Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

Liko 3 savaites, kuo arciau gimdimo, tuo geriau jauciuosi. Keista. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martusik: 07 birželio 2010 - 08:16
QUOTE(Martusik @ 2010 06 07, 09:16)
Liko 3 savaites, kuo arciau gimdimo, tuo geriau jauciuosi. Keista.  tongue.gif

o man jau sunkoka, ypac kai karsta verysad.gif
Atsakyti
Sveikos.
Man tai fizishkai sunkiau... nes pilvukas laabai dzidelis, +15kg ir visi tie kilogramai tikriausiai pilvuke... ax.gif Tie 15kg, tai trecdalis mano normalaus svorio... Bet moraliskai su kiekviena diena vis geriau ir lengviau thumbup.gif Nes zinau, kad mano lialiukas su kiekviena diena vis stipresnis, ir jau beveik pasiruoses pamatyti pasauli wub.gif Labai bijojau prieslaikinio... blush2.gif
Atsakyti
Na ka ir man jau paskutinis menesiukas. Kartais jauciu dideli jegu antpludi, o kartais esu tokia issekusi kad net atsikelti sunku ar uzlipti laiptais.Anksciau labai noredavau miego, o dabar vakarais negaliu ilgai uzmigti unsure.gif
Jau norisi greiciau pamatyti savo maze. Labai nenoriu pernesioti,ziau bet abu vaikucius gimdziau gera savaite po termino tai jauciu dabar irgi taip bus, o noreciau nors kelias dienas anksciau pagimdyti rolleyes.gif
Atsakyti
Man jau irgi paskutinis menesiukas smile.gif istikruju tai galvojau kad jausiuos blogiau...kartais uzeina sunkumas,sunku vaisciot ypac lipti laiptais,o siaip jeigu lauke nekarsta tai pakankamai gerai jauciuosi thumbup.gif labai bijau kad gimdymas netiketai prasides...ir isvis kazkaip dabar labiau gimdymo pradejau bijot.. doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_julinka_ @ 2010 06 09, 15:19)
Man jau irgi paskutinis menesiukas smile.gif istikruju tai galvojau kad jausiuos blogiau...kartais uzeina sunkumas,sunku vaisciot ypac lipti laiptais,o siaip jeigu lauke nekarsta tai pakankamai gerai jauciuosi  thumbup.gif  labai bijau kad gimdymas netiketai prasides...ir isvis kazkaip dabar labiau gimdymo pradejau bijot.. doh.gif  smile.gif

As irgi pradejau panikuot del gimdymo... Dar suzinojau, kad mane priziurintis daktaras iseina atostogu... ir kaip tycia butent kai man bus terminas... doh.gif Tai dabar esu pasimetus kur gimdyt, pas ka... Mano daktaras zadejo parekomenduot kita daktare, kuri pavaduos ji... bet man nuo to geriau nesidaro... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2010 06 09, 18:33)
As irgi pradejau panikuot del gimdymo... Dar suzinojau, kad mane priziurintis daktaras iseina atostogu... ir kaip tycia butent kai man bus terminas...  doh.gif  Tai dabar esu pasimetus kur gimdyt, pas ka... Mano daktaras zadejo parekomenduot kita daktare, kuri pavaduos ji... bet man nuo to geriau nesidaro...  g.gif

Man irgi liko menesiukas. Daktaras irgi sejo atostogu visam menesiui. Tai su juo jauciu susitiksime po gimdymo smile.gif Kadangi zadejau gimdyti su kita gydytoja, tai jau su ja ir susitariau, kad lankysiuos pas ja smile.gif Kai karsta, tai blogiau jauciuosi. O siaip visur rasoma, kad 37 sav. vaikas nusileidzia i dubeni ir lengviau kvepuoti pasidaro. As vis laukiau kada gi man bus sunkiau kvepuoti, ar miegoti ar dar kazkas smile.gif bet taip ir nesulaukiau. Tikiuosi jau nebesulauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 06 10, 18:15)
Man irgi liko menesiukas. Daktaras irgi sejo atostogu visam menesiui. Tai su juo jauciu susitiksime po gimdymo smile.gif Kadangi zadejau gimdyti su kita gydytoja, tai jau su ja ir susitariau, kad lankysiuos pas ja smile.gif Kai karsta, tai blogiau jauciuosi. O siaip visur rasoma, kad 37 sav. vaikas nusileidzia i dubeni ir lengviau kvepuoti pasidaro. As vis laukiau kada gi man bus sunkiau kvepuoti, ar miegoti ar dar kazkas smile.gif bet taip ir nesulaukiau. Tikiuosi jau nebesulauksiu smile.gif

Sunkaus kvepavimo ir as dar nejauciu... g.gif Uztat puikiai jauciu, kaip man visus organus lialiukas atspardo... doh.gif Per tas naktines audras maziukas mano laaabai aktyviai spardosi... net asara paleidau nuo skausmo... ypac skauda, kai kazkur ten po sonkauliais desinei pusej spardo...
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2010 06 11, 09:11)
Sunkaus kvepavimo ir as dar nejauciu...  g.gif  Uztat puikiai jauciu, kaip man visus organus lialiukas atspardo...  doh.gif  Per tas naktines audras maziukas mano laaabai aktyviai spardosi... net asara paleidau nuo skausmo... ypac skauda, kai kazkur ten po sonkauliais desinei pusej spardo...

as galvojau kad tik man desinei pusei sonkaulius bando sulauzyt doh.gif
Atsakyti
ir mes jungiames prie jūsų 4u.gif kuo arčiau didžuioji diena tuo labiau nežinau ko noriu doh.gif paruošiemieji jau gal savaitę kankina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braskeles @ 2010 06 11, 09:12)
as galvojau kad tik man desinei pusei sonkaulius bando sulauzyt  doh.gif

O mano leliukas tikriausiai nedidelis ir kunas mano ganetinai ilgas, tai iki sonkauliu lialius nesiekia. Tik i desine sonine pilvo siena atsirieme su kojitemis smile.gif
Atsakyti
o maniskis sunelis daznai man sonkaulius ,,paskaiciuoja,, ir is abieju pusiu biggrin.gif o siaip sunku pasidare tik ilgai ir toli vaikscioti, o kartais is viso vaikscioti, nors ir svorio nepasakyciau, kad priaugau, bet pilvukas apsunkina visus pasivaiksciojimus ir lipimus laiptais rolleyes.gif
Atsakyti