Ziedai buvo nemazi, pirkau su pavadinimu....o ikelti tai dabar negaliu kazkas sugedo , fotikas nesusijungia su kompu ir negaliu susikelti nuotrauku

Iš švedijos gi važiavo
Dabar žieduotis turi švediškas Papilio, bet tas grožis apsireikš tik po naujako (žiedstiebiai žemi- dar augs ir augs)
Ice tea o negali būti santa cruz? nors į Minervą laaabai panašu, nors ir į šitą http://www.easytogro...amp;ProdID=1264

Ice tea o negali būti santa cruz? nors į Minervą laaabai panašu, nors ir į šitą http://www.easytogro...amp;ProdID=1264
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 28, 11:20)
Iš švedijos gi važiavo
Dabar žieduotis turi švediškas Papilio, bet tas grožis apsireikš tik po naujako (žiedstiebiai žemi- dar augs ir augs)

Laikysiu kumštukus, kad Papilio ir būtų

Aš tai iš Kristelės Limą pirkau

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 28, 11:53)
mano cibister lima gali tvirtai išbraukti
Ne lima, net į tą pusę nepanašu. Esu nufotkinus, bet liko namie aparatas. Gėliuką teks padovanoti močiutei, gražu-raudona, bet panašią jau turiu 

To ir bijojau

Nors... Merengue pas mane prazydejo geras. Benfica zydi irgi geras - siandien nuotraukas ikelsiu. Papilio jau sprogsta - tas irgi geras.
QUOTE(Dvi @ 2009 12 28, 11:23)
To ir bijojau
Matyt pas tave toks pats raudonas kaip ir pas mano sese prazydejo
Blyn, nepirksiu daugiau is svedu.
Nors... Merengue pas mane prazydejo geras. Benfica zydi irgi geras - siandien nuotraukas ikelsiu. Papilio jau sprogsta - tas irgi geras.

Neimk tu į galvą

Pas mane Bogota irgi pagal pasą

Lauksim vaizdų

Ar nereiks mums mergos emigruot į Olandiją fasuoti amarilių 
Matyt tie egzotai laimės dalykas ar kaip rusiška ruletė, tik ne kulka o tikras amarilis pagal pasą

Matyt tie egzotai laimės dalykas ar kaip rusiška ruletė, tik ne kulka o tikras amarilis pagal pasą

Ice tea
Ar turit pardavejo tinklapi. Paziurekit ka jie tuo metu turejo prekyboje, gal ir nuotrauka saviskes rasit
Ar turit pardavejo tinklapi. Paziurekit ka jie tuo metu turejo prekyboje, gal ir nuotrauka saviskes rasit
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 28, 11:37)
Ice tea
Pirko Dvi iš Švedijos

Nors man pavadinimas nežaidžia

kokia spalvaaaa
o Benfica gal kaip aksominė dar?

QUOTE(Dvi @ 2009 12 28, 11:52)
Manoji Benfica
NIAM

lauksim foto VISU planu