kEPIAU ir aš šiandien, gavosi visai neblogas, tikrai kad saldokas nors cukraus dėjau mažiau. Tačiau neturėjau kepimo miltelių, tai dėjau sodą, gesintą actu, tai pyragas gavosi tokios rusvai gelsvos spalvos , nelabai vaizdas, bet skoniui įtakos, jaučiu, neturi.
Šiaip ačiū už receptuką
QUOTE(guziukas @ 2010 09 18, 20:48)
Viskas pavyko super skanu
Oho kaip jum graziai iskilo,vos ne bulka Man tai ne velnio ,apatinis sluoksnis isvis dingo kazkur Kame cia bedos gali but?
QUOTE(Evelincik @ 2010 09 19, 22:33)
Oho kaip jum graziai iskilo,vos ne bulka Man tai ne velnio ,apatinis sluoksnis isvis dingo kazkur Kame cia bedos gali but?
as net pati stebejaus kaip jis graziai kilo man retai kada taip isklya
kaip skaniai atrodo, reiks butinai bandyti tik toks klausimas ojus ji kepat toj torto formoj, kur sonai nusiima? o jeigu kvadratinej formoj kept kazin iseitu ar ne
QUOTE(*gidryte* @ 2010 09 21, 16:23)
o jeigu kvadratinej formoj kept kazin iseitu ar ne
Sviestiniu popieriumi išklok formą, tada tikrai išeis
QUOTE(*gidryte* @ 2010 09 21, 17:23)
kaip skaniai atrodo, reiks butinai bandyti tik toks klausimas ojus ji kepat toj torto formoj, kur sonai nusiima? o jeigu kvadratinej formoj kept kazin iseitu ar ne
Manau iseitu,nes labai lengvai jis atlipo,ten juk riebalu dedas,o as dar forma patepiau tai ir jus patepkit ta kvadratine kokiu sviestu,paskui ir isimsit
QUOTE(guziukas @ 2010 09 18, 20:48)
Viskas pavyko super skanu
dejau 200 cukraus,sekanti kart deciau tik 100 miltu cia iseina 400 jei pagal stikline,tai deciau tik 300,manau pavyktu
dejau 200 cukraus,sekanti kart deciau tik 100 miltu cia iseina 400 jei pagal stikline,tai deciau tik 300,manau pavyktu
Pamaciau sita foto ir nustebau maniskis pyragas kai iskepa visai kitaip atrodo -labai panasus kaip toj foto kur prie recepto man niekada taip neiskyla.... is nuotraukos atrodo, kad tesla biskvitine
O kokio skersmens formoje kepta? As kepu 26 cm, tai toks zemesnis buna
niu labai skanus, tik tikslinuos, ar tesla labai tirsta turi buti, gal skystenej geraiu klitu?
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 09 19, 19:02)
kEPIAU ir aš šiandien, gavosi visai neblogas, tikrai kad saldokas nors cukraus dėjau mažiau. Tačiau neturėjau kepimo miltelių, tai dėjau sodą, gesintą actu, tai pyragas gavosi tokios rusvai gelsvos spalvos , nelabai vaizdas, bet skoniui įtakos, jaučiu, neturi.
Šiaip ačiū už receptuką
Šiaip ačiū už receptuką
čia gal razinos mirkytos taip pridažė
Iskepiau ir as ka tik.Niam skanu.
Vietoje razinu dejau riesutus mirkytus brendyje (as razinu nemegstu). Tesla mano tokios tirstos grietines konsistencijos buvo. Apatini sluoksni islyginau slapiu saukstu, o virsutiniui jau net nebelabai teslos uzteko, tai slapiais pirstais bandziau palygint.Bet kai prapjoviau tai nustebau - normaliai tos teslos pasirode, abu sluoksniai tokie pakyle. (bet toli grazu ne taip kaip guziuko nuotraukoje.)
As stikline supratau kaip 200, bet miltu ir cukraus visgi dejau maziau. Mano skarda 26cm.
Aciu uz recepta, man patinka kitokie obuoliu pyrgai
Vietoje razinu dejau riesutus mirkytus brendyje (as razinu nemegstu). Tesla mano tokios tirstos grietines konsistencijos buvo. Apatini sluoksni islyginau slapiu saukstu, o virsutiniui jau net nebelabai teslos uzteko, tai slapiais pirstais bandziau palygint.Bet kai prapjoviau tai nustebau - normaliai tos teslos pasirode, abu sluoksniai tokie pakyle. (bet toli grazu ne taip kaip guziuko nuotraukoje.)
As stikline supratau kaip 200, bet miltu ir cukraus visgi dejau maziau. Mano skarda 26cm.
Aciu uz recepta, man patinka kitokie obuoliu pyrgai
Kokio tirstumo jis turetu gautis?