Liko 3 savaites, kuo arciau gimdimo, tuo geriau jauciuosi. Keista.

QUOTE(Martusik @ 2010 06 07, 09:16)
o man jau sunkoka, ypac kai karsta

Sveikos.
Man tai fizishkai sunkiau... nes pilvukas laabai dzidelis, +15kg ir visi tie kilogramai tikriausiai pilvuke...
Tie 15kg, tai trecdalis mano normalaus svorio... Bet moraliskai su kiekviena diena vis geriau ir lengviau
Nes zinau, kad mano lialiukas su kiekviena diena vis stipresnis, ir jau beveik pasiruoses pamatyti pasauli
Labai bijojau prieslaikinio...
Man tai fizishkai sunkiau... nes pilvukas laabai dzidelis, +15kg ir visi tie kilogramai tikriausiai pilvuke...

Na ka ir man jau paskutinis menesiukas. Kartais jauciu dideli jegu antpludi, o kartais esu tokia issekusi kad net atsikelti sunku ar uzlipti laiptais.Anksciau labai noredavau miego, o dabar vakarais negaliu ilgai uzmigti
Jau norisi greiciau pamatyti savo maze. Labai nenoriu pernesioti,ziau bet abu vaikucius gimdziau gera savaite po termino tai jauciu dabar irgi taip bus, o noreciau nors kelias dienas anksciau pagimdyti

Jau norisi greiciau pamatyti savo maze. Labai nenoriu pernesioti,ziau bet abu vaikucius gimdziau gera savaite po termino tai jauciu dabar irgi taip bus, o noreciau nors kelias dienas anksciau pagimdyti

Man jau irgi paskutinis menesiukas
istikruju tai galvojau kad jausiuos blogiau...kartais uzeina sunkumas,sunku vaisciot ypac lipti laiptais,o siaip jeigu lauke nekarsta tai pakankamai gerai jauciuosi
labai bijau kad gimdymas netiketai prasides...ir isvis kazkaip dabar labiau gimdymo pradejau bijot..

QUOTE(_julinka_ @ 2010 06 09, 15:19)
Man jau irgi paskutinis menesiukas
istikruju tai galvojau kad jausiuos blogiau...kartais uzeina sunkumas,sunku vaisciot ypac lipti laiptais,o siaip jeigu lauke nekarsta tai pakankamai gerai jauciuosi
labai bijau kad gimdymas netiketai prasides...ir isvis kazkaip dabar labiau gimdymo pradejau bijot..

As irgi pradejau panikuot del gimdymo... Dar suzinojau, kad mane priziurintis daktaras iseina atostogu... ir kaip tycia butent kai man bus terminas...

QUOTE(Smagute @ 2010 06 09, 18:33)
As irgi pradejau panikuot del gimdymo... Dar suzinojau, kad mane priziurintis daktaras iseina atostogu... ir kaip tycia butent kai man bus terminas...
Tai dabar esu pasimetus kur gimdyt, pas ka... Mano daktaras zadejo parekomenduot kita daktare, kuri pavaduos ji... bet man nuo to geriau nesidaro... 

Man irgi liko menesiukas. Daktaras irgi sejo atostogu visam menesiui. Tai su juo jauciu susitiksime po gimdymo

QUOTE(Ksesanko @ 2010 06 10, 18:15)
Man irgi liko menesiukas. Daktaras irgi sejo atostogu visam menesiui. Tai su juo jauciu susitiksime po gimdymo
Kadangi zadejau gimdyti su kita gydytoja, tai jau su ja ir susitariau, kad lankysiuos pas ja
Kai karsta, tai blogiau jauciuosi. O siaip visur rasoma, kad 37 sav. vaikas nusileidzia i dubeni ir lengviau kvepuoti pasidaro. As vis laukiau kada gi man bus sunkiau kvepuoti, ar miegoti ar dar kazkas
bet taip ir nesulaukiau. Tikiuosi jau nebesulauksiu 

Sunkaus kvepavimo ir as dar nejauciu...

QUOTE(Smagute @ 2010 06 11, 09:11)
Sunkaus kvepavimo ir as dar nejauciu...
Uztat puikiai jauciu, kaip man visus organus lialiukas atspardo...
Per tas naktines audras maziukas mano laaabai aktyviai spardosi... net asara paleidau nuo skausmo... ypac skauda, kai kazkur ten po sonkauliais desinei pusej spardo...

as galvojau kad tik man desinei pusei sonkaulius bando sulauzyt

ir mes jungiames prie jūsų
kuo arčiau didžuioji diena tuo labiau nežinau ko noriu
paruošiemieji jau gal savaitę kankina

QUOTE(braskeles @ 2010 06 11, 09:12)
O mano leliukas tikriausiai nedidelis ir kunas mano ganetinai ilgas, tai iki sonkauliu lialius nesiekia. Tik i desine sonine pilvo siena atsirieme su kojitemis

o maniskis sunelis daznai man sonkaulius ,,paskaiciuoja,, ir is abieju pusiu
o siaip sunku pasidare tik ilgai ir toli vaikscioti, o kartais is viso vaikscioti, nors ir svorio nepasakyciau, kad priaugau, bet pilvukas apsunkina visus pasivaiksciojimus ir lipimus laiptais