Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

SVEIKINU tapus mamyte soske.gif norejau paklausti ,o kodel jus taip greit paleido? cia antroi kaune? visas taip greit namo isleidzia? 4u.gif
Atsakyti
Labai smagu skaityti ir matyt kaip vienas po kito gimsta stebuklai. Na mums dar laiko yra, tai dar lauksime bigsmile.gif . Bet jau malonus laukimas, nes dienos greit bega ir nepastebesiu, kaip ir pati vaziuosiu i GN. Galvoju apie klinikas, tikiuos priims, nes nemazai mamu pasakojo, kad neprieme, atseit vietu nebuvo. Laikykites thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karalaiti @ 2010 01 07, 11:18)
na va, sveikos mamytes, pagaliau ir as galiu pasidziaugti, kad turim dukryte vardu Paule, gime sausio 4 d.  o jau sausio 6 d. buvom namuciuose. viskas gerai, maziuke 2835g, gimdziau antroj , nieko niekam nedaviau, bet prieziuros netruko, taip kad visoms, kurios dar laukiat pasitikejimo linkiu, kantrybes, dziaugsmo, laimes...sekmes visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif Na ir coliuke pagimdei, mano jau mazute, o pas tave dar labiau tongue.gif Aukit dideles ir sveikos!
Papildyta:
QUOTE(aile @ 2010 01 07, 12:57)
SVEIKINU tapus mamyte soske.gif norejau paklausti ,o kodel jus taip greit paleido? cia antroi kaune? visas taip greit namo isleidzia?  4u.gif

As irgi gimdziau antroj. Ten isleidzia pagal savijauta. As blogai jauciausi, tai mane ilgiau laike 4 dienas.
Atsakyti
QUOTE(aile @ 2010 01 07, 13:57)
SVEIKINU tapus mamyte soske.gif norejau paklausti ,o kodel jus taip greit paleido? cia antroi kaune? visas taip greit namo isleidzia?  4u.gif

na , taip, kadangi antras vaikutis, pienuko sociai, mergyte nors ir mazyte bet stipri ir valgi, tai isleido, labai daug gimdyviu antroj, tai matomai jie tik dziaugiasi, ka isvaziavau....
Atsakyti
QUOTE(karalaiti @ 2010 01 07, 10:18)
na va, sveikos mamytes, pagaliau ir as galiu pasidziaugti, kad turim dukryte vardu Paule, gime sausio 4 d.  o jau sausio 6 d. buvom namuciuose. viskas gerai, maziuke 2835g, gimdziau antroj , nieko niekam nedaviau, bet prieziuros netruko, taip kad visoms, kurios dar laukiat pasitikejimo linkiu, kantrybes, dziaugsmo, laimes...sekmes visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Didziausi sveikinimai mamytei
Kokia mazute wub.gif kaip gimdymas praejo?
Atsakyti
Sveikos mamytes turiu klausimuka rolleyes.gif gal cia ne i tema bet man gine dave judesiu sekimo atmitine ir as nzn taciau ne karto nepajutau kad maniskis butu apsivertes ar cia bus taip veliau ar kazkas negerai blush2.gif judesius jauciu bet kodel jis nesivarto blush2.gif
Atsakyti
gal vartosi tik nepastebi o galvoji kadd tik judesiai ax.gif
na man 36 savaite sedejo 4u.gif o judesius jauciu daznai , bet nepastebejau kaip eme ir apsiverte o lelius jau toks didelis galvojom jau neapsivers blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2010 01 09, 10:06)
Sveikos mamytes turiu klausimuka rolleyes.gif gal cia ne i tema bet man gine dave judesiu sekimo atmitine ir as nzn taciau ne karto nepajutau kad maniskis butu apsivertes ar cia bus taip veliau ar kazkas negerai blush2.gif judesius jauciu bet kodel jis nesivarto blush2.gif

As irgi nejausdavau jokiu apsivertimu tai ir nezymejau ir nesukau sau del to galvos, nors i gal anestumo akusere kai gulejau ligoninej sake, kad vartymasi galima uzfiksuoti tada, kai judesiai sukelia pilvelio bangavima, o jei tik i viena vieta stuksi tada tai paprasti judesiai.
Atsakyti
Is kur ten gali justi kaip vartosi, maniskis duodavo po visa pilva, galejau pasakyti kokioj padety, taciau joje turedavo pabuti ilgiau. thumbup.gif
Kaip juokinga, tiek pripliurpdavom, o dabar visos uzsieme savais stebukliukais wub.gif
Sekmes laukiancioms nestuke.gif ir jau besidziaugiancioms tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertaa @ 2010 01 10, 18:57)
Is kur ten gali justi kaip vartosi, maniskis duodavo po visa pilva, galejau pasakyti kokioj padety, taciau joje turedavo pabuti ilgiau.  thumbup.gif
Kaip juokinga, tiek pripliurpdavom, o dabar visos uzsieme savais stebukliukais  wub.gif
Sekmes laukiancioms  nestuke.gif  ir jau besidziaugiancioms  tongue.gif  4u.gif

O man kartais nejuokinga o graudu pasidaro schmoll.gif As per savo pupule nespeju net pavalgyti, jei karta per diena uzkandu tai buna gerai. Maniske naktimis iki 5 ryto nemiega, jei dar rami butu, tai butu gerai, bet kad ja reikia nesioti!!! Net nezinau kaip atpratinti nuo naktinio gyvenimo verysad.gif Skaiciau, kad naujagimiai miega nuo 16 iki 20 val. per para, o maniske tai tik kokias 14 ismiega. Bet tikiuosi susitvarkysim mes ta rezima, nes priesingu atveju isseksiu negyvai.
Atsakyti
QUOTE(ingins @ 2010 01 11, 16:18)
O man kartais nejuokinga o graudu pasidaro  schmoll.gif  As per savo pupule nespeju net pavalgyti, jei karta per diena uzkandu tai buna gerai. Maniske naktimis iki 5 ryto nemiega, jei dar rami butu, tai butu gerai, bet kad ja reikia nesioti!!! Net nezinau kaip atpratinti nuo naktinio gyvenimo  verysad.gif Skaiciau, kad naujagimiai miega nuo 16 iki 20 val. per para, o maniske tai tik kokias 14 ismiega. Bet tikiuosi susitvarkysim mes ta rezima, nes priesingu atveju isseksiu negyvai.

o gal cia pienuko truksta ? g.gif nes mano mazoji irgi buvo panasiai , dvi savaites buvo ramekas pavalgo pampa pakeiti ir miega ir kas 3val keldavosi niu po tu dvieju savaiciu prasidejo nesiodavom kol uzmigdavo nuo kruties nesitraukdavo vis atrodo neprivalgydavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingins @ 2010 01 11, 13:18)
O man kartais nejuokinga o graudu pasidaro  schmoll.gif  As per savo pupule nespeju net pavalgyti, jei karta per diena uzkandu tai buna gerai. Maniske naktimis iki 5 ryto nemiega, jei dar rami butu, tai butu gerai, bet kad ja reikia nesioti!!! Net nezinau kaip atpratinti nuo naktinio gyvenimo  verysad.gif Skaiciau, kad naujagimiai miega nuo 16 iki 20 val. per para, o maniske tai tik kokias 14 ismiega. Bet tikiuosi susitvarkysim mes ta rezima, nes priesingu atveju isseksiu negyvai.

Vargsiuke tu,ar neturi nieko kas tau padetu?O kodel mazyle nerami,gal diegliai prasidejo?Mums jau prasidejo,dabar vargstam,taip pat nemiegam naktim,bet man gerai nes vyras nedirba tai mes pasikeisdami miegam su vaiku.
Atsakyti