Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(ingins @ 2009 12 30, 15:48)
Sveikos mamytes ir nestukes.
Sveikinu visas mamytes, kurios sulauket vaikiuku  4u.gif

Uzsukau ir as pasigirti. 2009 12 25 pasauli isvydo Kaledinis stebuklas Aida, 3060gr. 23cm. Jau grizom is ligonines su nukritusiu svoriu 2936gr., nes pas mamyte net priespienio 4 dienas nebuvo. Dabar jau po truputi lasa pienelis, bet tenka nutraukineti, kadangi per pirmas 4 dienas tiek nugrauze sausus spenelius, kad dabar pieniukas tik su krauju bega. Tenka gydytis.

23 cm? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aile @ 2009 12 30, 21:01)

53 greičiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 28, 12:54)
Sveikinimai didžiausi  bigsmile.gif  4u.gif
Sveikatos jjums abiems  4u.gif
Gal papasakok kai turėsi laiko savo trumpą gimdymo istoriją  ax.gif  Visada labai įdomu  blush2.gif

Ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif na bandysiu trumpai papasakot, jei gausis, nes negaliu sėdėti, tai stoviu pasilenkus, ilgai jaučiu neišstovėsiu lotuliukas.gif
Na tai va, 12.23 ėjau iš ryto (9h) pas ginę eilinei apžiūrai. Kai apžiūrėjo, pasakė, kad jau 3 cm atsidarymas ir gimdysiu jau tuoj tuoj... smile.gif Po tos apžiūros man labai pradėjo skaudėt pilvo apačią ir strėnas. Na ir anksčiau pamausdavo, tai galvojau nieko tokio. Bet jau važiavau namo su autobusu ir pradėjo skaudėyt tikrai smarkiai, tai supratau, kad tikriausiai jau šiandien į GN teks lėkti... Skausmas buvo stiprus, bet ištisinis, o maždaug nuo 12h prasidėjo sąrėmiai. Iš pradžių nereguliarūs, bet nuo trečios valandos jau prasidėjo kas 4 min skausmas. Taigi pradėjau ruoštis į GN. O kaip tik tą dieną man sesė atnešė savo 10 mėn dukrytę prižiūrėt biggrin.gif Tai su sąrėmiais aš ją dabojau visą dieną biggrin.gif Sulaukiau MB, savo mamos ir išvažiavom į GN apie 5ą h. Kamščiai žiaurūs buvo, galvojau mašinoj pagimdysiu, bet ačiū Dievuj ne biggrin.gif Taigi 6ą jau buvom GN, kaklelis 5cm. Iškart į gimdyklą. nenubėgo nei vandenys, nei kamštis ėjo, tai teko kirpt vandenis. Ir po to prasidėjo nesveiki sąrėmiai ir aš pradėjau maldauti epidūro. Suleidus epidūrą taip palengvėjo, kad net verkiau biggrin.gif Nu po to teko vaikščiot, ant kamuolio sėdėt, nes kaklelis nesivėrė. Neprisimenu jau kelintą valandą atėjo daktaras ir liepė gultis ir stangintis, nes norą turėjau jau gerą valandą. Ir 02.08h, 12.24 į pasaulį atėjo mano Joriukas wub.gif Teko kirpti mane ir dėl to dabar turiu problemų, nes viena siūlė prairo ir supūliavo doh.gif Tai kankinaus baisiuose skausmuose, bet dabar jau lengvėja... unsure.gif
Augam, valgom gerai, pienuko kolkas netrūksta smile.gif
Nu va, norėjau trumpai papasakot, bet nesigavo biggrin.gif
Atsakyti
Viskas dėl to, kad būtume stipresni...
Tai kas mūsų nesužlugdo, padaro stipresniais...
Tikėk tuo ko nėra, tam kad būtų...
Viskas, kas atsitinka, turi priežastį...
Mes tik žmonės, nereikia norėti pajėgti daugiau nei galime....

na, ka mamytes, kurios laukiat leliuku, tai tikiuos, kad sianakt dar ramiai sutiksit, neteks vaziuot ligoninen, o kurios turit tai sekmes, sveikatos , stiprybes auginant. Gero, silto, jaukaus vakaro, lengvo visoms gimdymo, sekmingu Tigro metu!
p.s. as pirmadieni pas ginekologe, gal sakau pagaliau... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ingins ir Melle didziausi sveikinimai sulaukus savo stebukliuku!

user posted image
Atsakyti
as ir jau laukiu nesulaukiu ir labai nekanrauju kada blush2.gif
Papildyta:
net nenusprendziau i kuria ligonine leksiu ax.gif tikriausiai i pacia arciausia 4u.gif jai tik bus gimdyklu laisvu klinikose
Atsakyti
QUOTE(aile @ 2010 01 02, 14:02)
as ir jau laukiu nesulaukiu ir labai nekanrauju kada  blush2.gif
Papildyta:
net nenusprendziau i kuria ligonine leksiu  ax.gif  tikriausiai i pacia arciausia  4u.gif  jai tik bus gimdyklu laisvu klinikose

Ar galima ir taip,kai gimdymas prasides vaziuoti i kuria ligonine nori?
Atsakyti
QUOTE(Damena @ 2010 01 02, 22:21)
Ar galima ir taip,kai gimdymas prasides vaziuoti i kuria ligonine nori?

galima, tik jei daug gimdyviu, ir nesitarusi, tai nezinau, kaip elgtis, gal tada geriau megint vaziuot i kita g.gif mano drauge nuvaziavo i Klinikas, o ten gimdyves septynios, tai gydytoja sako, laukit... ji nelauke, vaziavo tada i Antra ligonine ir sekmingai pagimde 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aile @ 2009 12 30, 20:01)

lotuliukas.gif 53cm, nesamone parasiau, bet cia nuo nuovargio
Atsakyti
taip ir pagalvojau kad is skubejimo gal nes taip juokyngai atrode toks mazas lelius mirksiukas.gif pagal svori 4u.gif
Atsakyti
Ingins, Melle, Sveikinimai Jums, mamytes! Stiprybes ir kantrybes auginant savo mazuosius stebuklelius! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na va, sveikos mamytes, pagaliau ir as galiu pasidziaugti, kad turim dukryte vardu Paule, gime sausio 4 d. o jau sausio 6 d. buvom namuciuose. viskas gerai, maziuke 2835g, gimdziau antroj , nieko niekam nedaviau, bet prieziuros netruko, taip kad visoms, kurios dar laukiat pasitikejimo linkiu, kantrybes, dziaugsmo, laimes...sekmes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti