Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(meravigliosa @ 2010 08 09, 22:23)
ziuresiu kaip cia toliau seksis svori augint, svarbu kad lelius augtu, bet ir tai is kur man zinot.... g.gif

o kas kiek laiko einat tikrintis pas gine 8-9 men? ar tikrai reik kas 2  sav? mane dabar po 3,5 paskyre ateit..

nuo daktaro ir nėštumo priklauso g.gif
Atsakyti
ziuresiu kaip cia toliau seksis svori augint, svarbu kad lelius augtu, bet ir tai is kur man zinot.... g.gif

o kas kiek laiko einat tikrintis pas gine 8-9 men? ar tikrai reik kas 2  sav? mane dabar po 3,5 paskyre ateit..

As irgi einu kas dvi sav. Matai kas kiek laiko reikia eiti nustato gine kiekvienai asmeniskai, nemanau kad gali buti vienodai visoms. O echo tau dare gine? Juk per echo gali pasakyti kokio svorio tavo lele. Pavyzdziuj kai mums buvo 32sav.daremes echo tai gine sake kad mano zirniukas sveria 2.080kg. Pirmiausia pasikalbek su gine, juk gal be reikalo nerimauji del nestuke.gif . Tikekimes viskas jums gerai 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

kas 2-3 savaites vaikštau dabar. O jei neramina ar lelius auga, matuokis, stebėk pilvą, pas mane nors svoris neauga, bet pilvas akivaizdžiai matosi kad pučiasi smile.gif lelius, jau ramstosi į pilvo sieneles, jaučiu kaip jis auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 07 31, 17:02)
Matyt kad skirtingai, nes juk ir mes skirtingos, tai ir musu zirniukai skirtingi ax.gif  Bet svarbiausiai viskas gerai. O ko laukete?

Laukiuos sūnelio smile.gif , tai vakar ginas darė echo, sako juda tas tavo vaikas kaip reikalas, matyt patogiai įsitaisęs ir turi dar vietos, matomai dėl to mažai ir jaučiu tų stiprių judesių. O ko jūs laukiatės?
Atsakyti
QUOTE(meravigliosa @ 2010 08 09, 12:42)
mergaitės, man jau visą mėnesį svorio nė gramo nepriauga...  unsure.gif  ginė sako, kad nuo karščių, bet kas čia per "briedas"? (atsiprašau už tą žodį), ar ne paskutiniais mėnesiais turi daugiausia svorio augti? g.gif
valgau visko ir nemažai, skysčių pakankamai... jei "nuo karščių", gal dar kam taip sustojo svoris augt? g.gif

Mano svoris irgi neauga, bet manau kad nuo karščio, nes pilvas po truputi auga, liko 9d. ik gimdymo, buvau pas gine 37savaitę, sakė leliukas jau kaip ir pasiruošęs užaugęs, bet dar turi kur judėti tai neskuba, tik va neramu, nes šiandien ko tai labai ramus g.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 08 10, 13:15)
Laukiuos sūnelio smile.gif , tai vakar ginas darė echo, sako juda tas tavo vaikas kaip reikalas, matyt patogiai įsitaisęs ir turi dar vietos, matomai dėl to mažai ir jaučiu tų stiprių judesių. O ko jūs laukiatės?

Sveikute 4u.gif Niu va matai be reikalo nerimavai, viskas gerai thumbup.gif Saunu kad jums viskas gerai drinks_cheers.gif Mes ir laukemes bernaicio drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Kur ruosetes gimdyti?
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2010 08 10, 08:30)
nuo daktaro ir nėštumo priklauso

QUOTE(maskanyte @ 2010 08 10, 09:04)
As irgi einu kas dvi sav. Matai kas kiek laiko reikia eiti nustato gine kiekvienai asmeniskai, nemanau kad gali buti vienodai visoms. O echo tau dare gine? Juk per echo gali pasakyti kokio svorio tavo lele. Pavyzdziuj kai mums buvo 32sav.daremes echo tai gine sake kad mano zirniukas sveria 2.080kg. Pirmiausia pasikalbek su gine, juk gal be reikalo nerimauji del nestuke.gif . Tikekimes viskas jums gerai 4u.gif  drinks_cheers.gif

