Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(besteller @ 2010 08 25, 14:31)
sveikutes mamytes,
man dar laiko iki gimdymo liko gan nemazai, pilvas nera ypatingai didelis, bet atsitiko stai kas: ne tik kad bamba issoko, bet atrodo, kad tuoj plys oda kur buvo bambos auskaras blink.gif oda tarp skyluciu labai isitempusi, ryskiai raudona, skausminga...gal kuriai taip buvo? galvoju, geriausia butu ta oda perkirpti, bet kaip tada atrodys po gimdymo?

tik jau nesugalvok saves karpyti blink.gif gal geriau su gydytoja pakalbėk, kokį vaistuką ar tepaliuką išrašys, kad oda elastingesnė būtų ar pan., gal ten kokia infekcija įsimetė kur auskariukas buvo, o dar paskatinti jos plisti nereikėtų.
viskas susitvarkys, tik nekišk nagų pati nepasitarus su tuo, kas tikrai išmano kaip elgtis 4u.gif
o gydytoja pilvuka matuodama neužmatė? nieko nesakė?
Atsakyti
QUOTE(meravigliosa @ 2010 08 25, 14:34)
tik jau nesugalvok saves karpyti  blink.gif  gal geriau su gydytoja pakalbėk, kokį vaistuką ar tepaliuką išrašys, kad oda elastingesnė būtų ar pan., gal ten kokia infekcija įsimetė kur auskariukas buvo, o dar paskatinti jos plisti nereikėtų.
viskas susitvarkys, tik nekišk nagų pati nepasitarus su tuo, kas tikrai išmano kaip elgtis 4u.gif

pas gydytoja tik kt savaite, tai ziuresiu, gal neplys iki to laiko...tikiuosi, cia ne infekcija - visgi bamba prasiduriau pries 14 metu, o auskaro nenesioju gal 7 metus...ot tos paauglystes klaidos lotuliukas.gif bet siaip cia turbut pas dermatologa jau reiktu kreiptis...
Atsakyti
QUOTE(meravigliosa @ 2010 08 25, 15:34)
tik jau nesugalvok saves karpyti  blink.gif  gal geriau su gydytoja pakalbėk, kokį vaistuką ar tepaliuką išrašys, kad oda elastingesnė būtų ar pan., gal ten kokia infekcija įsimetė kur auskariukas buvo, o dar paskatinti jos plisti nereikėtų.

Pritariu, tikrai paciai nereiktu savivaliauti su odos karpymu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2010 08 25, 09:44)
as tai kaip tik dziaugiuosi nestumu, leliukas ateis kai bus laikas, ir dziaugsies juo kasdiena wub.gif
o vat nestumas nestuke.gif  kaip ir paskutinis man, reikia atsidziaugti ta ipatinga trumpalaike busena wub.gif

Sakai paskutinis g.gif ? Oj nesakyk,negali zinoti kaip cia bus drinks_cheers.gif . Na o as to dziaugsmo ir laukiu. Greiciau greiciau begtu dieneles wub.gif
Papildyta:
QUOTE(besteller @ 2010 08 25, 14:31)
sveikutes mamytes,
man dar laiko iki gimdymo liko gan nemazai, pilvas nera ypatingai didelis, bet atsitiko stai kas: ne tik kad bamba issoko, bet atrodo, kad tuoj plys oda kur buvo bambos auskaras blink.gif oda tarp skyluciu labai isitempusi, ryskiai raudona, skausminga...gal kuriai taip buvo? galvoju, geriausia butu ta oda perkirpti, bet kaip tada atrodys po gimdymo?

Vajetau tu nejuokauk!!!!!!!!!!! Pasikonsultuok su gyd. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 08 26, 09:48)
Sakai paskutinis g.gif ? Oj nesakyk,negali zinoti kaip cia bus drinks_cheers.gif . Na o as to dziaugsmo ir laukiu. Greiciau greiciau begtu dieneles wub.gif
Papildyta:

nu tai, bent jau planuojamu nestumu daugiau nenusimato biggrin.gif jau ne viena zinau seima kuri trecia - netyciuka auginasi arba laukiasi.

siandien 10 metu kaip vede esam ax.gif bandysim atzymeti kaiptai, tik va oras tai nekoks, o taip i gamta norejosi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 26 rugpjūčio 2010 - 09:01
QUOTE(Sirvita @ 2010 08 26, 10:00)
nu tai, bent jau planuojamu nestumu daugiau nenusimato  biggrin.gif  jau ne viena zinau seima kuri trecia - netyciuka auginasi arba laukiasi.

siandien 10 metu kaip vede esam  ax.gif  bandysim atzymeti kaiptai, tik va oras tai nekoks, o taip i gamta norejosi  unsure.gif

