Įkraunama...
Įkraunama...

Draugystė

Neatmesk seno draugo,nes naujas negali jam prilygti.Naujas draugas -kaip jaunas vynas,tik kaip jis pasensta geri su malonumu.

Tebunie daug pazystamu,kurie tave sveikina,bet tik vienas is tukstancio-tavo artimas draugas.Jei nori tureti drauga isbandyk ji suartedamas ir neskubek juo pasitiketi. Vienas buna draugas ,kaip jam patogu buti draugu,kitas buna draugas,bet tampa priesu.
Citatos is BIBLIJOS

Atsakyti
Pastaruoju metu snektelejau su keletu zmoniu apie draugyste ir visi sake ta pati: geriausi draugai yra like is paauglystes, daugmaz ties 25-30 m. nustojama gilintis i kita zmogu, juo dometis. Man paciai yra taip pat. Sutikus nauja zmogu tiesiog jau nuo pazinties pradzios neziuriu kaip i potencialu drauga/e. g.gif
Atsakyti
4u.gif labas merginos. Pas mus seimoje tokia pati situacija, visi musu draugai dingo..... visi iki vieno!!!! cry.gif Man kartais net liudna pasidaro.. tiek laiko pradraugauta ir stai tau blink.gif nebuvo pagrindo .. mes su vyru ir i bariuka galejom iseit ir i kluba, visada visi buvo laukiami... g.gif Ai. bet nieko turiu mama, ir jos drauga, su jais mums labai linksma...ir buteliuka padarom... ir i restorana nueinam tongue.gif Su jais mums tikrai gera 4u.gif Daug kas tai stebisi, kaip su mama??? O kas? mama gerai atrodo, protinga moteris, pedagoge!! blush2.gif
Atsakyti
Tik su geru draugu ir džiaugsme, ir skausme, gali būti susikibęs už parankių...
Būna gi, kad laimė, džiaugsmas...-sukelia draugui pyktį, pavydą, keršto troškimą ir t.t...
Ir tik tada gali suprasti - ko gi vertas tas "vadinamas" draugas...
Kažkurį laiką pergyveni, mąstai - vėliau tik supranti, kad neverta aukotis dėl tokių draugų...
Atsakyti
Pas mus taip pat draugu ratas laaabai apmazejo, kai mano vaikinas nustojo visiskai gerti alkoholi. " Sako tu cia isivaizdini, kad negali su mumis isgerti" drinks_cheers.gif Bet as manau tai apsurdas kad del alkoholio nebelieka draugu, reiskia tokie tie draugai ir tebuvo, dabar visi baliai atkrito. Niuko mums ir dviese gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ganga @ 2005 11 12, 23:55)
Pas mus taip pat draugu ratas laaabai apmazejo, kai mano vaikinas nustojo visiskai gerti alkoholi. " Sako tu cia isivaizdini, kad negali su mumis isgerti" drinks_cheers.gif  Bet as manau tai apsurdas kad del alkoholio nebelieka draugu, reiskia tokie tie draugai ir tebuvo, dabar visi baliai atkrito. Niuko mums ir dviese gerai rolleyes.gif

o tu pati irgi nevartoji alkoholio?
Atsakyti
As tai vartoju, bet saikingai blush2.gif o svarbiausia kad mano vaikinas ir neatsisako eiti i baliukus, jam patinka, pabludyt, kad ir blaivas, bet draugai nusprende kaip cia visi girti, o jis neaa, tai ir pradejo jokius balius nekviest sad.gif verysad.gif
Atsakyti
neliudek, sitas periodas laikinas. laikui begant spraga uzpildys kiti zmones, kurie taps draugais. tik tikresniais. nors, gali buti kad tie zmones nebuvo draugai, jie tik buvo pazistami, bendrabalininkai ar kaip tik nori. paskui atsiras kiti pazistami, bendrablaivininkai... draugai neturetu isnykti nei dziaugsme nei bedoje, nei po kazkokiu sprendimu - gerti ar negerti mirksiukas.gif
o ka sako taviskis, kai tu isgeri. ir kaip tu jautiesi salia jo - blaivut blaivutelio?
Atsakyti
O aš turiu draugų - ir ne vieną smile.gif Turiu 2 geriausias drauges dar nuo mokyklos laikų ir vaikinų draugų turiu thumbup.gif O vyras aišku be konkurencijos - pats pačiausiais draugas. Ir nors buvau vienintelė iš savo draugių pastojusi, o dabar jau ir su vaikeliu, niekur draugai nedingo. Jiems ir mums reikėjo prisitaikyt prie pasikeitusių aplinkybių, bet mes puikiai su tuo susitvarkėm. Ir šnekos pas mus įvairios - ir apie nėštumą, ir apie vaikus, ir apie naujas ar senas pramogas, ir moteriški paplepėjimai, net visko ir neišvardinsi. Pasikeitė tik tai, kad kartais su draugais išvažiuoju aš, o kartais mano vyras (draugai mūsų bendri). Bet šiaip dažniausiai susikviečiam visus pas save ir galim netrukdomai bendraut drinks_cheers.gif
Manau, jei tik yra noras bendrauti, tai galimybių visada atsiras. Tik gal kartais reikia būt minkštesniems, lankstesniems - prisiderint vieniems prie kitų. O draugai, tai jėga, labai jau liūdna būtų užsidaryti tik šeimos rate smile.gif
Atsakyti
nezinau, kai atsirado seima ir dukryte, drauges niekur nedingo, zinoma susitikimai paretejo, bet nors ir i 3 men viena karta susitinki, o bendrauji lyg vakar mateisi, atsikrate tik tos, kuriu ir taip nereikejo.Vyrui truputi sunkiau visi jo draugai nevede, ir nemazai viengungiu, tai kaip jis jau ir neisipaiso i ju rata (as ji guodziu, kad ateis ju eile pampersus keist, o tavo dukryte jau bus didele-galesim sau daugisu leist biggrin.gif )
Atsakyti
Manau, kad įvairūs įvykiai gyvenime išbando draugystę. Ir jei jos nebeliko, vadinasi ir nebuvo...
Atsakyti
Na, galiu pasidžiaugt, kad draugų tikrai turiu. Ne kalnus, bet manau, ne skaičiuje esmė. Savas artimu gerų draugų nedidelis ratas yra kaip tik tai, ko man reikia.
Kad santuoka ir pasikeitęs gyvenimo būdas, nauji rūpesčiai atitolinma, tas tiesa. Pati dažnai stebėdavau, kaip ištekėjusios draugės nutolsta. Ir vis sakydavau sau, kad aš tau jau ne ne, draugų nepamiršiu. Na, bet neišvengiamai atėjo tas laikas, kai kone visas dėmesys buvo skirtas vyrui. Na, mūsų atveju dar ir del to, kad draugaudami daug laiko praleidome atskirai, tad norejosi visais 200% atsibut drauge, kai jau galėjome. Tikrai labai mažai laiko belliko draugams. Vieni užrietė nosį ir patys nutilo, paliko mus ramybėje. Kiti arba tyliai lauke, kol visa tai praeis, arba net taikiai ramiai užsiminė, kad esam pernelyg susikoncentravę į save, kad juos pamiršom. Ir ką, atėjo laikas, kai pati labai aiškiai suvokiau, kad apleidau savo draugus, tad vėl grįžau į tą bendravimą. Kam ta mūsų draugystė buvo tikrai svarbi, tie turėjo kantrybės išlaukt kekletą mėnesių, išminties ir meilės parodyt iniciatyvą, kad ji nenutrūktų. Ir dabar esu jiems labai dėkinga. Yra ir susituokusių, ir vienišių mūsų rate, kažkaip tai nė kiek netrukdo. Priešingai, su merginom kartais paplepam apie šeimyninį gyvenimą ir panašius dalykus smile.gif
Atsakyti