Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(stebukliukas13 @ 2010 06 18, 14:21)
kuo lengvesnio likusio laukimo visoms  4u.gif  jei tik jaučiat kad kas nors ne taip,nelaukit ir lėkit pasirodyti daktarams  4u.gif
mus ryt pakuoja į GN,manau grįšim jau tikrai dviese  bigsmile.gif
sėkmytės  4u.gif

Niu, kad jumi viskas gerai, sklandziai viskas praeitu... as su lialiuku laikysim net 4kumscius uz jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2010 06 17, 22:50)
Stebukliukas, jau kaip ir laikas susitikt su lialiuku  wub.gif

Siandien buvom pas daktara, mes kaip visada "abu sveiki ir grazus". Lauksim susitikimo toliau smile.gif 
Pajunge man ta aparaciuka, kuris lialiuko sirdeles plakima matuoja ir igarsina... niu tokia maloni ta melodija, galieciau klausyti ir klausyti mano lialiuko sirdutes plakima...  wub.gif

Mums liko dar vienas menesiukas smile.gif Jau pradedu nekantraut pamatyti lialiuka...

O as siandien grizau is ligonines smile.gif Trys dienas klausiausi vaiko sirdutes tris kartus i diena smile.gif Tikrai pasakiskas jausmas. O kai dar per echoskopa jis tau pamajoja smile.gif Jau irgi nekantrauju pamatyti savo angeliuka. Ir kaip ne keista, bet puikiausiai jauciuosi. Pasake, kad kaklelis suminkstejes ir prasiveres 1,5 cm. Tai manau, jau ne daug laukti liko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksesanko: 18 birželio 2010 - 19:18
QUOTE(Ksesanko @ 2010 06 18, 20:15)
O as siandien grizau is ligonines smile.gif Trys dienas klausiausi vaiko sirdutes tris kartus i diena smile.gif Tikrai pasakiskas jausmas. O kai dar per echoskopa jis tau pamajoja smile.gif Jau irgi nekantrauju pamatyti savo angeliuka. Ir kaip ne keista, bet puikiausiai jauciuosi. Pasake, kad kaklelis suminkstejes ir prasiveres 1,5 cm. Tai manau, jau ne daug laukti liko smile.gif

Man dar pasirode, kad kai prisiliesdavau prie pilvuko su kita ranka, lialiuko sirdele stipriau plakt pradedavo... wub.gif

Vakar ir man kakleli tikrino, tai sake uzdaras ir ilgas-ilgas... tai kad mes dar 2in1 dar ilgam... 4u.gif Is kitos puses tegul dar pasedi pilvuke... dar per anksti smile.gif

Kaip su nuotaika, nusiteikimu gimdyt? Baime, panika?
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2010 06 18, 22:41)

oi kad neįmanoma paaiškinti tos nuotaikos,ir baimė ir noras,ir džiaugsmas ir panika,daug daug jausmų persipynė blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2010 06 18, 22:41)
Man dar pasirode, kad kai prisiliesdavau prie pilvuko su kita ranka, lialiuko sirdele stipriau plakt pradedavo...  wub.gif

Vakar ir man kakleli tikrino, tai sake uzdaras ir ilgas-ilgas... tai kad mes dar 2in1 dar ilgam...  4u.gif  Is kitos puses tegul dar pasedi pilvuke... dar per anksti smile.gif

