Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(Smagute @ 2010 06 12, 23:10)
O kiek jumi dabar savaiciu?
As daktaro klausinejau kodel mano lialius taip stipriai spardo, tai sako: "Puiku, lialius bus aktivus". Tai ir as supratau, kad temperamentas toks... Mane dar labai stipriai spardo, kai valgyt noriu.... matyt reikalauja  lotuliukas.gif Dar negime, o jau kaip tevelis  thumbup.gif  nemoka bent biski pakentet ir pabut alkanas...  thumbup.gif

Niekaip negalejau suprasti kaip ijungti liniuote smile.gif Manau dar ir nuo vaiko svorio priklauso. Kai paskutini karta dare echo, tai buvo nedidele, palyginus su kitais vaikais. Dar ir pilvas mano nemazas. Tai spardosi, bet nesakyciau, kad skaudziai. Kartais su rankytem ar galvyte slapimo pusle prispaudzia. Musu tetis ramus, tai galvoju, gal i teveli tokia rami smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksesanko: 13 birželio 2010 - 11:21
QUOTE(Ksesanko @ 2010 06 13, 12:02)
Niekaip negalejau suprasti kaip ijungti liniuote smile.gif Manau dar ir nuo vaiko svorio priklauso. Kai paskutini karta dare echo, tai buvo nedidele, palyginus su kitais vaikais. Dar ir pilvas mano nemazas. Tai spardosi, bet nesakyciau, kad skaudziai. Kartais su rankytem ar galvyte slapimo pusle prispaudzia. Musu tetis ramus, tai galvoju, gal i teveli tokia rami smile.gif

Na stai ir liniuote atsirado thumbup.gif

Itariu, kad jau visos sutvarket visus popierius del mamytes atostogu ir vaiko prieziuros. As tai tik sia savaite atsilaisvinsiu ir tvarkysiu popierius. Daug popierizmo manes Sodroje laukia? Jei kam nesunku, parasykit i AZ patarimu, kaip greiciau ten susitvarkyt, kokiu dokumentu butina turet ir kokia ten tvarkymo eiga... ax.gif Liabai busiu dekinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
oi, man siandien skausminga diena. ar cia kad toks oras apsiniaukes ar kas, pati nesuprantu. nuo pacio ryto maudzia pilvo apacia, skauda nugaroj ties strenom desinej pusej, ir atrodo ly gimda susitraukinetu. pati nesuprantu kas. kazkaip nesinori y tas klinikas begti is karto. vel isbars, ko cia atvaziavau doh.gif lelytes judesiukus jauciu gerai. ginekologe liepe jau skelbti aliarma jeigu jau nejausiu judesiuku.
kazkaip keistas jausmas tas maudimas. ir zinokis cia gerai ar ne. lyg tokie saremiai atrodo paruosiamieji. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2010 06 13, 21:05)
oi, man siandien skausminga diena. ar cia kad toks oras apsiniaukes ar kas, pati nesuprantu. nuo pacio ryto maudzia pilvo apacia, skauda nugaroj ties strenom desinej pusej, ir atrodo ly gimda susitraukinetu. pati nesuprantu kas. kazkaip nesinori y tas klinikas begti is karto. vel isbars, ko cia atvaziavau  doh.gif lelytes judesiukus jauciu gerai. ginekologe liepe jau skelbti aliarma jeigu jau nejausiu judesiuku.
kazkaip keistas jausmas tas maudimas. ir zinokis cia gerai ar ne. lyg tokie saremiai atrodo paruosiamieji.  blink.gif

siūlau griūti į lovą ir stebėti,gali būti ir paruošiamieji,bet jai tik blogės savijauta mauk pasirodyti mirksiukas.gif man irgi tom savaitėm visokiausios nesąmonės dėjosi doh.gif dar gali po šiltu dušu palisti,nuramina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2010 06 13, 21:05)
oi, man siandien skausminga diena. ar cia kad toks oras apsiniaukes ar kas, pati nesuprantu. nuo pacio ryto maudzia pilvo apacia, skauda nugaroj ties strenom desinej pusej, ir atrodo ly gimda susitraukinetu. pati nesuprantu kas. kazkaip nesinori y tas klinikas begti is karto. vel isbars, ko cia atvaziavau  doh.gif lelytes judesiukus jauciu gerai. ginekologe liepe jau skelbti aliarma jeigu jau nejausiu judesiuku.
kazkaip keistas jausmas tas maudimas. ir zinokis cia gerai ar ne. lyg tokie saremiai atrodo paruosiamieji.  blink.gif

