Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

Gal cia jau yra mamyciu gimdziusiu ir antra karta? Idomu ar tiesa toks teiginys, jog antra karta gimdancios pagimdo anksciau termino? Gal kuri nors zinote? Nes jeigu tai tiesa, tai maziuko galima tiketis greiciau negu numatyta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 09 02, 11:35)
Gal cia jau yra mamyciu gimdziusiu ir antra karta? Idomu ar tiesa toks teiginys, jog antra karta gimdancios pagimdo anksciau termino? Gal kuri nors zinote? Nes jeigu tai tiesa, tai maziuko galima tiketis greiciau negu numatyta.  4u.gif

aga tikrai ir mane tas neramina smile.gif
vakar labiausiai bijojau kad sugalvos lelius gimti (nors jokiu pozymiu nebuvo) ax.gif
nes vis juokaudavau, kad rugsejo 1-a vaikas i mokykla, o mamka i gimdykla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2010 09 02, 14:43)
aga tikrai ir mane tas neramina smile.gif
vakar labiausiai bijojau kad sugalvos lelius gimti (nors jokiu pozymiu nebuvo) ax.gif
nes vis juokaudavau, kad rugsejo 1-a vaikas i mokykla, o mamka i gimdykla biggrin.gif

Bet praejo viskas gerai smile.gif . Labai laukiu as tos dienos,nes jau taip pabodo su tuo pilvuku vargti ir siaip norisi kuo greiciau isvysti ta stebukleli, noreciau zinoti kada ta diena bus, bet aisku niekas negali pasakyti kada tas maziukas sumastys ateiti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 09 03, 10:16)
Bet praejo viskas gerai  smile.gif . Labai laukiu as tos dienos,nes jau taip pabodo su tuo pilvuku vargti ir siaip norisi kuo greiciau isvysti ta stebukleli, noreciau zinoti kada ta diena bus, bet aisku niekas negali pasakyti kada tas maziukas sumastys ateiti.  smile.gif

mano kai sveikatele gera, o ir pilvukas maziukas tai nestuke.gif galeciau but ir but, mazyte pasispardo pasirodo kad yra tokia, nei jokio verksmo, nei kitu vargu lotuliukas.gif tik va noris kuo greiciau pamatyt ir ant ranku paimt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesa9: 03 rugsėjo 2010 - 18:01
QUOTE(vanesa9 @ 2010 09 03, 19:01)
mano kai sveikatele gera, o ir pilvukas maziukas tai  nestuke.gif galeciau but ir but, mazyte pasispardo pasirodo kad yra tokia, nei jokio verksmo, nei kitu vargu  lotuliukas.gif  tik va noris kuo greiciau pamatyt ir ant ranku paimt  wub.gif

Man irgi viskas buvo gerai iki siolei smile.gif . O dabar tai tikras vargelis, nakti pradejau labai daznai vaikscioti i tualeta ir skrandi labai skauda kai atsigulu, o is lovos vos issiropsciu doh.gif . Dar dabar prasidejo kasdieniai pilvo ir nugaros skausmai, kenteti aisku eina, bet nemalonu labai, susitraukineja gimda, tai is tikruju dabar viskas tik sunkeja unsure.gif .
Atsakyti
Man tai sunkiausia laiptais lipti, unsure.gif o dabar savo pirmokeli is ryto vedu i mokykla ir po pamoku pasiimu is klases, o klase nei aukstai nei zemai - 3 aukste doh.gif dar ir patys gyvenam 3 aukste, tai dabar per diena maziausiai 3 kartus tenka lipti laiptais doh.gif
Atsakyti
Vaje vaje kaip matau visos jau sunkiai judate ax.gif Man tai paskutinis menesis sunkiausias. Gerai kad laiptais laipioti nereikia thumbup.gif , tik va pas mama kai nuvaziuojam tai beda. Lipi lipi ir atrodo niekada neuzlipsi, mat mama gyvena 5aukste doh.gif . Man net paciai juokas ima kai ridenuosi i lova, tik va vartytis tai sunku blink.gif Nakti jai jau verciuosi tai i prabundu doh.gif sunkus ir didelis mano pilvukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 04, 13:44)
Vaje vaje kaip matau visos jau sunkiai judate ax.gif  Man tai paskutinis menesis sunkiausias. Gerai kad laiptais laipioti nereikia thumbup.gif , tik va pas mama kai nuvaziuojam tai beda. Lipi lipi ir atrodo niekada neuzlipsi, mat mama gyvena 5aukste doh.gif . Man net paciai juokas ima kai ridenuosi i lova, tik va vartytis tai sunku blink.gif  Nakti jai jau verciuosi tai i prabundu doh.gif sunkus ir didelis mano pilvukas ax.gif

As taip pat kol nakti persiverciu ant kito sono, tai didelis darbas buna. Beabejo ir issibudinu. O verstis ant kito sono man prireikia labai daznai nes pabundu nuo nuspausto sono ir visus kaulus to sono skauda, tai taip ir vartinejuosi istisai doh.gif Is lovos ir i lova ropsciuosi keturiomis, tai vyras vis pasijuokia kad atrodau kaip vabalas lotuliukas.gif .
Atsakyti
Jetau, tai vakar prisikankinau doh.gif , galvojau jau teks vaziuoti gimdyti blink.gif Jauciu paruosemieji prasidejo ax.gif . O ir snd nelabai sedeti galiu skaudena g.gif , gal pas gine vakara reiks nulekti jai nepraeis,mastau taip. Paziuretu kas ten man vyksta doh.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 06, 10:20)
Jetau, tai vakar prisikankinau doh.gif , galvojau jau teks vaziuoti gimdyti blink.gif  Jauciu paruosemieji prasidejo ax.gif . O ir snd nelabai sedeti galiu skaudena g.gif , gal pas gine vakara reiks nulekti jai nepraeis,mastau taip. Paziuretu kas ten man vyksta doh.gif  nestuke.gif

Bijau ir as sulaukti tu paruosiamuju unsure.gif
Atsakyti
O kaip su vardais? smile.gif ar jau turit sugalvoje savo leliukams varda?

As isrinkau pirmagymiui, siam vaikuciui nestuke.gif turetu isrinkti tetukas, bet man jo variantai nevisai priimtini rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 09 04, 12:44)
Vaje vaje kaip matau visos jau sunkiai judate ax.gif  Man tai paskutinis menesis sunkiausias <...>

Na, aš kažkaip nesunkiai judu bigsmile.gif Pilvūzas tikrai laaabai didelis, bet jaučiuosi super thumbup.gif Ir važinėju dar, ir po pardes lakstau, ir namie remontą ką tik baigėm 4u.gif
Apsiverst naktį, aišku, nelengva, bet ir nereik labai vartytis, nes gi ant dešinio šono miegot nerekomenduojama mirksiukas.gif

QUOTE(Sirvita @ 2010 09 06, 10:13)
O kaip su vardais? smile.gif  ar jau turit sugalvoje savo leliukams varda? <...>

Na, mes tai jau seniai turim kelis variantus, bet tą tikrąjį, manau, išrinksim tik pasirodžius lėliukui bigsmile.gif Juk sakoma, kad gimęs vaikutis atsineša sau vardą - nesvarbu, ką būtum sugalvojęs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 06 rugsėjo 2010 - 10:49