QUOTE(melodija @ 2006 03 04, 20:21)
Esi pati super mama tik noriu paklaust kaip ar pati noretum gyvent jo gyvenima ir ar dziaugtumeisi kad gyveni> Atleisk uz mano smalsuma.
Melodija, nesu supermama, o tik paprasta mama, mylinti savo vaiką ir pasiruošusi padaryti viską, kas mano galioje, kad jis gyventų pilnavertį gyvenimą, įgytų pasitikėjimą savimi, būtų maksimaliai savarankiškas, kiek tai leidžia šiuolaikinės technologijos ir t.t.
Klausi, ar norėčiau pati gyvent jo gyvenimą? Keistas klausimas

Ar džiaugčiausi, kad gyvenu? Taip, nes gyvenimas yra vertybė.
O gal klausi, ar norėčiau susikeisti su vaikeliu vietomis? Tuomet atsakymas 100 proc. TAIP. Nedvejodama atiduočiau jam savo rankas ir kojas šią akimirką, bet čia esu bejėgė.
Esu tikra, kad dabar mano sūnelis yra laimingas - juk mažyliai nemoka veidmainiauti. Jį supa daug mylinčių žmonių, kurie žiūri į tai, ką jis GALIi, o ne tai, ko negali. Jis turi bendraamžių draugų, su kuriais šauniai leidžia laiką žaisdamas, su protezais gali nueiti ten, kur jam reikia, o su tuo, kas liko iš jo rankyčių, gali ir apsirengti, ir pavalgyti (nors tas sunkiau sekasi), ir knygą pavartyti ir dar daug daug ką... Jis yra po pasaulį keliavęs ir daug gražaus matęs, patyręs, nors jam tik 4. Aš pati būčiau norėjusi tokios vaikystės...

Bet, kaip sakoma, maži vaikai, maži vargai. Dabar sūnelis daugiau juokiasi, nei liūdi, o kas bus vėliau, ypač paauglystėje, nežinau. Atsimenu, pati būdama paauglė nenorėjau gyventi, nes buvau labai spuoguota

Melodija, tiesa, mano mažiui pasisekė, kad jis turi puikiai veikiančias smegenėles ir stiprų charakterį, nežinau, kaip kalbėčiau, jeigu jo negalia būtų psichinė... Taigi rašau grynai iš savo varpinės