Kai pasiskundziau savo daktarui del pilvo maudimo, tai nieko tikliai neatsake: "Gali but, kad kaulai pleciasi, gali but, kad lialius nugulejo slapimo pusle, gali but del virskinimo sutrikimo, daznai gali maust jei atsirado pienlige..." Man padedavo - surandu neskausmingiausia poza ir atsipalaiduoju... nieko kito nesugalvosi. Laikykites 4u.gif Jus jau dideli, ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Na vat, ateina jau ta akimerka... Baimes kaip tokios ir nera... labai noresi ji pamatyti.. wub.gif
Atsakyti
o as siandien buvau klinikose pas daktare. tai pasake, kad mano placenta yra jau visiskai pasenusi verysad.gif jau neatlieka savo funkcijos. labai del to nusiminiau. nes dabar bijosiu kad kas mazutei neatsitiktu. labai reikes judesiukus stebeti. labai bijau tiesa pasakius verysad.gif bet maziuke spardosi, juda, kruta ten pas mane. tikiuosi viskas bus gerai ir nesumastys anksciau laiko ateiti. svarbiausias man nerimas del tos placentos.....
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2010 06 14, 20:58)
o as siandien buvau klinikose pas daktare. tai pasake, kad mano placenta yra jau visiskai pasenusi  verysad.gif jau neatlieka savo funkcijos. labai del to nusiminiau. nes dabar bijosiu kad kas mazutei neatsitiktu. labai reikes judesiukus stebeti. labai bijau tiesa pasakius  verysad.gif bet maziuke spardosi, juda, kruta ten pas mane. tikiuosi viskas bus gerai ir nesumastys anksciau laiko ateiti. svarbiausias man nerimas del tos placentos.....

Nenusiminkit, nusiteikit, kad viskas bus gerai, pastoviai stebekite judesiukus, dar daugiau skirkit maziukei demesio... wub.gif As irgi labai bijau prieslaikinio... greit galiesiu pasakyti, kad bijojau, nes nuo 37 savaites jau skaitosi normalus gimdymas. 4u.gif
Man keista, kad mano daktaras nei karto neuzsimine apie placenta... g.gif Eisiu pas ji si ketvirtadieni, tai butinai paklausiu...

Man irgi dabar nelabai smagu: labai daznai pradejo kieteti pilvukas, pastebejau, kad ir stipriau... Ar tai normalu? Gal kam buvo?
Atsakyti
Pilvas ir man pradejo kietėti, bet ne per dažnai. Man staigiai sukietėja, kai tarkim atsikeliu iš lovos. Tada kaip kietas kamuoliukas pasidaro.Aš tada giliai pakvėpuoju iš lėto ir atleidžia.
Man pradėjo kietėti nuo sekmadienio, tai jau trečia diena. Dar prie to, pradeda mausti pilvo apačią, ir nugarą. Kai klinikose gydytoja žiūrėjo mažiukės tonusus, užfiksavo ir patį sąrėmį. Paklausė ar pilvo nemaudžia? Pasakiau kad jau man taip nuo sekmadienio, bet ji nieko ir neatsakė. O ginekologė pasakė, kad čia yra tie paruošiamieji sąrėmiai, nes jau kaip ir laikas jiems pasirodyti, nes liko mažiau nei mėnuo iki mūsų angelėlio gimimo nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos.
Noriu patarimo g.gif
Man beveik 37 sav., ginė išeina atosotogų ir iki gimdymo dar atostogaus. Taigi, lieku be priežiūros ir kitos neskiria. Ar taip gali būti????? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robi: 15 birželio 2010 - 13:14

Man kieteja jau antra men... pastoviai geriu Diasporali, iki siol geriu po 2pakelius. Daktaras sake gert iki 36-37savaites. Bet dabar nelabai tas Diasporalis ir padeda... blush2.gif kieteja ir daznaiu ir stipriau...
Vyras nuo siandien uzdraude is namu list cry.gif Vakar apsipirkinejom Akropolyje (pagaliau as sukroviau tase i ligonine...), tai man ten nerealiai sutrauke koja. Tai dabar net iki kioskelio salia namu nenori manes paleist...
Papildyta:
QUOTE(Robi @ 2010 06 15, 14:14)
Sveikos.
Noriu patarimo  g.gif
Man beveik 37 sav., ginė išeina atosotogų ir iki gimdymo dar atostogaus. Taigi, lieku be priežiūros ir kitos neskiria. Ar taip gali būti?????  g.gif

O, as ne viena lieku be daktaro 4u.gif
Kai suzinojau, kad jis atostogaus, kai man bus terminas, tai iskart pasake, kad rekomenduos kita daktare... Kuri ir priziures iki gimdymo ir gimdyma priims... Be prieziuros likt negalima, nes artejant gimdymui ta prieziura vis daznaiu reikalinga... Man atrodo, taip but negali. Gerai, jei viskas gerai ir sklandziai... bet daznai buna, kad vos ne kiekviena diena reikia tikrintis... g.gif Tai kad turetu paskirt kita daktare, bent jau parekomenduot...
Atsakyti
[quote=Smagute,2010 06 15, 13:49]
Man kieteja jau antra men... pastoviai geriu Diasporali, iki siol geriu po 2pakelius. Daktaras sake gert iki 36-37savaites. Bet dabar nelabai tas Diasporalis ir padeda... blush2.gif kieteja ir daznaiu ir stipriau...
Vyras nuo siandien uzdraude is namu list cry.gif Vakar apsipirkinejom Akropolyje (pagaliau as sukroviau tase i ligonine...), tai man ten nerealiai sutrauke koja. Tai dabar net iki kioskelio salia namu nenori manes paleist...

Man Diasporalis visiškai nepadėjo. Geriau jį gal nuo šešto ar septinto mėnesio, nes ginekologė patarė gerti, kad gimda nesusitraukinėtų. bet tas visiškai nepadėjo. Gerdavau du pakelius per dieną. Jokio paveikio. schmoll.gif Buvo ir mėšlugis čia neseniai koją sutraukęs, tai raičiausis lovoj iš skausmelio, po to visą dieną šlubčiojau. doh.gif
Atsakyti