As is pradziu supanikavau, kad teks anksciau gimdyti, bet visi gydytojai tvirtino, kad geriau anksciau (beje, nuo 38 sav. vaisius skaitosi isnesiotas ir visiskai sveikas), negu veliau. Ligonineje prisiziurejau merginu, kurioms jau 40 sav. Nelaimingos, pavargusios ir visu vaikeliai per dideli. Manoji dabar sveria 3 kg. Tai jau manau uzteks. Noriu be plysiu pagimdyti smile.gif Beje, siandien atrodo pradejo gleiviu kamstis salintis smile.gif O parengamieji saremiai jau dvi savaites yra smile.gif Kazkaip keista, kad nepanikuoju ir nebijau smile.gif Vienintekis dalykas del kurio pergyvenu, tai del vaikelio sveikatos. Noretusi pagimdyti naturaliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksesanko: 19 birželio 2010 - 16:43
Oi as irgi noreciau pagimdyti naturaliai, jau tam ir nusiteikiau. Bet va, paruosiamieji saremiai jau visa savaitele eina, tai net baime ima, jeigu jau taip skaudziai momentais buna jie tokie, tai per gimdyma 100 kartu stipresni. Ar tik neteks paskutine minute klykti ir maldauti kad duotu vaistuku unsure.gif doctor.gif
O tas mano pilvukas toks mazytis, tai musu princesiuke bus miniatiurine tikriausiai, tikra mazoji coliuke. bet svarbiausia, kad butu sveikute soske.gif Bet svoriuko tai ji mazai turi, dar tik 2359 gramo. nepavyksta priaugti kazko mums. be to ir placenta jau sake visiskai pasenusi, tai ji maistingu medziagu net nebegauna is mamytes verysad.gif
Kalbant apie savijauta, tai vejej kaip sunku..... negalvojau kad paprasciausi dalykai, tokie kaip rubeliu islyginimas, ar dulkiu nuvalymas kels toky didely nuovargy. atrodo, kad didziausius darbus nudyrbus, lyg kokius darzus buciau ravejus doh.gif be to nugara pradejo skaudeti nezmoniskai. su vyru nuvaziavau y maxima, pradejau ieskotis pirkiniu reikalingu, tai galvojau teks man sliauzti zeme help.gif atrode kad toj maximoj ir pagimdysiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2010 06 19, 19:25)
Oi as irgi noreciau pagimdyti naturaliai, jau tam ir nusiteikiau. Bet va, paruosiamieji saremiai jau visa savaitele eina, tai net baime ima, jeigu jau taip skaudziai momentais buna jie tokie, tai per gimdyma 100 kartu stipresni. Ar tik neteks paskutine minute klykti ir maldauti kad duotu vaistuku  unsure.gif  doctor.gif
O tas mano pilvukas toks mazytis, tai musu princesiuke bus miniatiurine tikriausiai, tikra mazoji coliuke. bet svarbiausia, kad butu sveikute  soske.gif Bet svoriuko tai ji mazai turi, dar tik 2359 gramo. nepavyksta priaugti kazko mums. be to ir placenta jau sake visiskai pasenusi, tai ji maistingu medziagu net nebegauna is mamytes  verysad.gif 
Kalbant apie savijauta, tai vejej kaip sunku..... negalvojau kad paprasciausi dalykai, tokie kaip rubeliu islyginimas, ar dulkiu nuvalymas kels toky didely nuovargy. atrodo, kad didziausius darbus nudyrbus, lyg kokius darzus buciau ravejus  doh.gif be to nugara pradejo skaudeti nezmoniskai. su vyru nuvaziavau y maxima, pradejau ieskotis pirkiniu reikalingu, tai galvojau teks man sliauzti zeme  help.gif atrode kad toj maximoj ir pagimdysiu  nestuke.gif

O man kaip tik jegu antpludis smile.gif Nugara pora savaiciu skaudejo pries menesi. manau vyro masazai ir pilvo dirzas padejo smile.gif Jei placenta pasenusi tai ir deguones maziuke maziau gauna. Bet jei gydytojai ramus, tai tada viskas ok smile.gif Maziuke lengviau gimdysite, tai nepergivenkite per daug smile.gif Mano mama mane 2400 g. kuo puikiausiai pagimde be jokiu iplisimu ir didelio skausmo smile.gif o manoji jau iki 3000 g. sugebejo uzaugti smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Man buvo uzejes blogos nuotaikos priepolis... 3 dienom...
Niu kad ta nuotaiku kaita jau mane ir mano vyra nukankino! doh.gif
Taigi savijauta:
Prasidejo nemiga... sakoma kad organizmas pradeda pratintis prie budejimo rezimo...
Kazkodel pradejo skaudet koju ir dubens kaulus, nuo kelio sanario iki dubens... gal pleciasi? Ypac skauda naktimis...
Pilvukas toks didelis ir aukstas, kad krutine jau beveik guli ant jo... Batai su raisteliais - misija neimanoma... schmoll.gif
Per menesi sugebejau sudauzyti 3 kartus indus... Kol apsisuku tam kad pagaut, jie jau seniausiai suduzta... blush2.gif
Judesiuku biski apmazejo... niu jau ne taip stipriai skauda, kai spardo mane... wub.gif
Truksta saules ir silumos... rolleyes.gif
Ir nuotaiku kaita... tas durnumas galvoje UZKNYSO JUODAI!!! gun_bandana.gif
Dar pora savaiteliu ir as nieko pries susitikt siu lialiuku... Realiai galiu prisipazint, kad jau pavargau nuo nestumo... blush2.gif Pacioje pradzioje, negalejau suprast, kaip nuo to galima pavargt. Galima ir dar kaip.. 4u.gif
Atsakyti
Ir dar... kas sukele daug asaru... cry.gif cry.gif cry.gif Teko nusiimti suzadetuviu ir vestuvini ziedus... Nes pirstukai pradejo tinti, ypac rytais...
Atsakyti
Na ka, man jau irgi labai sunku. Dubens kaulus skauda nezmoniskai, einu kaip koks anciukas-krypuoju. Jegu nera net valgiui padaryti. Va siandien pridariau seimynai virtinuku su varske ir spinatais (kad turetu ka valgyt kol busiu ligoninej biggrin.gif ) IR TAIP PAVARGAU, kad vos kojas dabar velku.Mazyle kartais taip ispiria, kad atrodo is skausmo galeciau apsiverkti doh.gif
Aiskau laikas kaip tycia slenka labai letai, nuotaikos keiciasi labai greitai. Pakutiniu metu pati jauciu kad esu piktoka, nes nebezinau jau kur ir pasideti kai skauda kojas, maudzia ypac sanarius vakarais.Jau arodo ir gimdymo nebebijau, kad tik greiciau butu. Bandau naturaliai pasiskatinti, bet kol kas jokio poveikio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
niu mums dar tik 36-37savaite... bet namu ruosa jau nuvargina iki negaliu... As nuo gamtos holerikas, viska pripratau daryti greitai ir rezultata pripratau matyti greitai. O dabar mane is proto varo mano bejegiskumas... blush2.gif Dulkes nusluostau, veidrodi nuvalau ir jau be jegu, pradedu dust, butina atsisest, atsipust... noras judet, tvarkyt yra, bet jegu nera visishkai... doh.gif Oh, kas gi bus toliau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2010 06 22, 15:30)
niu mums dar tik 36-37savaite... bet namu ruosa jau nuvargina iki negaliu... As nuo gamtos holerikas, viska pripratau daryti greitai ir rezultata pripratau matyti greitai. O dabar mane is proto varo mano bejegiskumas...  blush2.gif  Dulkes nusluostau, veidrodi nuvalau ir jau be jegu, pradedu dust, butina atsisest, atsipust... noras judet, tvarkyt yra, bet jegu nera visishkai...  doh.gif  Oh, kas gi bus toliau...  blink.gif

Pas mane ta pati situacija. Nervai nelaiko, kai negaliu normaliai susitvarkyti, pradedu keiktis. doh.gif viskas krenta iš rankų, tai negaliu pakelti, lankstytis, keliu su koja lotuliukas.gif Aš irgi visada viską greitai pasidarydavau, o dabar verysad.gif
Atsakyti