QUOTE(stebukliukas13 @ 2010 08 10, 08:30)
nuo daktaro ir nėštumo priklauso
QUOTE(maskanyte @ 2010 08 10, 09:04)
As irgi einu kas dvi sav. Matai kas kiek laiko reikia eiti nustato gine kiekvienai asmeniskai, nemanau kad gali buti vienodai visoms. O echo tau dare gine? Juk per echo gali pasakyti kokio svorio tavo lele. Pavyzdziuj kai mums buvo 32sav.daremes echo tai gine sake kad mano zirniukas sveria 2.080kg. Pirmiausia pasikalbek su gine, juk gal be reikalo nerimauji del

. Tikekimes viskas jums gerai
QUOTE(Tutti @ 2010 08 10, 10:28)
kas 2-3 savaites vaikštau dabar. O jei neramina ar lelius auga, matuokis, stebėk pilvą, pas mane nors svoris neauga, bet pilvas akivaizdžiai matosi kad pučiasi

lelius, jau ramstosi į pilvo sieneles, jaučiu kaip jis auga
aciu mergaites uz padrasinima. islauksiu to savo vizito pas gine ir remsiu prie sienos, kad aiskintu man kas cia vyksta su tais augimais svorio ir leliuko
stebiu dabar, kad judetu, dar reik centimetra nusipirkt ir pilvuka pamatuoti. o gal dar imsiu ir priaugsiu
echo man nedaro, tik 18 savaite dare ir viskas, lankausi poliklinikoj, tai nepriklauso, gal pries pat pabaiga dar darys...
na tikiuosi jei taip retai mane tikrina tai todel kad gerai viskas, o ne todel kad laiko nera kada skirti