Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(Sirvita @ 2010 09 06, 11:13)
O kaip su vardais? smile.gif  ar jau turit sugalvoje savo leliukams varda?

As isrinkau pirmagymiui, siam vaikuciui nestuke.gif  turetu isrinkti tetukas, bet man jo variantai nevisai priimtini rolleyes.gif

Mes varduka jau senai turime thumbup.gif , kai tik suzinojome ka turesime tai ir sugalvojome. Mat buvome nusprende jai bus berniukas tai bus varduko pirma raide kaip tecio, o jai mergyte tai pirma vardo raiduke kaip mamos. Visgi teko galvoti berniukuj varduka wub.gif
Papildyta:
BEAUTY 4u.gif aisku nepagalvok tikrai ne blogaja prasme, bet tau biskyti pavydziu blush2.gif Jetau kaip noreciau ir as taip jaustis rolleyes.gif Naktis man nebe draugas schmoll.gif . O del miegojimo, tai nez.kaip save miegancia sukontroliuoti kad nemiegoti ant desinio sono g.gif . Man dar su sirdele biskyti ne kas, vis permusimai kankina, tai sunku ilgai isguleti ant kairiojo sono, bet diena tai stengiuosi kuo daugiau suleti ant kairio sono. Na nebe daug liko drinks_cheers.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 09 02, 11:35)
Gal cia jau yra mamyciu gimdziusiu ir antra karta? Idomu ar tiesa toks teiginys, jog antra karta gimdancios pagimdo anksciau termino? Gal kuri nors zinote? Nes jeigu tai tiesa, tai maziuko galima tiketis greiciau negu numatyta.  4u.gif

Man nepasitvirtino šitas mitas ax.gif Atrodo antrą leliuką pagimdysiu laiku, nors irgi laukiau šiek tiek ankstesnio gimdymo.
Atsakyti
As prisidedu prie tu sunkiai judanciu 4u.gif biggrin.gif Labai sunku netik laiptais lipti, bet ir vaikscioti, iskart dusulys ima ir pradeda skaudineti pilvo apacia.Paruosiamieji jau senai kankina, dabar tik stipresni, kartais visai skaudus.Jau 4menuo kaip "gresia"prieslaikinis, bet va, baigiu isnesioti, nors ir su negalavimais lotuliukas.gif Labiausiai prisideda vaiksciojimas laiptais, mat mazyle is darzo reikia pasiimineti, o iki jo didelis kalnas i kuri kosmiskai daug laiptu, tada pats darzas ant kalno, dar reikia ikopti, o tada tik i 2 auksta lieka uzsiropsti ir viskas...jauciuos kaip meska prarijus krepsinio kamuoli... doh.gif Namo jau su sukietejusiu pilvuku einu...paguliu lovoj ir praeina.Labai laukiu kada susitiksim su vaikiuku... wub.gif Kiekviena diena jau tikiuosi kai tokia savijauta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 06, 13:02)
As prisidedu prie tu sunkiai judanciu  4u.gif  biggrin.gif  Labai sunku netik laiptais lipti, bet ir vaikscioti, iskart dusulys ima ir pradeda skaudineti pilvo apacia.Paruosiamieji jau senai kankina, dabar tik stipresni, kartais visai skaudus.Jau 4menuo kaip "gresia"prieslaikinis, bet va, baigiu isnesioti, nors ir su negalavimais  lotuliukas.gif Labiausiai prisideda vaiksciojimas laiptais, mat mazyle is darzo reikia pasiimineti, o iki jo didelis kalnas i kuri kosmiskai daug laiptu, tada pats darzas ant kalno, dar reikia ikopti, o tada tik i 2 auksta lieka uzsiropsti ir viskas...jauciuos kaip meska prarijus krepsinio kamuoli...  doh.gif Namo jau su sukietejusiu pilvuku einu...paguliu lovoj ir praeina.Labai laukiu kada susitiksim su vaikiuku...  wub.gif Kiekviena diena jau tikiuosi kai tokia savijauta  ax.gif

Sekmes tau 4u.gif nesiojant savo zirniuka ir stiprybes,juk nebedaug liko! Labai puikiai tave suprantu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 06, 13:02)
........ Labiausiai prisideda vaiksciojimas laiptais, mat mazyle is darzo reikia pasiimineti, o iki jo didelis kalnas i kuri kosmiskai daug laiptu, tada pats darzas ant kalno, dar reikia ikopti, o tada tik i 2 auksta lieka uzsiropsti ir viskas...jauciuos kaip meska prarijus krepsinio kamuoli...  doh.gif Namo jau su sukietejusiu pilvuku einu...paguliu lovoj ir praeina..........

as galvoju kad turetum lengvai pagimdyti thumbup.gif tiek prisisportavus, tai tikrai raumenukai nenusilpe, o kaip tik sustipreje, tai tik paspausi syki ir lelius ant ranku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 09 02, 10:35)
Gal cia jau yra mamyciu gimdziusiu ir antra karta? Idomu ar tiesa toks teiginys, jog antra karta gimdancios pagimdo anksciau termino? Gal kuri nors zinote? Nes jeigu tai tiesa, tai maziuko galima tiketis greiciau negu numatyta.  4u.gif

