Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (10 tema)

Ziedai buvo nemazi, pirkau su pavadinimu....o ikelti tai dabar negaliu kazkas sugedo , fotikas nesusijungia su kompu ir negaliu susikelti nuotrauku g.gif
Atsakyti
Iš švedijos gi važiavo mirksiukas.gif Dabar žieduotis turi švediškas Papilio, bet tas grožis apsireikš tik po naujako (žiedstiebiai žemi- dar augs ir augs)

Ice tea o negali būti santa cruz? nors į Minervą laaabai panašu, nors ir į šitą http://www.easytogro...amp;ProdID=1264
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 28 gruodžio 2009 - 11:28
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 28, 11:20)
Iš švedijos gi važiavo mirksiukas.gif  Dabar žieduotis turi švediškas Papilio, bet tas grožis apsireikš tik po naujako (žiedstiebiai žemi- dar augs ir augs)

Laikysiu kumštukus, kad Papilio ir būtų thumbup.gif thumbup.gif

Aš tai iš Kristelės Limą pirkau mirksiukas.gif Vaizdų sulauksiu turbūt tik sausio gale mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 28, 11:53)
mano cibister lima gali tvirtai išbraukti verysad.gif Ne lima, net į tą pusę nepanašu. Esu nufotkinus, bet liko namie aparatas. Gėliuką teks padovanoti močiutei, gražu-raudona, bet panašią jau turiu doh.gif

To ir bijojau doh.gif verysad.gif Matyt pas tave toks pats raudonas kaip ir pas mano sese prazydejo verysad.gif Blyn, nepirksiu daugiau is svedu. unsure.gif
Nors... Merengue pas mane prazydejo geras. Benfica zydi irgi geras - siandien nuotraukas ikelsiu. Papilio jau sprogsta - tas irgi geras.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 12 28, 11:23)
To ir bijojau  doh.gif  verysad.gif Matyt pas tave toks pats raudonas kaip ir pas mano sese prazydejo  verysad.gif Blyn, nepirksiu daugiau is svedu. unsure.gif
Nors... Merengue pas mane prazydejo geras. Benfica zydi irgi geras - siandien nuotraukas ikelsiu. Papilio jau sprogsta - tas irgi geras.

Neimk tu į galvą mirksiukas.gif Nors žinau, kad pyksti ant manęs hihihi.gif hihihi.gif
Pas mane Bogota irgi pagal pasą mirksiukas.gif

Lauksim vaizdų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 28 gruodžio 2009 - 11:33
Ar nereiks mums mergos emigruot į Olandiją fasuoti amarilių lotuliukas.gif

Matyt tie egzotai laimės dalykas ar kaip rusiška ruletė, tik ne kulka o tikras amarilis pagal pasą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 28 gruodžio 2009 - 11:32
Ice tea
Ar turit pardavejo tinklapi. Paziurekit ka jie tuo metu turejo prekyboje, gal ir nuotrauka saviskes rasit
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 28, 11:37)
Ice tea
Ar turit pardavejo tinklapi. Paziurekit ka jie tuo metu turejo prekyboje, gal ir nuotrauka saviskes rasit

Pirko Dvi iš Švedijos mirksiukas.gif Bet namie turiu aš tą kortelę "pasą". Reiks vakare pažiūrėti jų puslapį rolleyes.gif AČIŪ wub.gif

Nors man pavadinimas nežaidžia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 28 gruodžio 2009 - 11:44
Manoji Benfica
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 12 28, 12:52)
Manoji Benfica
user posted image user posted image

oje... blink.gif
Atsakyti
kokia spalvaaaa wub.gif wub.gif wub.gif o Benfica gal kaip aksominė dar?
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 12 28, 11:52)
Manoji Benfica

NIAM bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif

lauksim foto VISU planu mirksiukas.gif
Atsakyti