2010 01 04, 16:09]
[quote=katuliuxa,2010 01 04, 16:06]
Tik del pjuvio... Del OP tikrai neabejoju...
Papildyta:
[quote=kadisi,2010 01 04, 15:55]
tai daryk po krutine ir bus ramu..
smile.gif)) po krutimi pasiziurejau XXX filmukuose nlb graziai atrodo jei pasimato, o pasimatyti gali net ir po maudimuku.....
[/quo
na zinai, jau geriau po krutine nei po pazastim.. o siaip jei pjuvis gerai padarytas, viskas raukslyteje, nieko nesimato, krutine gi nusileidzia ir pjuvio nesimato..
[/quote]
O pas tave to pjuvio nesimato? kokie tavo motyvai buvo nesideti implanto per speneli?
Nes siuo metu pas mane yra lb lengvas B bet rauksleles jokios po krutimi nera... Tai neaisku ar po OP ji atsiras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuliuxa: 04 sausio 2010 - 15:18
QUOTE(katuliuxa @ 2010 01 04, 14:26)
Na labai noretusi jau pries vaziuojant apsispresti del pjuvio... Ten vietoj is bedos smile.gif O tu gal matei tas foto randuku pazasty?

Taip, maciau. Yra tobulu, kur nieko neitarsi, yra kur matosi, bet nebaisiai. Surizikavau smile.gif
QUOTE(katuliuxa @ 2010 01 04, 15:06)
Speju reiks nuvaziuoti ir sakyti TA kad darytu ka nori... pjautu per kur nori ir detu kokius nori implantus smile.gif tai bent ji tada galesiu kaltinti jei kas ne taip... Nes galva man jau visai apsisuko... Buvau 100% apsisprendus del pjuvio pazasty, o dbr lb bijau, kad negalesiu maikuciu ant sleikuciu nesioti...

Jei taip sakysi, tada 100% turesi per pazastuka ir nedidelius lasus biggrin.gif
As zinok irgi pradzioj tik apie pazastuka galvojau, o veliau, po keliu mergaiciu nusiskundimu del negraziu randeliu, persigalvojau ir jau buvau nusprendus daryti po krutimi. Bet op diena jis velgi rado argumentu ir perkalbejo (o gal jau raminanti tabletyte veike biggrin.gif ), taigi turiu pazstuke. Bus matyt, kai bus po metu, aisku, tikiuos geriausio... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J'adore @ 2010 01 04, 14:15)
Forma, manau, daugiausia priklauso nuo pries operacija turimos naturalios krutines formos.
Kazkiek truputi apmazes, nes leisis patinimas  smile.gif

Tai vat uztai mane ir gasdina tu rasei kad pas tave buvo mazas B(jei neklystu)o po op.C o dejo 375,tai kas pas mane bus jei mano kazi ar galima pavadint A (sakyciau dar maziau) des 325 tai kaip gali gautis nepilnas C? Niekaip neikertu tu dydziu fool.gif
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2010 01 04, 16:30)
Tai vat uztai mane ir gasdina tu rasei kad pas tave buvo mazas B(jei neklystu)o po op.C o dejo 375,tai kas pas mane bus jei mano kazi ar galima pavadint A (sakyciau dar maziau) des 325 tai kaip gali gautis  nepilnas C?  Niekaip neikertu tu dydziu  fool.gif

Dejau 385 smile.gif Tai jei tau baze leidzia, dekis drasiai bent 350, jei nori didesnes krutines smile.gif Be to, as nesu kudena, tai ant manes tie 385 atrodo kur kas maziau, nei pvz ant tokio pat ugio, taciau siaurutes lastos ir kudos merginos- ji greiciausia su mano implantais atrodytu jau ispudingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J'adore @ 2010 01 04, 17:33)
Dejau 385  smile.gif  Tai jei tau baze leidzia, dekis drasiai bent 350, jei nori didesnes krutines  smile.gif Be to, as nesu kudena, tai ant manes tie 385 atrodo kur kas maziau, nei pvz ant tokio pat ugio, taciau siaurutes lastos ir kudos merginos- ji greiciausia su mano implantais atrodytu jau ispudingai  smile.gif

Tai vat kad zinotum tiksliai rezultata tai ir problemos nebutu,kiek skaiciau tai beveik visos gailisi,kad per mazus isidejo.Man net nezinau kas butu blogiau mazesni nei tikejausi ar per dideli,man tokie kaip tavo idealus butu 4u.gif jeigu as parodyciau gyd tavo papulius(aisku jei tu nieko pries)tai gal jam paprasciau butu isivaizduot ko as noriu?
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2010 01 04, 16:45)
Tai vat kad zinotum tiksliai rezultata tai ir problemos nebutu,kiek skaiciau tai beveik visos gailisi,kad per mazus isidejo.Man net nezinau kas butu blogiau mazesni nei tikejausi ar per dideli,man tokie kaip tavo idealus butu 4u.gif jeigu as parodyciau gyd tavo papulius(aisku jei tu nieko pries)tai gal jam paprasciau butu isivaizduot ko as noriu?