Pirmąjį sūnų pernešiojau 4 dienas, antrajį sūnų pagimdžiau 4 dienomis anksčiau nei buvo suskaičiuota. Tai nežinau, ar tas 4 d. galima vadinti "anksčiau termino" g.gif .
Šį kartą jaučiu pagimdysiu tiksliai numatytą dieną biggrin.gif .
Atsakyti
Tai tas teiginys tikrai nera jau tokia tiesa. Nebent toms mamytems, kur tarp vaikuciu labai mazas laiko tarpas ir kai nera dar viskas susitrauke. Na o sekmes visoms nesiojant leliukus ir vargstant, bet kai pagalvoji sunku, bet nedaug jau liko, kai jau tiek menesiu praeityje praeje 4u.gif . Tik as tos dienos vis laukiu su siokiu tokiu nerimu, bandau save raminti, kad viskas bus gerai ir visoms linkiu to pacio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2010 09 06, 14:49)
as galvoju kad turetum lengvai pagimdyti thumbup.gif  tiek prisisportavus, tai tikrai raumenukai nenusilpe, o kaip tik sustipreje, tai tik paspausi syki ir lelius ant ranku  mirksiukas.gif

Kad taip "dievui i ausi" lotuliukas.gif Tikiuos ir as lengvai...bent jau lengviau nei pirma karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 07, 13:10)
Kad taip "dievui i ausi"  lotuliukas.gif Tikiuos ir as lengvai...bent jau lengviau nei pirma karta  ax.gif

Tikrai su antru bus žymiai greičiau ir žymiai lengviau 4u.gif .
Aš pirmąjį sūnų gimdžiau 12 val., nubėgo vandenys, nebuvo jokios veiklos, skatino, skatino ir dar kartą skatino doh.gif . O su antruoju užtrukau vos 2 val. biggrin.gif Apskritai GN atsidūrėme tik laimingo atsitiktinumo dėka, nes ginė išklausė silpnus toniukus ir nusiuntė į GN jų užsirašyti. O pasirodo, kad gimdymas buvo ne tik kad prasidėjęs, bet jau gerokai ir pasistūmėjęs, o aš kietaskūrė nieko nejaučiau doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Valmiera @ 2010 09 07, 17:23)
Aš pirmąjį sūnų gimdžiau 12 val., nubėgo vandenys, nebuvo jokios veiklos, skatino, skatino ir dar kartą skatino doh.gif . O su antruoju užtrukau vos 2 val.  biggrin.gif Apskritai GN atsidūrėme tik laimingo atsitiktinumo dėka, nes ginė išklausė silpnus toniukus ir nusiuntė į GN jų užsirašyti. O pasirodo, kad gimdymas buvo ne tik kad prasidėjęs, bet jau gerokai ir pasistūmėjęs, o aš kietaskūrė nieko nejaučiau doh.gif .

Ah....... Kad pirma gimdant taip butu kaip tau su antru ax.gif Tokiu atveju ax.gif butu per pus maziau nerimaujanciu busimu mamyciu mirksiukas.gif Kazkodel as rami tik kazi ar iki galo isliksiu toke g.gif Db busimasis tetukas nerimauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valmiera @ 2010 09 07, 17:23)
Aš pirmąjį sūnų gimdžiau 12 val., nubėgo vandenys, nebuvo jokios veiklos, skatino, skatino ir dar kartą skatino doh.gif . O su antruoju užtrukau vos 2 val.  biggrin.gif Apskritai GN atsidūrėme tik laimingo atsitiktinumo dėka, nes ginė išklausė silpnus toniukus ir nusiuntė į GN jų užsirašyti. O pasirodo, kad gimdymas buvo ne tik kad prasidėjęs, bet jau gerokai ir pasistūmėjęs, o aš kietaskūrė nieko nejaučiau doh.gif .

Bet kad taip lengvai ir greitai tai gal tarp vaikuciu mazas laiko tarpas? g.gif Ir siaip keista jog visai nieko nejutai kai prasidejo gimdymas? Tai is kur zinoti, kada jau gimdai jeigu taip nutinka unsure.gif O siaip tai pavydetinas toks gimdymas, kad visoms taip rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien , kaip suprantu , man prasidejo paruosiamieji . jau kuri laika jauciausi puikiai , net buvau pamirsusi kad laukiuosi , o vat sia link vakaro pradejo stipriai mausti kairiji sona , ir pilvo apacia , vaikiukas stipriai judejo , pilvas pastoviai kietas buvo , tai paskambinau gynei , nuvaziavau , paiziurejo - kaklelis uzsidares, toniukai vaikiuko geri , gymdymo veiklos nera . Gavau zvakute nuo skausmo ir isiunte namo ilsietis , tai net nzn , kas cia man viksta? ar tai ir yra paruosiamieji , nes vis dar maudzia pilva ir keteja g.gif
Atsakyti