Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

Sveikos busimos mamytes 4u.gif Kaip jusu nuotaikeles, kaip jauciates pask.men ax.gif ? Diena man gerai, taciau nakti beda verysad.gif ,pradeda mausti pilvo apapcia, gal zirniukas ka ten daro g.gif , skauda sonus, pilvas sunkus, apsiversti ant kito sono pasidare taip sunku. Ar visoms tas pask.men.toks? Eit kur pasivaikscioti l.norisi bet greit pavargstu, negaliu schmoll.gif Visa nestuke.gif taip sauniai jauciausi, o si men.nieko gero. Net paciai ant saves pikta,kad toke nerangi tongue.gif
Atsakyti
man paskutinį mėnesį jau irgi sunkiau vaikščioti, nors kasdien vaikščiodavau ir palyginus visą nėštumą niekuo nesisukndžiau. dabar jau nugarą paskausta, bet vistiek stengiuosi pasivaikčioti, nors ir trumpiau. o naktį vidutiniškai miegu kokias 4-5 valandas, kitas laikas vartymasis, ėjimas į WC, kuitimasis ieškant patogios pozos, ir vėlai užmiegu ir anksti pakirstu... užtat dieną nulūžtu smile.gif

turiu klausimuką: gal kuri žinot, kas nėščiosios kortelėje žymima KTO? po vaisiaus širdies tonais (v.š.t). ką jums ten įrašo? niekaip neiššifruoju gydytojos hieroglifų doh.gif nuo 28 savaitės vis kažkas žymima, bet nesuprantu .....
Atsakyti
QUOTE(meravigliosa @ 2010 08 20, 19:01)
man paskutinį mėnesį jau irgi sunkiau vaikščioti, nors kasdien vaikščiodavau ir palyginus visą nėštumą niekuo nesisukndžiau. dabar jau nugarą paskausta, bet vistiek stengiuosi pasivaikčioti, nors ir trumpiau. o naktį vidutiniškai miegu kokias 4-5 valandas, kitas laikas vartymasis, ėjimas į WC, kuitimasis ieškant patogios pozos, ir vėlai užmiegu ir anksti pakirstu... užtat dieną nulūžtu  smile.gif 

turiu klausimuką: gal kuri žinot, kas nėščiosios kortelėje žymima KTO? po vaisiaus širdies tonais (v.š.t). ką jums ten įrašo? niekaip neiššifruoju gydytojos hieroglifų  doh.gif  nuo 28 savaitės vis kažkas žymima, bet nesuprantu .....

Hm.... ziurejau ziurejau ir nesupratau ir as g.gif toj pastraipoj kazkokius skaicius raso g.gif , gal reiktu gines paklausti. Db ir man idomu pasidare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 08 20, 22:33)
Hm.... ziurejau ziurejau ir nesupratau ir as g.gif  toj pastraipoj kazkokius skaicius raso g.gif , gal reiktu gines paklausti. Db ir man idomu pasidare ax.gif

o kokie skaičiai pas tave? pas mane lyg 11 lyg 12.... lyg per kablelį kažkas įrašyta... pradžioj kaip M ir Z raidės atrodė doh.gif nesuvokiu kas tai..

pas savo gine dabar eisiu jau įpusėjus 39 sav., kažin ar dar bus reikalas klausti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meravigliosa @ 2010 08 20, 22:53)
o kokie skaičiai pas tave? pas mane lyg 11 lyg 12.... lyg per kablelį kažkas įrašyta... pradžioj kaip M ir Z raidės atrodė doh.gif  nesuvokiu kas tai..

pas savo gine dabar eisiu jau įpusėjus 39 sav., kažin ar dar bus reikalas klausti...  lotuliukas.gif

Jai gerai iskaitau tai paskutinis irasas 142/m, o dar pries tai 136, na nezinau, as eisiu 30d.pas gine jai tik nepamirsiu reiks paklausti tongue.gif Hm..... pas mane skaiciai daud didesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 08 20, 12:52)
Sveikos busimos mamytes 4u.gif Kaip jusu nuotaikeles, kaip jauciates pask.men ax.gif ? Diena man gerai, taciau nakti beda verysad.gif ,pradeda mausti pilvo apapcia, gal zirniukas ka ten daro g.gif , skauda sonus, pilvas sunkus, apsiversti ant kito sono pasidare taip sunku. Ar visoms tas pask.men.toks? Eit kur pasivaikscioti l.norisi bet greit pavargstu, negaliu schmoll.gif  Visa  nestuke.gif taip sauniai jauciausi, o si men.nieko gero. Net paciai ant saves pikta,kad toke nerangi tongue.gif

ar dediesi nesciosios dirza? jis tikras pagalbininkas nesti pilveli thumbup.gif

Man tai miegojimas kolkas puikus, i toleta tik paryciais viena syki nueinu.
kai guliu pasikisu nediduke pagalvele po pilveliu, tada netempia jo zemyn i sona, pamegink jei taip dar nedarai mirksiukas.gif

man tai vat bambos srityje tempimas nemalonus ir oda nejautri kazkokia toje vietoje, cia gal bambos isvarza darosi kokia g.gif kremu patepu, kad minkstesne oda butu ir psio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2010 08 21, 12:15)
ar dediesi nesciosios dirza? jis tikras pagalbininkas nesti pilveli thumbup.gif

