Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

sweikutes.as prisijungiu prie jusu.man jau visiskai nedaug liko sekmadieni paskutinis terminas,o ryt pas daktara tai neramu ka pasakys.as dar nezinau koks bus mano leliaus svoris bet baiminuosi kad bus nemazas ,nes dukra gime 4kg blush2.gif ,dar kraujo spausdimas aukstas reikia vaistus vartoti...jai is tiesu tai labai bijau,bet laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliunia @ 2010 01 27, 13:37)
Sveikutes, ar nesusalot?  mirksiukas.gif
Norejau paklausti kaip nustato vaiko svori? Dare echo?

Siuolaikiniai echo rodo ne tik vaikelio svori ir ismatavimus, yra naujoviski, kurie rodo 3D vaizda, t.y. galima kudikeli matyti toki koks jis is tiesu yra, jau kaip zmogiuka, o ne tik jo seselius ir tam tikras dalis..tiesa man paciai neteko tokio darytis, bet gal visai ir faina butu, tik va manau brangoka kol kas....
Papildyta:
QUOTE(deimute21 @ 2010 01 27, 16:25)
sweikutes.as prisijungiu prie jusu.man jau visiskai nedaug liko sekmadieni paskutinis terminas,o ryt pas daktara tai neramu ka pasakys.as dar nezinau koks bus mano leliaus svoris bet baiminuosi kad bus nemazas ,nes dukra gime 4kg blush2.gif  ,dar kraujo spausdimas aukstas reikia vaistus vartoti...jai is tiesu tai labai bijau,bet laukiu 4u.gif

Viskas bus gerai 4u.gif mes irgi lauksim ziniu apie dar viena mazyli papildziusi musu pasauli thumbup.gif
As tai savojo labai laukiu, jau nekantrauju kada laikysiu ant ranku, o apie pati gimdyma ir jo baimes kazkaip stengiuosi negalvot....
Atsakyti
o jus man pasakykit kaip jums su judesiukais 3 trimestre?man tai labai neramu darosi, nes labai vaikelis pasyvus...buna kartais, kad per diena tik kelis kartus juntu,,,ir galvoju ar cia normalu ar ne.. blink.gif
Atsakyti
Sveikos visos, noreciau ir as prie visu nestuke.gif nes po paskutinio echo isejau sunerimus, mano mazyte 32sav 4d jau svere 2kg, sake gims didele lb ir dar virkstele aplink kakliuka apsisukus viena karta verysad.gif nzn ar verta susimastyt apie cezari tokiu atveju? db man jau 35sav ir pastarasias dienas jauciu kaip sukieteja pilvukas ir pradeda skaudet nugara, tai cia tie paruosiamieji ar siaip kas negerai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2010 01 29, 01:12)
Sveikos visos, noreciau ir as prie visu  nestuke.gif  nes po paskutinio echo isejau sunerimus,  mano mazyte 32sav 4d jau svere 2kg,  sake gims didele lb ir dar virkstele aplink kakliuka apsisukus viena karta  verysad.gif  nzn ar verta susimastyt apie cezari tokiu atveju? db man jau 35sav ir pastarasias dienas jauciu kaip sukieteja pilvukas ir pradeda skaudet nugara, tai cia tie paruosiamieji ar siaip kas negerai?  blush2.gif

Sveikute 4u.gif
Sakyciau del svorio nelabai nerimauk, kai as laukiausi dukros ir atvaziavau gimdyti, gydytoja pašnibždom sake kad reikia ruosti reanimacija nes vaikas bus labai mazas, nesvers 2 kg, o is tiesu gime statistinis vaikas 3,5 kg ir 53 cm.
Del nugaros - manau tai normalu. Man maudzia jau gera men, ypac jei daugiau pavaikstai. Kai maudzia is suspaudzia, pilvukas pasidaro kietas - tai paruosiamieji. Jie chaotiski, nereguliarus. mirksiukas.gif Taip organizmas ruosiasi. Jei labai nerimauji, manyciau kad reikia susisiekti su gyd.
Atsakyti
labas visoms:)
as jau pasigimdziau.
Gimdziau pati. Gime 38 sav. Mergyte. Sveika, 3540 g, 52 cm ugio.
Visoms nestuke.gif _linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 01 29, 12:19)
as jau pasigimdziau.
Visoms  nestuke.gif _linkiu sekmes 4u.gif

Sveikinimai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidze @ 2010 01 28, 22:44)
o jus man pasakykit kaip jums su judesiukais 3 trimestre?man tai labai neramu darosi, nes labai vaikelis pasyvus...buna kartais, kad per diena tik kelis kartus juntu,,,ir galvoju ar cia normalu ar ne.. blink.gif

tikrai ramesnis ir mano, matyt vietos maziau....neturi kur pasireiksht bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidze @ 2010 01 28, 22:44)

Na pas mane labai aktyviste budavo mazoji anksciau, o dabar irgi pastebiu, kad kuo toliau, tuo maziau judri darosi..bet ir gydytojas kai klausiau minejo, kad tai normalu, nes ir vietos mazeja, ir siaip i pabaiga nestumo sako dazniausiai taip ir buna...bet siaip kuo toliau, tuo labiau sako reikia judesiukus sekti...
Papildyta:
as jau pasigimdziau.

Patys didziausi ir nuosirdziausi sveikinima!!! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
as jau pasigimdziau.

Dideliausi sveikinimai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 01 29, 11:19)
as jau pasigimdziau.

Saunuole. Sveikinu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aelituke @ 2010 01 27, 15:40)
Man darė prieš savaitę echo, tai vaikelio svoris buvo 2 kg., bet kiek žinau, ne visada echo gerai nustato vaikelio svorį tongue.gif

Kiek klausiau privaciame echoskopijos kabinete, kur trimati echo darem , tai sake, kad realu svori vaikiuko echoskopas tik 60 proc. parodo, taip kad per daug tiketi irgi neverta, kartais kai gimsta lialius labai jau neatitnka ka echo rode biggrin.gif
Atsakyti
o kaip jum su klubu skausmu? man kazko naktim pradejo skaudenti ir dar pilvas kazkaip daznokai susitraukineja, matyt cia tie vadinami paruoshiamieji saremiai, bet vistiek kazkaip neramu, noris dar bent pora savaiteliu lialiu pilvukyje ishlaikyti.. ax.gif
Atsakyti