Turėjau ir aš gerą draugę. Laikiau ją kaip sesę ir neįsivaizdavau priežasčių, dėl kurių galėtume išssikirti. Deja... užteko man susilaukti dukrelės, santykiai atšalo, o po jos nėštumo ir visai nutrūko

Enija, privertei mane pamąstyti, pasikartosiu, bet Tavo labai gražios mintys
Ir kur prasmė tos aklos draugystės, jei žinai, kad artimas draugas - tai tik būsimas priešas, kad gerumas, kurį daliname, nesulauks jokio atgarsio...

Ir kur prasmė tos aklos draugystės, jei žinai, kad artimas draugas - tai tik būsimas priešas, kad gerumas, kurį daliname, nesulauks jokio atgarsio...
O mano vyro auksine taisykle,niekada nepasakok savo draugui,pazystamui,kaip tau sekasi, o as esu padarius tokia klaida
Dabar vadovaujuos Desederatos zodziais,nes viena karta nusviles,kita karta gali ir nudegti!
Gyvenk ramiai tarp triukšmo ir
skubėjimo - atmink, kokią
palaimą gali rasti tyloje.
Neatsisakydamas savęs, visada,
kai tik įmanoma, gerai elkis
su kitais žmonėmis. Savo tiesą
dėstyk aiškiai ir ramiai.
Išklausyk kitus, juk net
kvailys ir netikėlis turi savo
istoriją. Jeigu bandysi
lygintis su kitais, gali
pasijusti tuščias, apkars
gyvenimas, kadangi visada
surasi geresnių bei blogesnių
už save. Tegul Tavo pasiekimai
ir planai bus Tavo džiaugsmo
šaltinis. Savo darbą, kad ir
koks jis bebūtų kuklus, atlik
iš širdies: jis yra tikra
vertybė kintančiuose likimo
vingiuose. Būk atsargus savo
sumanymuose, nes pasaulis
pilnas apgavystės, bet suvok
tikrų dorybių prasmę. Daugybė
žmonių siekia dorų idealų ir
visur gyvenime rasi daug
heroizmo. Būk savimi,
nesistenk nugalėti jausmų,
nebūk ciniškas meilėje,
kadangi pasaulyje, kupiname
nejautrumo ir nusivylimo, ji
yra amžina kaip žolė. Ramiai,
be nusivylimo priimk metų
naštą, be skausmo ir širdgėlos
atsisveikink su jaunyste.
Ugdyk sielos tvirtybę, kuri
skaudžioje nelaimėje galėtų
apginti ir taptų Tavo skydu.
Nesikankink dėl vaizduotės
tvarinių. Didelė baimė ir
nerimas dažniausiai kyla iš
nuovargio bei vienatvės.
Laikykis sveikos disciplinos,
bet būk sau švelnus. Esi
Visatos vaikas kaip medžiai ir
žvaigždės. Turi teisę čia
būti. Ar Tau aišku, ar ne,
neabejok, jog Visata yra
tokia, kokia ir turi būti.
Savo troškimuose ir darbuose
būk taikoje su Dievu. Ir
triukšme ir gyvenimo sūkury
išlaikyk pusiausvyrą. Būdamas
apgaulingas, nuobodus, su savo
neišsipildžiusiomis ir
išsisklaidžiusiomis
svajonėmis, žinok - pasaulis
puikus. Būk atidus. Stenkis
būti laimingas. "

