Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

siandien buvau klinikose, ir suzinojau kad kita savaitele jau mus guldys. placenta yra visiskai pasenusi,daug infarktu kazkokiu joje (kraujagysles jau sutrukinejusios, kur perduoda maistingas medziagas). kazkaip net issigandau, ir didziule baime atsirado. bijau tu ligoniniu kaip kokio maro. bet aisku, ju toks darbas, nes turi priziureti kad ir leliukas ir mama butu sveiki.
bet kai as tokia jautri tai tuoj apsizliumbiu kai pasako kad gultis y ligonine reikes. is tos baimes net nepaklausiau ar darys cezary ar skatins vaistais. nes mazute dar tikrai nesiruosia gimti anksciau, ir pilvas dar nenusileides, o ji ir pati nesiteikia leistis galvute zemyn. panele su charakteriu, kaip ir tevelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2010 06 22, 17:50)
siandien buvau klinikose, ir suzinojau kad kita savaitele jau mus guldys. placenta yra visiskai pasenusi,daug infarktu kazkokiu joje (kraujagysles jau sutrukinejusios, kur perduoda maistingas medziagas). kazkaip net issigandau, ir didziule baime atsirado. bijau tu ligoniniu kaip kokio maro. bet aisku, ju toks darbas, nes turi priziureti kad ir leliukas ir mama butu sveiki.
bet kai as tokia jautri tai tuoj apsizliumbiu kai pasako kad gultis y ligonine reikes. is tos baimes net nepaklausiau ar darys cezary ar skatins vaistais. nes mazute dar tikrai nesiruosia gimti anksciau, ir pilvas dar nenusileides, o ji ir pati nesiteikia leistis galvute zemyn. panele su charakteriu, kaip ir tevelis  thumbup.gif

O kaip čia taip greitai paseno? Juk dar nėra net 38 sav. g.gif Gal nėštumo laikas netikslus? Gal ir mano pasenusi blink.gif Kas ten žino?
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2010 06 22, 16:50)
bet kai as tokia jautri tai tuoj apsizliumbiu kai pasako kad gultis y ligonine reikes. is tos baimes net nepaklausiau ar darys cezary ar skatins vaistais. nes mazute dar tikrai nesiruosia gimti anksciau, ir pilvas dar nenusileides, o ji ir pati nesiteikia leistis galvute zemyn. panele su charakteriu, kaip ir tevelis  thumbup.gif

Niu, daktarai geriau zino... ir jei guldo, reiskia taip reikia. Nusitekit, kad viskas bus gerai, nuo 37savaites lialiukas kliniskai visiskai subrendes ir pasiruoses susitikimui su mamyte, teveliu ir visu pasauliu wub.gif As dziaugiosi, kad jusu daktarai mato ir supranta visa situacija. Nes blogiau, kai nemato...
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2010 06 22, 16:57)
O kaip čia taip greitai paseno? Juk dar nėra net 38 sav. g.gif  Gal nėštumo laikas netikslus? Gal ir mano pasenusi  blink.gif  Kas ten žino?

kaip cia taip greit ji paseno as net neysivaizduoju. nesuprantu as tu ginekologiniu reikalu. Man jau 34 savaite ji buvo 2 laipsnio, o po 2 savaiciu ji jau buvo 3 laipsnio. ir kaip suprantu, jei ne tas placentos susenejimas manes dar neguldytu. aisku geriau kai daktarai is karto pamato ar nustato jei kas negerai, negu po to buna per velu.

na, gal kita savaitele grysim is ligonines jau tryse 2.gif ir vel prasides nauji dziaugsmai, naujos baimes ir visi kiti dalykai.... wub.gif
Atsakyti
As jau sunerimau... kodel man nei zodzio apie placenta?... Kai tik ten nueinu: as sveika, lialiukas sveikas, tyrimai idealus...
O kaip ta pamate daktarai? specialiai tikrino, ar is kokiu nors tyrimu rezultatu suprato?
Atsakyti
Tikrai, o kaip nustatė tos placentos subrendimo laipsnį?? Manęs niekas echoskopu nebetikrina ir nebežada tikrinti, tai vadinasi niekas ir negali žinoti kas ten dedasi... Gal kokie požymiai dar pasireiškė??? g.gif
Atsakyti
nustate darant ultragarsa. Jie ten kazkaip ismatuoja klinikose, ir tada pasako kelintas subrendimo laipsnis. be to ultragarsa kai dare, tai net parode kaip atrodo tie infarktai placentos. tiesiog matosi daug baltu taskeliu, vieni mazesni, kiti didesni.
bet paty subrendima nustato ulragarsu. o ju jau man tiek dare, kad nesuskaiciuoju, gal kokius tikrai 5-7kartus. bet turejau proga pamatyti musu saulute wub.gif
Atsakyti
Hmmm... g.gif O jus privaciai, ar poliklinikoje? Man jau nezada daryti echo... ir dare paskutini karta gal 28savaite? Paskui tik seip matavo, ziurejo, klause sirdele... Ir sekantis susitikimas tik po 2savaiciu, kai mumi bus beveik 39savaites... niu arba jei maziukas jau nuspres kad jau laikas pirmam pasimatimui su mamyte ir teveliu... wub.gif
Tiesa, lialiukas mano aprimo, jau taip manes nemusa... tikriausiai vietos jau permazai. 4u.gif
Atsakyti
Oi, turejau gimdyti sekmadieni, 27d. o sian pasake, kad vaikelis dar nesiruosia. Gimda nesiruosia, tai sake iki liepos 2 laukti, o tada nusius i liginine. doh.gif Taip tikejausi greiciau...o stai kaip buna. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2010 06 23, 09:04)
Hmmm...  g.gif  O jus privaciai, ar poliklinikoje? Man jau nezada daryti echo... ir dare paskutini karta gal 28savaite? Paskui tik seip matavo, ziurejo, klause sirdele... Ir sekantis susitikimas tik po 2savaiciu, kai mumi bus beveik 39savaites... niu arba jei maziukas jau nuspres kad jau laikas pirmam pasimatimui su mamyte ir teveliu...  wub.gif
Tiesa, lialiukas mano aprimo, jau taip manes nemusa... tikriausiai vietos jau permazai.  4u.gif

Ulragarsa dare ir poliklinikoj mano ginekologe, ji ir dave siuntima y klinikas, kad jie ten geriau patikrintu. tai jau 3 savaites kaip ten klinikose vaikstau. aparatura ten liux thumbup.gif aisku nepalyginsi su poliklinikos. ismatuoja isziuri ten ta pilva skersai isilgai. ko tik ten nematavo, ir virkstele, ir paty leliuka. nu zodziu kai dar nebuvau su tokiu dalyku susidurusi tai tikrai buvau apsalusi nuo tokios aparaturos mega_shok.gif
Atsakyti
Jo, privacios klinikos turi gudrios aparaturos... Bet ir piginelius siurbia kaip reikiant uz patoguma, tiksluma, zmogiska aptarnavima... daug yra pliusu tik $ turek.

Martusik, as jau irgi nieko pries lialiuka pagimdyt... jau sakiau kad pavargau nezmogiskai nuo nestumo, bet ir man daktaras dave suprast, kad nesiosiu iki termino, nes nei vieno dar nera pozymio... blush2.gif
Anksciau bijojau nedanesiot... dabar pradejau bijot pernesiot... doh.gif

Ir veltui siandien ryte pasakiau, kad lialiukas aprimo... Jis matyt padare pertraukele ir su svieziom jegom siandien mamyte susparde iki negaliu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai saunu kai spardsoi!!! tongue.gif
Atsakyti