Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (10 tema)

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 28, 13:04)
kokia spalvaaaa wub.gif  wub.gif  wub.gif o Benfica gal kaip aksominė dar?

Aha, kaip aksomine
Atsakyti
Na ir groziu cia visos prideja thumbup.gif wub.gif thumbup.gif ziurineju po kelis kartus kiekviena biggrin.gif As ir saviske nimfa siandien idesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 28, 10:53)
Gėliuką teks padovanoti močiutei, gražu-raudona, bet panašią jau turiu doh.gif

„Brangioji močiute, sveikinu tave su šventėmis ir noriu padovanoti tau šį puikų amarilį. Tai ne šiaip sau gėlė. Ji buvo parsiūsta iš pačios Švedijos.“

Ar ne? O juk esmė tai visai kitokia: še tau bobulensija šitą nusmurgusį raudoną amarilį, nes jis man visai netinka, o tu juk vis vien nieko nesupranti. Vargšė močiutė. Bet kitą vertus, tai taip jai ir reikia. Pati kalta, kad užsiaugino tokią anūkėlę, kad neįskiepijo jai moralės ir pagarbos normų. nail.gif
Atsakyti
Stepute, nespręsk pagal save mirksiukas.gif , jei esi tokia beširdė tai nereiškia, kad kiti tokie. tongue.gif Močiutė jau seniai prašė kokio amarilio, bet neturėjau ko duoti: beveik visi vaikai išdalinti, o kas neišdalinta sėdi prie žydinčio motininio svogūno. O dabar yra ką dovanoti: ir švediškas ir dyyyyyyyydeliais raudonais žiedais.
Ir beje, mano bobulencija nors ir labai garbingo amžiaus bet dar nenukvakusi, kad bet ką įkiščiau už gera lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 28 gruodžio 2009 - 14:56
QUOTE(Dvi @ 2009 12 28, 13:52)
Manoji Benfica
user posted image user posted image

Sveikinu. Jūsų Benfica nuostabi ir tikrai atitinka veislę.
Atsakyti
Na ir žydėjimas pas Jus thumbup.gif O aš šiandien gavau dovanų, tikriausiai afroditę wub.gif Dar tik skleidžiasi, bet matau, kad pilnaviduris bus thumbup.gif

Kažin kaip sužydės parsiųstieji iš Vokietijos, kad tik nebūtų paprasti raudoni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 28, 13:54)
Ir beje, mano bobulencija nors ir labai garbingo amžiaus bet dar nenukvakusi, kad bet ką įkiščiau už gera lotuliukas.gif

nzn kaip tavoji, bet dauguma bobulenciju tik pirshta prie smilkinio pasukiotu gavus koki cybister ar zhaliazhiedi amarili tongue.gif
nereik nei 'bobulenciju', - turiu bendraamzhe drauge,- jai amarilis turi but griezhtai raudonas ir didelis. Kuo tamesesnis, tuo geriau. Ir psio. Visi kiti,- grynas ishsidirbinejimas biggrin.gif
Papildyta:
Benfica grazhuole wub.gif dar cybisteri kas ten rodesi paskutine,- irgi seile nuvarvejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 12 28, 00:23)
pas mane tas pats su charizma,lapai jau kokia 18cm,bet jau lyg matosi ir ziedstiebis,sakyciau ant nauju ne tik as matysiu  biggrin.gif

Papildyta:
o is kristeles evergrynas kol zeme dziovinau ziedstiebi iskiso  bigsmile.gif

Pas mane ir charizma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 24, 21:35)
Ice tea mano Lima labai panaši į Tavo žirafą doh.gif  tik be baltų dryžių. Vienžo, kai pilnai prasiskleis nufotkinsiu ir įdėsiu.
Tai gi panos aš skelbiu cibisterių beibių medžioklę - kurios apsivaikuos iškart man lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  (jei ką- juokauju, bet beibių tai tikrai noriu - bijau jau rizikuoti su suaugusiais)

Jei persigalvotum, dar turiu olanduku cibuliu: Misty, Estella, Giraffe (leidzia ziedstiebi) mirksiukas.gif
Kolkas viskas atitiko, kas parasyta... tongue.gif Oi, cia ne cybisteriukai, miniukai ... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 28 gruodžio 2009 - 21:05
Kaip smagu, kai po švenčių forumas vėl atgijo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 12 28, 12:52)
Manoji Benfica

Ojeeee bigsmile.gif kaip gražu thumbup.gif Spalva super wub.gif
Dvi vežk iš švedų biggrin.gif tokių grožių mums atvežei, nors ir pas mane pražydo ne Pink Nymph, bet visiškai nesigailiu.
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2009 12 28, 18:22)
O aš šiandien gavau dovanų, tikriausiai afroditę  wub.gif 

o-ho bigsmile.gif kokia puiki dovana thumbup.gif protingas kalėdų senis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 28, 23:12)

o-ho bigsmile.gif kokia puiki dovana thumbup.gif protingas kalėdų senis tongue.gif

Buvo "priverstas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti