Įkraunama...
Įkraunama...

"Katarzynos" obuolių pyragas

QUOTE(beibikas @ 2010 09 25, 19:14)
Kokio tirstumo jis turetu gautis?  g.gif

neskysta schmoll.gif sakau as su slapia ranka islyginau mirksiukas.gif todel glvoju sekanti kart det maziau miltu g.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 09 25, 19:37)
neskysta schmoll.gif sakau as su slapia ranka islyginau mirksiukas.gif todel glvoju sekanti kart det maziau miltu g.gif

Tešla ir turėtų būti tiršta, bet nėra reikalo jos lyginti - kai obupliai viduje susimaišo su tešla - dar skaniau gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Marijka @ 2010 09 29, 16:18)
Tešla ir turėtų būti tiršta, bet nėra reikalo jos lyginti - kai obupliai viduje susimaišo su tešla - dar skaniau gaunasi.

tai kad tada ja ikratai ir stovi gumbas,jei nelygini lotuliukas.gif as paskirsciau su ranka tolygiai biggrin.gif

pries kelias dienas kepiau vel ji thumbup.gif tai miltu dejau 300g,tesla gavos tokia nei skysta labai nei tirsta,zodziu super,cukraus dejau 100g ir tai gavos saldus thumbup.gif
o vietoj obuoliu dejau sv.obuolius sutrintus su biskiu cukrum,na tokia tyrele ax.gif

Zodziu si kart dar skaniau buvo,nespejau nupaveiksluot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 09 29, 15:24)
tai kad tada ja ikratai ir stovi gumbas,jei nelygini lotuliukas.gif as paskirsciau su ranka tolygiai biggrin.gif

pries kelias dienas kepiau vel ji thumbup.gif tai miltu dejau 300g,tesla gavos tokia nei skysta labai nei tirsta,zodziu super,cukraus dejau 100g ir tai gavos saldus thumbup.gif
o vietoj obuoliu dejau sv.obuolius sutrintus su biskiu cukrum,na tokia tyrele ax.gif

Zodziu si kart dar skaniau buvo,nespejau nupaveiksluot doh.gif

Labai džiugu)))
Įdėjau dar du receptukus, siūlau išbandyti - labai paprasti ir skanūs

Varškės pyragas
ir
Tortas, kurio nereikia kepti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijka: 29 rugsėjo 2010 - 14:28
Liuks ,reiks isbandyt,nes kaip tik vel ruosiaus kept,aisku vel ta pati lotuliukas.gif bet reiks gal nauja isbandyt thumbup.gif
Atsakyti
Labai jau gundanciai atrodo thumbup.gif bus isbandyta smile.gif
Atsakyti
man tai sausokas gavosi (lyginant su kitais keptais obuoliu pyragais) ax.gif , tiesa kepiau be razinu. o mazoji tai valge labiau nei kitus isbandytus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2010 09 29, 21:01)
man tai sausokas gavosi (lyginant su kitais keptais obuoliu pyragais)  ax.gif , tiesa kepiau be razinu. o mazoji tai valge labiau nei kitus isbandytus bigsmile.gif

nu neslapias ji sisejo,bet kai dariau pagal antra varianta,maziau miltu ir cukraus ir su obuoliu tyre,jau visai kitas reikalas thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabus pyragas , kepiau jau kelis kartus.Dekui uz receptuka 4u.gif
Atsakyti
Bet GUZIUKO pyragas man atrodo sausokas ir kietokas. Man gaunasi puresnis, minkštesnis. Gal aš miltų mažiau dedu g.gif ?Ir cukraus pudros nereikia tiek daug. Jei jos būtų mažiau, ji apskrustų ir susidarytų traški plutelė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 11 21, 20:56)
Bet GUZIUKO pyragas man atrodo sausokas ir kietokas. Man gaunasi puresnis, minkštesnis. Gal aš miltų mažiau dedu g.gif ?Ir cukraus pudros nereikia tiek daug. Jei jos būtų mažiau, ji apskrustų ir susidarytų traški plutelė ax.gif

Aha pirmas man buvo sausokas,o va kai dejau maziau miltu tai visai kitas vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti
Na ir as isbandziau si pyraga. Gavosi tikrai labai skanus ir su traskia plutele.
Cukraus pudros barsciau tik keliais arbatiniais sauksteliais, bet ir taip gavosi saldokas.
Man gavosi laaabai net sultingas, nes obuolius dejau is kompoto biggrin.gif Isgerem dideli stiklaini kompoto, valgyt obuoliu nesinorejo, o ju ten tiek daug buvo ir ismest gaila buvo. Tad nusprendziau iskept is ju si pyraga thumbup.gif
Atsakyti