Dabar vadovaujuos Desederatos zodziais,nes viena karta nusviles,kita karta gali ir nudegti!
Gyvenk ramiai tarp triukšmo ir
skubėjimo - atmink, kokią
palaimą gali rasti tyloje.
Neatsisakydamas savęs, visada,
kai tik įmanoma, gerai elkis
su kitais žmonėmis. Savo tiesą
dėstyk aiškiai ir ramiai.
Išklausyk kitus, juk net
kvailys ir netikėlis turi savo
istoriją. Jeigu bandysi
lygintis su kitais, gali
pasijusti tuščias, apkars
gyvenimas, kadangi visada
surasi geresnių bei blogesnių
už save. Tegul Tavo pasiekimai
ir planai bus Tavo džiaugsmo
šaltinis. Savo darbą, kad ir
koks jis bebūtų kuklus, atlik
iš širdies: jis yra tikra
vertybė kintančiuose likimo
vingiuose. Būk atsargus savo
sumanymuose, nes pasaulis
pilnas apgavystės, bet suvok
tikrų dorybių prasmę. Daugybė
žmonių siekia dorų idealų ir
visur gyvenime rasi daug
heroizmo. Būk savimi,
nesistenk nugalėti jausmų,
nebūk ciniškas meilėje,
kadangi pasaulyje, kupiname
nejautrumo ir nusivylimo, ji
yra amžina kaip žolė. Ramiai,
be nusivylimo priimk metų
naštą, be skausmo ir širdgėlos
atsisveikink su jaunyste.
Ugdyk sielos tvirtybę, kuri
skaudžioje nelaimėje galėtų
apginti ir taptų Tavo skydu.
Nesikankink dėl vaizduotės
tvarinių. Didelė baimė ir
nerimas dažniausiai kyla iš
nuovargio bei vienatvės.
Laikykis sveikos disciplinos,
bet būk sau švelnus. Esi
Visatos vaikas kaip medžiai ir
žvaigždės. Turi teisę čia
būti. Ar Tau aišku, ar ne,
neabejok, jog Visata yra
tokia, kokia ir turi būti.
Savo troškimuose ir darbuose
būk taikoje su Dievu. Ir
triukšme ir gyvenimo sūkury
išlaikyk pusiausvyrą. Būdamas
apgaulingas, nuobodus, su savo
neišsipildžiusiomis ir
išsisklaidžiusiomis
svajonėmis, žinok - pasaulis
puikus. Būk atidus. Stenkis
būti laimingas. "
Kiekvienas gyvenime bando irodineti savo tiesas ir kiekvienas savaip yra teisus.....
O kapstymasis purve,kartais padeda suvokti,kas tikra,o kas ne!
O kapstymasis purve,kartais padeda suvokti,kas tikra,o kas ne!
Grūdo vertė priklauso nuo jo derlingumo, žmogaus - nuo to ką jis gali duoti kitam žmogui...
QUOTE(kastaneda @ 2005 11 08, 18:56)
" Gyvenimo šventumą, draugystę išmainome į menkaverčius niekučius, galbūt dar trauksime iš purvo visa tai, bet gal bus jau per vėlu? Besikapstydami po purvą, apsitaškome ne tik save, bet ir kitus"...
Autorius šių žodžių - gera draugė
Autorius šių žodžių - gera draugė
Aš perskaičiusi šitą žinutę pagalvojau apie save. Padariau gyvenime klaidą, dėl mylimojo išsiskyriau su drauge. Dabar bandau santykius atgaivinti, tikiuosi, kad pavyks

QUOTE(Melodyy @ 2005 11 08, 11:12)
manau,kad taip ir nepatyrei tikros draugystes o ji yra...
QUOTE(Enija @ 2005 11 08, 11:48)
Draugei reikia leisti klysti. Galima susipykti ir atleisti. Tik neturi būti žaidimo į vienus vartus. Negalima leisti, kad išnaudotų. Ta megina su kuria draugavau, nevertino mano dosnumo, nes kasman buvo niekai, jai buvo baisiai didelis turtas, todėl ji matyt viduje nekaip jautėsi, kol mano lengvas pinigėlių švaistymas pavirto jos noru mane išnaudoti. Taigi turi būti panašus finansinis lygis, arba reikia kažkaip nepasirodyti pernelyg dosniai. Bet matyt čia buvo atskiras atvejis.
Kitas dalykas, kad naujos draugystės atsirandaesant kažkokiai bendrai veiklai, tarkim sėdėjimas su vaiku smėlio dėžėj. To laikotarpio draugės nusisijojo dėl pakitusių interesų- nebėr apjungiančios veiklos. tik pasikalbi kartkartėm, o kasdienio bendravimo nebėr.
Kaip bebūtų, tikriausios pastoviausios su vienokiu ar kitokiu atvirumo lygiu tik klasiokės liko, tos su kuriom pati užaugau.
Gal moterys ir nesutvertos gerai draugystei, kaip besisuksi vis kas nors kreivai gaunasi. Juk ir čia sėdžiu, kad kompensuočiau pasikalbėjimo su draugėm trūkumą. Pasiguosi, kad kas negerai - nežinai ko sulauksi ar paguos draugė ar lialia per pasaulį su paskalom.
Tačiau matau daugumai sieloje tuštuma nuo to artimo bendravimo trūkumo, jaukumo jausmo, kad tave kas supranta, nesmerkia, atjaučia...deja deja.
Kitas dalykas, kad naujos draugystės atsirandaesant kažkokiai bendrai veiklai, tarkim sėdėjimas su vaiku smėlio dėžėj. To laikotarpio draugės nusisijojo dėl pakitusių interesų- nebėr apjungiančios veiklos. tik pasikalbi kartkartėm, o kasdienio bendravimo nebėr.
Kaip bebūtų, tikriausios pastoviausios su vienokiu ar kitokiu atvirumo lygiu tik klasiokės liko, tos su kuriom pati užaugau.
Gal moterys ir nesutvertos gerai draugystei, kaip besisuksi vis kas nors kreivai gaunasi. Juk ir čia sėdžiu, kad kompensuočiau pasikalbėjimo su draugėm trūkumą. Pasiguosi, kad kas negerai - nežinai ko sulauksi ar paguos draugė ar lialia per pasaulį su paskalom.
Tačiau matau daugumai sieloje tuštuma nuo to artimo bendravimo trūkumo, jaukumo jausmo, kad tave kas supranta, nesmerkia, atjaučia...deja deja.
vadinasi ir tavo drauge nebuvo "tikra",jei tave isnaudojo.nesutinku kad drauges turi buti panasaus finansinio lygio tai jau ne "drauge"jei iesko naudos o gera drauge pades ir tu jai padesi
QUOTE(knielita @ 2005 11 08, 14:43)
Laikas atrenka. Ir as netekau daugelio savo draugiu, bet nemanau kad kalta tik as
Nei vienos nenorejom tiek laiko skirti kaip anksciau, galu gale rupesciai, savitos problemos ir nenoras gilintis i svetimas... Anksciau del draugystes nieko negailejau, bet kai nudegiau pora kartu, supratau kad nevetra. Dabar beliko tik kelios drauges
Bet su jomis visuomet malonu pabuti, susitikti, pasneketi. Gal dar daug duoda tai, kad turim panasaus amziaus vaikus, problemos suartina
Va su jomis draugyste galiu pavadinti tikra draugyste 