Rodyk smile.gif O pas koki gydytoja eisi? smile.gif Koks tavo ugis/svoris/lastos plotis ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J'adore: 04 sausio 2010 - 17:23
QUOTE(J'adore @ 2010 01 04, 18:22)
Rodyk  smile.gif  O pas koki gydytoja eisi?  smile.gif Koks tavo ugis/svoris/lastos plotis ?

gyd. M. Norkus mano ugis 166cm,svoris 55-56kg po krutine 76cm.man koncultacija vasario2d o op 4d smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kos: 04 sausio 2010 - 17:30
QUOTE(kos @ 2010 01 04, 17:29)
gyd. M. Norkus mano ugis 166cm,svoris 55-56kg po krutine 76cm.man koncultacija vasario2d o op 4d  smile.gif

A, tai tu nedidele smile.gif Uzdejus tau manuosius, jau butum uch papuliais biggrin.gif
Atsakyti
Jo, cia gera ideja del nuotraukos... galvoju ir as i konsultacija paimt nuotrauku, ko mazdau noriu.., ir tegul jau pats sprendzia kiek reikia det kad panasiai gautusi ( na aisku jei man tiek baze leis). O idomu, jei baze yra labai maza, ir galima det nedaug- tai su kuriais implantasi krutine atrodys didesne- su anatominiais ar apvaliais??? g.gif
Papildyta:
QUOTE(klirisite @ 2009 12 30, 23:33)
sveikutes 4u.gif 
...perziurejau jusu ikeltas nuotraukytes, is tiesu  liuks thumbup.gif  kai matai koks skirtumas pries ir po operacijos, rezultatas  thumbup.gif

_lepunele_, rezultatas po op pas tave super thumbup.gif  net nepasakytum, kad buvo problema del asimetrijos smile.gif is tiesu labai graziai atrodo  4u.gif  labai tikiuosi, kad ir man pavyks istaisyti asimetrija smile.gif

..taip pat norejau visas pasveikinti SVENCIU proga!!!!! 4u.gif linkiu linksmai sutikti Naujuosius!  drinks_cheers.gif ir svarbiausia naujiems tigro metams- SVAJONIU ISSIPILDYMO!!!  rolleyes.gif  4u.gif  graziu (.)(.) !!!  4u.gif

Klirisite, tai ar nusprendei del OP datos? Pas Papecki vis delto darysies???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lialyna: 04 sausio 2010 - 18:22
QUOTE(J'adore @ 2010 01 04, 19:03)
A, tai tu nedidele smile.gif  Uzdejus tau manuosius, jau butum uch papuliais  biggrin.gif

lotuliukas.gif nu jo bet as galvoju pasakyt jog noriu,kad mano krutine atrodytu mazdaug taip(kaip tavo) ir manau geras gyd. tikrai pasakys kiek man reikia idet(pagal mano duomenis)kad atrodytu taip kaip tavo g.gif

bet tavo nuotrauka man jau neatsidaro,raso,kad buvo istrinta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kos: 04 sausio 2010 - 19:30
QUOTE(kos @ 2010 01 03, 17:14)
Idomu o koks ugis,svoris?gal nuotrauka turi?

160/53/ po krutim 76cm
Idesiubutinai i albuma 4u.gif

QUOTE(J'adore @ 2010 01 03, 17:41)
Sveikos, su praejusiomis sventemis  4u.gif
As beveik savaite po operacijos  rolleyes.gif  Savijauta jau visai nebloga, vaizdas taip pat  smile.gif  Dejau 385 lasa, per pazasti, Kaune, pas Astrauska. Dabar sakyciau toks pilnas C dydis (buvo silpnas B dydis  ) Ugis 180 ir 68kg, lastos plotis apie 83  smile.gif  Tai tiek info, gal kam bus idomu  smile.gif

Kazkuri klause ape visas baimes- naturalu, bijo turbut visos, juk tai tarsi "kaprizo" operacija, o ne gyvybiskai svarbi  smile.gif

J'adore Sveikinu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistr@ @ 2010 01 04, 20:52)
160/53/ po krutim 76cm
Idesiubutinai i albuma  4u.gif
J'adore Sveikinu  wub.gif  4u.gif

thumbup.gif imesk,tik surasyk duomenis...
Atsakyti