Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(Esha @ 2009 12 28, 12:37)
Aš po gydytojos. Davė siuntimą į dienos stacionarą.. O čia dar taip reikia? Kažkaip nežavi manęs kasdien važinėt į ligoninę...

ane? nu idomiai cia tau, parasyk kai galesi, kaip kas... g.gif
Atsakyti
labuka, mano leliukas vis dar sedi niekaip neapsisuka 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Mes jau grizom is GN, turiu berniuka, gime 55cm, 3820g smile.gif
Dar rasiau jums is vakaro, kad eisiu i apziura pas gine, tai po jos apziuros man iskart prasidejo saremiai ir ta pati vakara jau isvariau gimdyt smile.gif
Sekmes ir kantrybes visoms dar laukiancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melle @ 2009 12 28, 13:52)
Sveikutes 4u.gif  Mes jau grizom is GN, turiu berniuka, gime 55cm, 3820g smile.gif 
Dar rasiau jums is vakaro, kad eisiu i apziura pas gine, tai po jos apziuros man iskart prasidejo saremiai ir ta pati vakara jau isvariau gimdyt smile.gif

Sveikinimai didžiausi bigsmile.gif 4u.gif
Sveikatos jjums abiems 4u.gif
Gal papasakok kai turėsi laiko savo trumpą gimdymo istoriją ax.gif Visada labai įdomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 28, 11:37)
Aš po gydytojos. Davė siuntimą į dienos stacionarą.. O čia dar taip reikia? Kažkaip nežavi manęs kasdien važinėt į ligoninę...

o kokiu tikslu? g.gif

QUOTE(aile @ 2009 12 28, 12:31)
labuka, mano leliukas vis dar sedi niekaip neapsisuka  4u.gif  verysad.gif

kiek žinau, gyd.manipuliuodamas rankomis dar gali apgręžti...gal pavyks 4u.gif

QUOTE(melle @ 2009 12 28, 12:52)
Sveikutes 4u.gif  Mes jau grizom is GN, turiu berniuka, gime 55cm, 3820g smile.gif 

sveikinu wub.gif kaip miela girdėti apie kiekvieną naują mamytę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(melle @ 2009 12 28, 13:52)

sveikinu! valio! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes 4u.gif smile.gif smile.gif
Noriu prisijungti prie Jusu, kuo tolyn tuo didesnis nerimas kyla, tai norisi su bendramintem paplepet ax.gif
Iki siol dar neesu susipirkus puse daiktu, labai delto pergyvenu, nes vaziuosiu po nauju susipirkt.Rytoj vaziuoju dar pasidaryt steptokoko tyrima,tik kiek skaiciau ten ne is karto atsakymas buna, o per kazkiek laiko,pergyvenu todel kad pas mane slapime yra bakterija ir galvoju kad gali but ta bacila...na ziuresim kaip cia bus smile.gif
o koks jausmas kai nusileidzia pilvas? is kur tai zinot? man strenas jau nezinau nuo kelintio menesio skauda, nes esu nemazai priaugus (25kg doh.gif ), sunku vaiksciot, sunku apsiverst ant kito sono,o i wc varo kas valanda... greiciau ateitu ta laimingoji dienele... nestuke.gif
beje dar neapsisprendziu kur gimdyt ar mazyli, ar krikscionyse, krikscionyse sako kad nelabai nori leist nuskausminamuosius, jie propaguoja ale naturalu gimdyma, tas mane ir atstumia... dar norisi spet paskaiteles krikscionyse palankyt.. reiks irgi po nauju bandyt eit paskaiteles palankyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erniuke2: 29 gruodžio 2009 - 20:16
QUOTE(Erniuke2 @ 2009 12 29, 20:11)
Rytoj vaziuoju dar pasidaryt steptokoko tyrima,tik kiek skaiciau ten ne is karto atsakymas buna, o per kazkiek laiko,
o koks jausmas kai nusileidzia pilvas? is kur tai zinot?

man streptokoko atsakymass buvo jau kitą dieną.
O kad nusileido pilvas, supratau, nes visad mėgdavau sukryžiavus rankas ant jo susidėt, o dabar norisi susidėt, bet jis kažkaip žemai, nebeišeina taip patogiai biggrin.gif kaip tik skaitinėjau internete, kada gi tas gimdymas prasideda, kai pilvukas nusileidžia, bet nėra jokios taisyklės, vienoms tik per gimdymą nusileidžia, kitos mėnesį ir daugiau išvaikšto su nusileidusiu....
Atsakyti

Mano pilvukas nebuvo niekad aukstas, jis i ilgi daugiau nei i ploti biggrin.gif toks zemesnis, ranku nepasidedu ant pilvuzo ax.gif

QUOTE(MO @ 2009 12 29, 22:34)
man streptokoko atsakymass buvo jau kitą dieną.
O kad nusileido pilvas, supratau, nes visad mėgdavau sukryžiavus rankas ant jo susidėt, o dabar norisi susidėt, bet jis kažkaip žemai, nebeišeina taip patogiai  biggrin.gif kaip tik skaitinėjau internete, kada gi tas gimdymas prasideda, kai pilvukas nusileidžia, bet nėra jokios taisyklės, vienoms tik per gimdymą nusileidžia, kitos mėnesį ir daugiau išvaikšto su nusileidusiu....

Atsakyti
Sveikos mamytes ir nestukes.
Sveikinu visas mamytes, kurios sulauket vaikiuku 4u.gif

Uzsukau ir as pasigirti. 2009 12 25 pasauli isvydo Kaledinis stebuklas Aida, 3060gr. 23cm. Jau grizom is ligonines su nukritusiu svoriu 2936gr., nes pas mamyte net priespienio 4 dienas nebuvo. Dabar jau po truputi lasa pienelis, bet tenka nutraukineti, kadangi per pirmas 4 dienas tiek nugrauze sausus spenelius, kad dabar pieniukas tik su krauju bega. Tenka gydytis.
Atsakyti
QUOTE(ingins @ 2009 12 30, 14:48)
Sveikinu visas mamytes, kurios sulauket vaikiuku  4u.gif

Uzsukau ir as pasigirti. 2009 12 25 pasauli isvydo Kaledinis stebuklas Aida, 3060gr. 23cm. Jau grizom is ligonines su nukritusiu svoriu 2936gr., nes pas mamyte net priespienio 4 dienas nebuvo. Dabar jau po truputi lasa pienelis, bet tenka nutraukineti, kadangi per pirmas 4 dienas tiek nugrauze sausus spenelius, kad dabar pieniukas tik su krauju bega. Tenka gydytis.

Tai va kur dingus buvai bigsmile.gif bigsmile.gif Tai turi tikrą Kalėdų dtebukliukę bigsmile.gif
Tai didžiausi sveikinimai jums abiems 4u.gif 4u.gif Kad greičiau įveiktumėt visas bėdeles dėl pienelio ir jis būtų saldus ir daug daug smile.gif

Na o aš vėl po paros potologiniam doh.gif Vaikelio galvytė pas mane dar aukštai, neįsistačius. Gydytoja leido dar savaitę nešiot... Jei iki to laiko nepagimdysiu, važiuot į ligoninę su visais daiktais skatinimui...
Tikiuosi pasibels ankščiau.
Šiandien kaip niekad paruošiamieji kankina.
Atsakyti
QUOTE(ingins @ 2009 12 30, 14:48)
Sveikinu visas mamytes, kurios sulauket vaikiuku  4u.gif

VALIO!
sveikinu, kantrybes, viskas bus ok. p.s. labai grazus vardas... thumbup.gif
Atsakyti