skaudet labai gi neturetu... O kad sukieteja pilvukas tai vadinasi gerai. Gimda ruosiasi didziajam darbui.. Juk tam ir yra priesgimdiniai saremiai, kad gimdos kaklelis suminkstetu. juk viskas nepasidaro per viena diena...
beto vienoj vietoj skaiciau, kad vienai moteriskei gleiviu kamstis iskrito o pagimde po savaites...
Svarbiausia daug ilsetis dienos metu, ypac jeigu nesimiega nakti... Kunas turi buti pailsejes kiek imanoma daugiau pries didiji darba...Tad neverkiam, nesinervuojam, viena kita palaikom ir laukiam.
QUOTE(Elytukas @ 2010 02 04, 15:03)
skaudet labai gi neturetu... O kad sukieteja pilvukas tai vadinasi gerai. Gimda ruosiasi didziajam darbui.. Juk tam ir yra priesgimdiniai saremiai, kad gimdos kaklelis suminkstetu. juk viskas nepasidaro per viena diena...
beto vienoj vietoj skaiciau, kad vienai moteriskei gleiviu kamstis iskrito o pagimde po savaites...
Svarbiausia daug ilsetis dienos metu, ypac jeigu nesimiega nakti... Kunas turi buti pailsejes kiek imanoma daugiau pries didiji darba...Tad neverkiam, nesinervuojam, viena kita palaikom ir laukiam.

as galvojau gal jau nuproteju po truputi
visai neseniai buvo uzejes keistas skausmas ten, tai truputi sunerimau, nes kitu jokiu pozymiu nebuvo... man kiekvienas skausmelis atrodo, kad cia JAU
vedu vyra is proto kartu su savim...
tikiuosi lelyte pilvuke nesupranta kad mama tokioj panikoj

QUOTE(susiwelusi @ 2010 02 04, 21:38)
as galvojau gal jau nuproteju po truputi
visai neseniai buvo uzejes keistas skausmas ten, tai truputi sunerimau, nes kitu jokiu pozymiu nebuvo... man kiekvienas skausmelis atrodo, kad cia JAU
vedu vyra is proto kartu su savim...
tikiuosi lelyte pilvuke nesupranta kad mama tokioj panikoj 

tai palik nors vyra sveiko proro...

na speju jis irgi noretu, kad palikciau bent ji sveiko proto
man tik 27d beliko, bet kazkokia nuojauta kankina, kad islys lelyte anksciau

Sveikutes,
jungiuosi ir as prie jusu
man ir nebedaug belieka, kuo toliau tuo nerimas didesnis ima

QUOTE(Etaila @ 2010 02 05, 17:55)
Sveikutes,
jungiuosi ir as prie jusu
man ir nebedaug belieka, kuo toliau tuo nerimas didesnis ima 

Sveikute

Noriu paklaust ar kam nors dare ekoskopa 8-9 men? man sake darys tik pries pat gimdyma (paskutini karta dare kai buvo 28 savaites) galvoju ar nereiketu anksciau pasidaryti

QUOTE(Etaila @ 2010 02 05, 18:01)
Noriu paklaust ar kam nors dare ekoskopa 8-9 men? man sake darys tik pries pat gimdyma (paskutini karta dare kai buvo 28 savaites) galvoju ar nereiketu anksciau pasidaryti 

Cia manau pagal kiekviena individualiai..man dare pries 2 sav., kita savaite manau vel darys...bet man aplamai daznai daro del tam tikru riziku, o kaip ten yra pagal normas sunku pasakyt...

paskutinem sav. echo dazniau turi daryti, nes tikrina kiek vandenu yra.
QUOTE(Etaila @ 2010 02 05, 17:01)

Kai buvau nescia paskutini echo dare 31 savaite ir butu daugiau nebedare, tik kelios dienos pries gimdyma padare, nes apciuopos budu patikrinus pasirode, kad lelius apsiverte aukstyn galva, tai patikrino ar kartais nereikes cp, bet viskas buvo tvarkoj. Siaip kiekviena daktare turi savo metodika ir nebutinai ta echo gale nestumo daro. O apie vandenu kieki nei karto per visa nestuma nebuvo pasakius nei zodelio.
QUOTE(ingins @ 2010 02 06, 14:53)
Kai buvau nescia paskutini echo dare 31 savaite ir butu daugiau nebedare, tik kelios dienos pries gimdyma padare, nes apciuopos budu patikrinus pasirode, kad lelius apsiverte aukstyn galva, tai patikrino ar kartais nereikes cp, bet viskas buvo tvarkoj. Siaip kiekviena daktare turi savo metodika ir nebutinai ta echo gale nestumo daro. O apie vandenu kieki nei karto per visa nestuma nebuvo pasakius nei zodelio.
Man per pirma nestuma jau 39savaiciu,buvo like labai mazai vandenuku,tai gerai,kad echoskopu stebejo,todel nelauke ilgiau,ir pasake,kad reiketu uzbaigineti nestuma anksciau,nesulaukus termino