kepiau si pyraga, na man jis toks eilinis.... tikrai labai saldus nors ir obuoliai buvo rugstus pas mane, ir plutele pudros nesigavo o del isvaizdos tai jis purus gavosi dvigubai iskilo pas mane. cia toks pyragas kuris visiems priimtinas buvo, nors as "naglesnius" megstu.
Ir aš pabandžiau iškepti tik deja razinų neturėjau, o obuoliu Romo sirupu aplaisčiau, galima sakyti už maniškį tradicinį obuolių pyragą skanesnis, nors produktai labai panašūs. Tik norėjau paklausti ar tešla turi būti kietoka, ar skysta?
Turbūt obuolių buvo permažai
ir truputi perskrudinau
Turbūt obuolių buvo permažai
ir truputi perskrudinau
labutis
kiek butu gramais miltai ir cukrus, o ne stiklinemis, nes stikline stiklinei nelygu juk ir as nesugadinciau skonio nededama brendzio, nes man kazkaip kepti vaikams ir tas alkoholis tai nezinau nezinau
kiek butu gramais miltai ir cukrus, o ne stiklinemis, nes stikline stiklinei nelygu juk ir as nesugadinciau skonio nededama brendzio, nes man kazkaip kepti vaikams ir tas alkoholis tai nezinau nezinau
QUOTE(ingauk @ 2011 09 10, 15:34)
labutis
kiek butu gramais miltai ir cukrus, o ne stiklinemis, nes stikline stiklinei nelygu juk ir as nesugadinciau skonio nededama brendzio, nes man kazkaip kepti vaikams ir tas alkoholis tai nezinau nezinau
kiek butu gramais miltai ir cukrus, o ne stiklinemis, nes stikline stiklinei nelygu juk ir as nesugadinciau skonio nededama brendzio, nes man kazkaip kepti vaikams ir tas alkoholis tai nezinau nezinau
As skaiciuoju miltai 1stikline=140gr., cukraus1st.=200gr.Na, o alkoholis...esu skaiciusi, kad laipsniai isgaruoja kepant
Kepu dabar si pyraga. Ziuresim kas gausis. Tik dabar paskaiciau komentarus, tad speju bus labai labai saldus. Dejau 1 stikline cukraus, 2 stiklines miltu. Tesla buvo tikrai kietoka. Pudros nepagailejau..Ziuresim kas gausis.
Bandysiu ir as kepti si pyraga, turiu vaiku, bet kepu viur kur reikia su alkocholiu, juokingai skamba, kad nedesiu nes vaikai valgys, juk ten jo visiskai nesijaucia,dedasi vos 50ml, ar keli sauksteliai, isgaruoja, valgom patenkinti visi,
Labai skanus pyragas. Nebuvo perdaug saldus, nes obuolius dejau antaninius. Alkoholio jautes tik kvapas. Tikrai kepsiu dar karta. Aciu.
Kepu ir kepu si pyraga, kol yra antaniniu obuoliu.
QUOTE(ingauk @ 2011 09 10, 15:34)
labutis
kiek butu gramais miltai ir cukrus, o ne stiklinemis, nes stikline stiklinei nelygu juk ir as nesugadinciau skonio nededama brendzio, nes man kazkaip kepti vaikams ir tas alkoholis tai nezinau nezinau
kiek butu gramais miltai ir cukrus, o ne stiklinemis, nes stikline stiklinei nelygu juk ir as nesugadinciau skonio nededama brendzio, nes man kazkaip kepti vaikams ir tas alkoholis tai nezinau nezinau
kai receptas rasomas stiklinemis,tai matavimui naudojamos stiklines 250 ml. Taigi, gaunasi stikline stiklinei lygi
O sis pyragas tai man toks eilinis pasirode. Karta iskepiau, bet daugiau nekepsiu, man geriau tradicinis obuoliu pyragas.