QUOTE(agneciuke @ 2010 06 19, 19:25)
Oi as irgi noreciau pagimdyti naturaliai, jau tam ir nusiteikiau. Bet va, paruosiamieji saremiai jau visa savaitele eina, tai net baime ima, jeigu jau taip skaudziai momentais buna jie tokie, tai per gimdyma 100 kartu stipresni. Ar tik neteks paskutine minute klykti ir maldauti kad duotu vaistuku
O tas mano pilvukas toks mazytis, tai musu princesiuke bus miniatiurine tikriausiai, tikra mazoji coliuke. bet svarbiausia, kad butu sveikute

Bet svoriuko tai ji mazai turi, dar tik 2359 gramo. nepavyksta priaugti kazko mums. be to ir placenta jau sake visiskai pasenusi, tai ji maistingu medziagu net nebegauna is mamytes
Kalbant apie savijauta, tai vejej kaip sunku..... negalvojau kad paprasciausi dalykai, tokie kaip rubeliu islyginimas, ar dulkiu nuvalymas kels toky didely nuovargy. atrodo, kad didziausius darbus nudyrbus, lyg kokius darzus buciau ravejus

be to nugara pradejo skaudeti nezmoniskai. su vyru nuvaziavau y maxima, pradejau ieskotis pirkiniu reikalingu, tai galvojau teks man sliauzti zeme

atrode kad toj maximoj ir pagimdysiu
O man kaip tik jegu antpludis

Nugara pora savaiciu skaudejo pries menesi. manau vyro masazai ir pilvo dirzas padejo

Jei placenta pasenusi tai ir deguones maziuke maziau gauna. Bet jei gydytojai ramus, tai tada viskas ok

Maziuke lengviau gimdysite, tai nepergivenkite per daug

Mano mama mane 2400 g. kuo puikiausiai pagimde be jokiu iplisimu ir didelio skausmo

o manoji jau iki 3000 g. sugebejo uzaugti