Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

skaudet labai gi neturetu... O kad sukieteja pilvukas tai vadinasi gerai. Gimda ruosiasi didziajam darbui.. Juk tam ir yra priesgimdiniai saremiai, kad gimdos kaklelis suminkstetu. juk viskas nepasidaro per viena diena...
beto vienoj vietoj skaiciau, kad vienai moteriskei gleiviu kamstis iskrito o pagimde po savaites...
Svarbiausia daug ilsetis dienos metu, ypac jeigu nesimiega nakti... Kunas turi buti pailsejes kiek imanoma daugiau pries didiji darba...Tad neverkiam, nesinervuojam, viena kita palaikom ir laukiam.
Atsakyti
QUOTE(Elytukas @ 2010 02 04, 15:03)
skaudet labai gi neturetu... O kad sukieteja pilvukas tai vadinasi gerai. Gimda ruosiasi didziajam darbui.. Juk tam ir yra priesgimdiniai saremiai, kad gimdos kaklelis suminkstetu. juk viskas nepasidaro per viena diena...
beto vienoj vietoj skaiciau, kad vienai moteriskei gleiviu kamstis iskrito o pagimde po savaites...
Svarbiausia daug ilsetis dienos metu, ypac jeigu nesimiega nakti... Kunas turi buti pailsejes kiek imanoma daugiau pries didiji darba...Tad neverkiam, nesinervuojam, viena kita palaikom ir laukiam.

drinks_cheers.gif tik man pvz. liudna, nes kol kas jokia veikla nevyksta... schmoll.gif
Atsakyti
as galvojau gal jau nuproteju po truputi 4u.gif visai neseniai buvo uzejes keistas skausmas ten, tai truputi sunerimau, nes kitu jokiu pozymiu nebuvo... man kiekvienas skausmelis atrodo, kad cia JAU doh.gif vedu vyra is proto kartu su savim... lotuliukas.gif tikiuosi lelyte pilvuke nesupranta kad mama tokioj panikoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2010 02 04, 21:38)
as galvojau gal jau nuproteju po truputi 4u.gif  visai neseniai buvo uzejes keistas skausmas ten, tai truputi sunerimau, nes kitu jokiu pozymiu nebuvo... man kiekvienas skausmelis atrodo, kad cia JAU  doh.gif  vedu vyra is proto kartu su savim... lotuliukas.gif  tikiuosi lelyte pilvuke nesupranta kad mama tokioj panikoj  ax.gif

tai palik nors vyra sveiko proro... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir man uzeina kartais nerimas kazkoks keistas, kiekvienas skausmelis sukelia visokiausiu baimiu ir minciu...bet cia turbut visos per sita praeina...jau galvoju, kaip istempt dar tas 40 dienu... doh.gif nes taip ir is proto galima iseit... doh.gif
Atsakyti
na speju jis irgi noretu, kad palikciau bent ji sveiko proto biggrin.gif man tik 27d beliko, bet kazkokia nuojauta kankina, kad islys lelyte anksciau ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif jungiuosi ir as prie jusu mirksiukas.gif man ir nebedaug belieka, kuo toliau tuo nerimas didesnis ima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Etaila @ 2010 02 05, 17:55)
Sveikutes,  4u.gif jungiuosi ir as prie jusu  mirksiukas.gif  man ir nebedaug belieka, kuo toliau tuo nerimas didesnis ima verysad.gif

Sveikute 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklaust ar kam nors dare ekoskopa 8-9 men? man sake darys tik pries pat gimdyma (paskutini karta dare kai buvo 28 savaites) galvoju ar nereiketu anksciau pasidaryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Etaila @ 2010 02 05, 18:01)
Noriu paklaust ar kam nors dare ekoskopa 8-9 men? man sake darys tik pries pat gimdyma (paskutini karta dare kai buvo 28 savaites) galvoju ar nereiketu anksciau pasidaryti  unsure.gif

Cia manau pagal kiekviena individualiai..man dare pries 2 sav., kita savaite manau vel darys...bet man aplamai daznai daro del tam tikru riziku, o kaip ten yra pagal normas sunku pasakyt... g.gif
Atsakyti
paskutinem sav. echo dazniau turi daryti, nes tikrina kiek vandenu yra.
Atsakyti
QUOTE(Etaila @ 2010 02 05, 17:01)
Noriu paklaust ar kam nors dare ekoskopa 8-9 men? man sake darys tik pries pat gimdyma (paskutini karta dare kai buvo 28 savaites) galvoju ar nereiketu anksciau pasidaryti  unsure.gif

Kai buvau nescia paskutini echo dare 31 savaite ir butu daugiau nebedare, tik kelios dienos pries gimdyma padare, nes apciuopos budu patikrinus pasirode, kad lelius apsiverte aukstyn galva, tai patikrino ar kartais nereikes cp, bet viskas buvo tvarkoj. Siaip kiekviena daktare turi savo metodika ir nebutinai ta echo gale nestumo daro. O apie vandenu kieki nei karto per visa nestuma nebuvo pasakius nei zodelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingins: 06 vasario 2010 - 13:54
QUOTE(ingins @ 2010 02 06, 14:53)
Kai buvau nescia paskutini echo dare 31 savaite ir butu daugiau nebedare, tik kelios dienos pries gimdyma padare, nes apciuopos budu patikrinus pasirode, kad lelius apsiverte aukstyn galva, tai patikrino ar kartais nereikes cp, bet viskas buvo tvarkoj. Siaip kiekviena daktare turi savo metodika ir nebutinai ta echo gale nestumo daro. O apie vandenu kieki nei karto per visa nestuma nebuvo pasakius nei zodelio.

Man per pirma nestuma jau 39savaiciu,buvo like labai mazai vandenuku,tai gerai,kad echoskopu stebejo,todel nelauke ilgiau,ir pasake,kad reiketu uzbaigineti nestuma anksciau,nesulaukus termino 4u.gif
Atsakyti