Man tai miegojimas kolkas puikus, i toleta tik paryciais viena syki nueinu.
kai guliu pasikisu nediduke pagalvele po pilveliu, tada netempia jo zemyn i sona, pamegink jei taip dar nedarai  mirksiukas.gif

man tai vat bambos srityje tempimas nemalonus ir oda nejautri kazkokia toje vietoje, cia gal bambos isvarza darosi kokia g.gif  kremu patepu, kad minkstesne oda butu ir psio unsure.gif

Sveikute 4u.gif Nesiojau anksciau as dirza,db nebegaliu, mano zirniukas labai pyksta kai ji uzsidedu lotuliukas.gif Man labiausiai pavargsta kojos mat daug svorio priaugau ax.gif Vaje........... tai tau fantastika thumbup.gif viena kart, mes tai miniumum kelemes kokius 3kartus doh.gif Del pagalveles tai dekuj reiks butinai isbandyti drinks_cheers.gif Hm... keista pas mane kaip tik aplink bambuze labai jautri odele g.gif Manai galetu but isvarza? Mat as tai siuo klausimu visai zaliuke ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif. O as dabar jauciuosi geriau, nei pries menesi, keista...bet tada net sunkiau buvo. Aisku, ilgai nepavaiksciosi vis tiek, irgi kojos labai pavargsta. Dirzo nenesioju. Nakti jau retai atsibundu del apsivartymu. Anksciau buvo toks jausmas, kad kaz kas uzpaude pilvo apacia, net kojas buvo sunku pakelti, nesakau jau apie naktinius apsivartymus i kita sona smile.gif Del wc, tai tik paryciais einu kartais, kai arbuzo prisivalgau vakare smile.gif. Kartais miegu irgi su pagalve "Zappy", man ji labai patogi.
Atsakyti
SIRVITA!!!!!!!!!!!!!!!!! Tiau daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz patarima del pagalveles thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 08 22, 09:37)
SIRVITA!!!!!!!!!!!!!!!!! Tiau daug daug 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  uz patarima del pagalveles thumbup.gif  drinks_cheers.gif

prasom prasom 4u.gif man tai padejo, o geru patarimu niekada negaila mirksiukas.gif

kas del bambos, tai ji paskutinius du men buna isokus i isore, tai va tai as ir traktuoju kaip izvarza, unsure.gif
iki pirmo nestumo turejau grazia bambute ax.gif o po nestumo ji pasikeite gerokai rolleyes.gif

arbuzas jega thumbup.gif laaabai megstu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 22 rugpjūčio 2010 - 11:17
QUOTE(Sirvita @ 2010 08 22, 12:16)
prasom prasom  4u.gif  man tai padejo, o geru patarimu niekada negaila  mirksiukas.gif

kas del bambos, tai ji paskutinius du men buna isokus i isore, tai va tai as ir traktuoju kaip izvarza, unsure.gif
iki pirmo nestumo turejau grazia bambute  ax.gif  o po  nestumo ji pasikeite gerokai rolleyes.gif

arbuzas jega  thumbup.gif laaabai megstu

Chi as ir megstu arbuzus tongue.gif , o poto man tenka padazninti keliones i wc lotuliukas.gif

Manai taip, jai jau taip, tai man 7men.laikas nuo laiko pradejo issokineti bambute, bet zinok as sventai tikiu, kad cia mano zirniukas remesi g.gif Db dazniau buna issokus, bet ne visada schmoll.gif bent jau pas mane ax.gif
Kaip pas jus su judesiukais? Kai prasidejo 36sav.pradejo vangiau judeti,ta prasme reciau, bet juda, gal kad maziau vietos, o gal reiktu man sunerimti? Per pusvalandi stebint suskaiciuoju apie 10 judesiuku. Anksciau tai vidutiniskai 25judesiukai. Gal kas negerai, gal blogai jauciasi, ar as cia be reikalo prisigalvoju g.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif
QUOTE(meravigliosa @ 2010 08 20, 18:01)
<...> turiu klausimuką: gal kuri žinot, kas nėščiosios kortelėje žymima KTO? po vaisiaus širdies tonais (v.š.t). ką jums ten įrašo? niekaip neiššifruoju <...>

Na, bandžiau iššifruoti, tai, man rodos, ten rašo toniukų skaičių per minutę (na, bent jau pas mane 140-146 k/min) ax.gif

QUOTE(Sirvita @ 2010 08 21, 11:15)
ar dediesi nesciosios dirza? jis tikras pagalbininkas nesti pilveli thumbup.gif <...>

Aš tai nusipirkau diržą, bet jau gailiuosi, nes jis man visiškai nereikalingas doh.gif

Beje, mums šiandien 37 savaitėlės 4u.gif
Jaučiuosi puikiai kaip ir visą nėštumą thumbup.gif Jau kitoj temutėj rašiau, kad neskaitant to, jog visą nėštumą jaučiausi nerealiai gerai (nei karto nepykino, nieko neskaudėjo ir pan.) ir dabar dar vis lakstau lyg nesilaukčiau lotuliukas.gif
Laaabai tikiuosi, kad ir gimdymas bus toks pats lengvas blush2.gif thumbup.gif

Atsakyti