mano kelios drauges neturi vaiku gal ir nebetures bet as visada atrandu apie ka su jomis kalbeti bet aisku turime kiekvienas savo gyvenima ir savo rupescius tam ir yra draugai kad padetu tau juos isspresti ir jei tau padejo zmogus tai ir tu jam su mielu noru nori padeti juk nebuna visada viskas gerai

QUOTE(liubaske @ 2005 11 08, 21:59)
manau,kad taip ir nepatyrei tikros draugystes o ji yra...
vadinasi ir tavo drauge nebuvo "tikra",jei tave isnaudojo.nesutinku kad drauges turi buti panasaus finansinio lygio tai jau ne "drauge"jei iesko naudos o gera drauge pades ir tu jai padesi
Taigi kad žmonės turi jausti lygiaverčius jausmus, kitaip nesigaus jokios draugystės.
As tai pirmas rimtas moteriskas isdavystes patyriau dar mokykloje 17kos metu. Turejau tada dvi geriausias drages, neperskiriamos buvom. Bet as pradejau bendrauti su tokiu vaikinu. Su jom ne kiek bendravimo nenutraukiau, tiesa ir apie ji nelabai pasakodavau.. uztat, kai po gero pusmecio mes jau rimtai isidraugavom, ir buvom viena is rimciausiu dvyliktoku poru - prasidejo siaubai. Apkalbos, saipymasis, abejingumas, jos netgi lindo prie mano draugo ir bande jam irodyti, kad jis man per geras
Buvau ziauriai iskaudinta, jauciausi labai vienisa ir supratau tai, kas po to dar ne karta pasitvirtino - kol as esu viena, kartu liudziu, kartu kabinu vyriokus, kartu juokiuosi is ju trukumu - viskas OK. Bet neduok dieve, ateina laime i mano namus - tokia as savo draugems nereikalinga
Tik dabar del to jau nebepergyvenu. Turiu geriausia drauge - seseri!!!
Pjaunames mes su ja, musames, juokiames, verkiam ir miegam apsikabine.. bet visada viskas vyksta atvirai. Antra geriausia drauge - mama. Taip - mano seima mano stiprybe!! Ir kai sukursiu savo seima, tai labai labai tikiuosi, kad mano vyras bus mano geriausias draugas

Buvau ziauriai iskaudinta, jauciausi labai vienisa ir supratau tai, kas po to dar ne karta pasitvirtino - kol as esu viena, kartu liudziu, kartu kabinu vyriokus, kartu juokiuosi is ju trukumu - viskas OK. Bet neduok dieve, ateina laime i mano namus - tokia as savo draugems nereikalinga

Tik dabar del to jau nebepergyvenu. Turiu geriausia drauge - seseri!!!

Pjaunames mes su ja, musames, juokiames, verkiam ir miegam apsikabine.. bet visada viskas vyksta atvirai. Antra geriausia drauge - mama. Taip - mano seima mano stiprybe!! Ir kai sukursiu savo seima, tai labai labai tikiuosi, kad mano vyras bus mano geriausias draugas