QUOTE(Tutti @ 2010 08 10, 10:28)
kas 2-3 savaites vaikštau dabar. O jei neramina ar lelius auga, matuokis, stebėk pilvą, pas mane nors svoris neauga, bet pilvas akivaizdžiai matosi kad pučiasi  smile.gif lelius, jau ramstosi į pilvo sieneles, jaučiu kaip jis auga  smile.gif

aciu mergaites uz padrasinima. islauksiu to savo vizito pas gine ir remsiu prie sienos, kad aiskintu man kas cia vyksta su tais augimais svorio ir leliuko biggrin.gif
stebiu dabar, kad judetu, dar reik centimetra nusipirkt ir pilvuka pamatuoti. o gal dar imsiu ir priaugsiu bigsmile.gif

echo man nedaro, tik 18 savaite dare ir viskas, lankausi poliklinikoj, tai nepriklauso, gal pries pat pabaiga dar darys... g.gif

na tikiuosi jei taip retai mane tikrina tai todel kad gerai viskas, o ne todel kad laiko nera kada skirti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meravigliosa @ 2010 08 10, 23:50)
aciu mergaites uz padrasinima. islauksiu to savo vizito pas gine ir remsiu prie sienos, kad aiskintu man kas cia vyksta su tais augimais svorio ir leliuko  biggrin.gif 
stebiu dabar, kad judetu, dar reik centimetra nusipirkt ir pilvuka pamatuoti. o gal dar imsiu ir priaugsiu  bigsmile.gif

echo man nedaro, tik 18 savaite dare ir viskas, lankausi poliklinikoj, tai nepriklauso, gal pries pat pabaiga dar darys... g.gif

na tikiuosi jei taip retai mane tikrina tai todel kad gerai viskas, o ne todel kad laiko nera kada skirti  doh.gif

4u.gif lauksim ziniu,aisku tik geru thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(meravigliosa @ 2010 08 11, 00:50)
aciu mergaites uz padrasinima. islauksiu to savo vizito pas gine ir remsiu prie sienos, kad aiskintu man kas cia vyksta su tais augimais svorio ir leliuko  biggrin.gif 
stebiu dabar, kad judetu, dar reik centimetra nusipirkt ir pilvuka pamatuoti. o gal dar imsiu ir priaugsiu  bigsmile.gif

na tikiuosi jei taip retai mane tikrina tai todel kad gerai viskas, o ne todel kad laiko nera kada skirti  doh.gif

seip 36 savaite echo dar priklauso. 4u.gif
Atsakyti
Mums jau beveik 32sav . priaugome 7kg , manau visai normaliai. Tik pastaruoju metu kankina pilvo skausmai, kaip per menesine , dar paskauda is sonu g.gif doh.gif
buvau pas gyd , tai sake kad nieko tokio , kad vandenu pakanka , placenta gera , lelius jud , jau apsivertes galvyte zemin , tai gal jis cia man spaudzia , ar rankytem ka apocioje krapsto , net nzn ka galvoti . g.gif nakti sumku miegoti , keteja pilvas , o dar tie apsivertimai nuo vieno sono i kita doh.gif
Laukiu nesulaukiu savo liliuko , tikiuosi , kad likes laikas greitai prabegs ir daugiau jokiu negalavimu nebebus
Atsakyti
QUOTE(natalije @ 2010 08 11, 16:52)
Mums jau beveik 32sav . priaugome 7kg , manau visai normaliai. Tik pastaruoju metu kankina pilvo skausmai, kaip per menesine , dar paskauda is sonu  g.gif  doh.gif
buvau pas gyd , tai sake kad nieko tokio , kad vandenu pakanka , placenta gera , lelius jud , jau apsivertes galvyte zemin , tai gal jis cia man spaudzia , ar rankytem ka apocioje krapsto , net nzn ka galvoti . g.gif nakti sumku miegoti , keteja pilvas , o dar tie apsivertimai nuo vieno sono i kita  doh.gif
Laukiu nesulaukiu savo liliuko , tikiuosi , kad likes laikas greitai prabegs ir daugiau jokiu negalavimu nebebus

Laba 4u.gif Jai gine sake nera ko nerimauti reikskes lauk savo leles be nerimo ax.gif O paskauda sonus gal ir del leles, gal but tirineja mamos vidu lotuliukas.gif Jetau tas naktinis vartimasis ir mane kankina,tik va as svorio daugiau priaugau (+19kg), ai dar del pilvo apacios skausmo man gine sake, kad toks skausmas gali atsirasti jai turi santykiu su vyru. Bet kiekvienai skirtingai, tiu geriau pasikonsultuok su gine. Na man paskutiniai 2men.atrodo lyg sustoja, laikas visai neina schmoll.gif atrodo visa amzimybe nestuke.gif . Taip teisingai, geras nusiteikimas ir tiau ir tavo lelei i nauda! Gero laukimo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, prisijungsiu ir as prie jusu. Pasakysiu tik viena, kad tas laukimas yra labai sunkus, ypac siomis dienomis kai tokie karsciai. Jauvi dienos kaip negaliu visai iseiti i kiema, nes vos nenualpau, tik juoda akyse pasidare. Tai taip ir leidziu savaitgali prie teliko visa diena. Tad uzjauciu ir jus, nes siuo momentu visoms labai sunku. Dar pradejo kankinti gimdymo baime, ypac cia forume pasiskaicius kitu mamyciu gimdymo istoriju. Tad dabar nusprendziau maziau skaityti, kad nereiketu nerimauti. doh.gif
Atsakyti