Mano mama mane pati pagimde, nors gimdymas buvo sunkus: gimde beveik para, nebuvo stangu, akusere ir su paklodem stume, riete visaip, kol galiausiai vistiek teko reples taikyti (na, nenorejau listi is ten kur silta ir jauku i sia asaru pakalne

QUOTE (Ieva Marija @ 2004 06 24, 16:16) |
as gimdziau antakalnio moteru klinikoje ir likau patenkinta, nors gimdymas ir buvo komplikuotas. Jeigu ne Daunoravicius nezinau ar siandien tureciau sveika ir grazia mergaite ![]() man saremiai prasidejo 3 nakties ir kartojosi kas 6 minutes, bet nutariau sulaukti ryto ir tik tada vaziuoti i Ligonine, juo labiau, kad buvau susitarus del vizito pas Daunoraviciu. jis mane pagulde i akusherini skyriu, nes gimda atsidarinejo labai letai ir i gimdykla buvo dar per anksti. bet jau ta pacia diena apie 13 val saremiai eme kartotis kas 2 min ir mane perkele i gimdykla. prasikankinau iki 11 val vakaro bet gimda taip ir neatsidare, vaikas didelis . man leido maximalias skatinamuju dozes. tagi is gydytojo isgirdau atsargu pasiulyma daryti cezari. Jis susauke konsiliuma ir visi trys nusprende, kad nieko cia nebus, sirdutes tonai eme silpti, o ir vandenys jau buvo zali... ![]() taigi mane isoperavo ir 0:20 min man gime grazi ir aciu Dievui sveika mergaite. Veliau man pediatrasi sake, kad mano saulute labai laiku istrauke, nes ji galejo ir uzdusti. o ir man paciai grese infekcija, nes ji jau pradejo i mane kakoti (vandenyse jau buvo mekonijaus) bet aciu dievui viskas baigesi gerai ir po savaites mus isleido namo. atsistatymas po cezario ne tiek sunkesnis, kiek ilgesnis... tik po 3 menesiu visiskai atsistate priekines pilvo sienos jautrumas ir svoris krenta leciau (nors tai nelabai ir priklauso nuo to ar cezaris ar ne) dabar praejus pusei metu jauciuosi puikiai ir pjuvio beveik nesimato. Bet vistiek sirdies gilumoj jauciu nusivylima, kad nepagimdziau pati... labai to norejau... Dabar mane kamuoja klausimas kodel taip atsitiko. kazkur perskaiciau, kad taip galejo buti del to, kad iki paskutines neshtumo dienos geriau magni. B 6 Kad jo perteklius gali apsunkinti gimdos atsidaryma. Pasidalinkite patirtimi, gal kas zino ar taip tikrai gali buti? ar kaltas magnis? Gal cia yra kvalifikuotu medikiu ar farmacininkiu mamyciu, kurios galetu man atsakyti i si klausima? |