Niu tai didziausi ir silciausi linkejimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Manau oras nepakis kojos drinks_cheers.gif Gero pasibuvimo kartu wub.gif
Atsakyti
mum beveik 36 savaites, bet jau nieko daryt negaliu, nugara labai maudzia...pirma vaika pries laika pagimdziau, 34 savaiciu, tai bijau kad su antru taip nebutu. tik guliu ir guliu, pasikrapstau ir prasideda skausmai visokie doh.gif dar isskyros labai kankina, tokios baltai zalsvos, skystos, o kartais tokios kaip gleives..nors zvakutes naudojau neseniai..savaite buvo ok, o paskui vel prasidejo unsure.gif gal kam yra taip buve? kazkaip ir leliukas nebe toks aktyvus, anksciau spardesi stipriau, bet cia jauciu kad vietos sumazejo..dar buvau numetus beveik kilograma unsure.gif daktare sake nelabai cia gerai..dar vaikelis sedi, reiks cezario turbut, tai jo bijau kaip velnio...nera nieko baisiau kai guli ir zinai kad tave pjausto o tu viska supranti, jauciu 10 kart apalpsiu blink.gif nors miegu dar gerai...o gal zinot kokiu raminamuju galima nesciai, valeradixa pvz? g.gif
Atsakyti
Nebezinau kas man yra schmoll.gif daugiau kaip puse nakties nemiegojau, o ir db is pat ryto jau nubudus doh.gif Nebemiegu visai, o ir jegu neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 08 29, 07:31)
Nebezinau kas man yra schmoll.gif  daugiau kaip puse nakties nemiegojau, o ir db is pat ryto jau nubudus doh.gif  Nebemiegu visai, o ir jegu neturiu verysad.gif

mano broliene su pirmu lelium paskutinem naktimis nemiegodavo schmoll.gif sake miegas neimdavo.

tai tu dienos metu pamiegok mirksiukas.gif as tai gavau melisos arbatos, tai nakciai skaniai isgeriu thumbup.gif dar meta ramina mirksiukas.gif

As pas drauge sendien sugalvojau pasisveciuoti ir tik prie laiptines duru doh.gif prisiminiau kad jie 4 aukste gyvena doh.gif sunku man jau laiptais lipti
Papildyta:
QUOTE(maskanyte @ 2010 08 26, 12:27)
Niu tai didziausi ir silciausi linkejimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Manau oras nepakis kojos drinks_cheers.gif  Gero pasibuvimo kartu wub.gif

aciu 4u.gif graziai pasibuvom tryse + pilvelis smile.gif ir dar +anyta biggrin.gif
i piliakalni net uzsirioglinau, kur nera laiptu tai pamazu ir uzlipu smile.gif
ir oras salyginai geras buvo, nelijo, bet vejas stiprus pute,
kuri isnaudojome balionams su norais paleisti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 30 rugpjūčio 2010 - 21:34
QUOTE(Sirvita @ 2010 08 30, 22:39)
mano broliene su pirmu lelium paskutinem naktimis nemiegodavo schmoll.gif  sake miegas neimdavo.

tai tu dienos metu pamiegok mirksiukas.gif as tai gavau melisos arbatos, tai nakciai skaniai isgeriu thumbup.gif dar meta ramina mirksiukas.gif

As pas drauge sendien sugalvojau pasisveciuoti ir tik prie laiptines duru  doh.gif prisiminiau kad jie 4 aukste gyvena  doh.gif  sunku man jau laiptais lipti
Papildyta:
aciu  4u.gif  graziai pasibuvom tryse + pilvelis smile.gif ir dar +anyta biggrin.gif
i piliakalni net uzsirioglinau, kur nera laiptu tai pamazu ir uzlipu  smile.gif
ir oras salyginai geras buvo, nelijo, bet vejas stiprus pute, 
kuri isnaudojome balionams su norais paleisti 4u.gif

chi ax.gif suprantu tave, as snd pas mamyte buvau tai ropojau i 5auksta lotuliukas.gif galvojau laiptai niekad nesibaigs doh.gif O del miego tai zinok tikrai,diena geriau miegasi man g.gif Gal as kaip kudikis sumsaisiau diena su naktim lotuliukas.gif Niu tai saunu kad gerai laika praleidot drinks_cheers.gif
Snd nuo pat ryto skauda pilvo apacia,net paeit sunku kai suema,buvau pas gine apziurejo tai sake nera dar jokiu zenklu schmoll.gif Nesuprantu kas man yra? g.gif Gal taip turi buti?

Snd nuo ryto maudzia pilvo apacia,uzeina tokie skausmai kad net sunku paeiti doh.gif Buvau pas gine,apziurejo
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 08 31, 00:24)
<...> Snd nuo ryto maudzia pilvo apacia,uzeina tokie skausmai kad net sunku paeiti doh.gif  Buvau pas gine,apziurejo

Paruošiamieji sąrėmiai mirksiukas.gif
Man ginė vakar sakė, kad jeigu maudžia pilvo apačią (kaip prieš mmm) ir strėnas - tai gali būti paruošiamieji sąrėmiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 31 rugpjūčio 2010 - 10:37
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 08 31, 11:36)
Paruošiamieji sąrėmiai mirksiukas.gif
Man ginė vakar sakė, kad jeigu maudžia pilvo apačią (kaip prieš mmm) ir strėnas - tai gali būti paruošiamieji sąrėmiai ax.gif

Aisku! Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti