Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

Gal kas patartu nebrangu tusa bet gera, reikia laikinai nusipirkti kokiom 3 savaitem, nes manasis tusas keliauja is JAV , o tai uztrunka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 01 06, 23:16)
blizgučių, man asmeniškai nesimato, nei dieną, nei saulės spinduliuose, nei vakare  schmoll.gif šian tik netyčia pamačiau, kad blizga, bet parduotuvėj  ax.gif
kaip tušas manęs nesužavėjo visai

o pas mane atvirksciai blizguciai matosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2010 01 07, 15:47)
Gal kas patartu nebrangu tusa bet gera, reikia laikinai nusipirkti kokiom 3 savaitem, nes manasis tusas keliauja is JAV , o tai uztrunka  ax.gif

Nenori kokio MF Masterpiece ar Masterpiece Max paimt? rolleyes.gif
Atsakyti
Lancome black carat tusas man labai labai nepatiko,kiek as bandziau ji ,tiek ir nepatiko,nes ne velnio neilgina,nestorina,o tie blizguciai galiausiai siek tiek nubyra ant paakiu po kurio laiko. Tusas buvo kokybiskas,nepasenes,tad atmetu varianta,jog tik sitas vienetas netiko:)
Kazkurios ikelta akyte su YSL tusu visai nepatiko,sulipusios blakstienos,visai nepanasu i tai,ka reklamuoja Vilkeviciute.Nors as reklamomis ir netikiu biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti

As maciau kai mergina dazesi su naujuoju YSL Singulier.Man labai negraziai atrode, blakstienos sulibusios doh.gif Gerai, kad pamaciau kaip dazo, nes jau viliojausi nusipirkti.
Atsakyti
Na taip, pirmas įspūdis tai tikrai lipina blakstienas, žiūrėsiu, kaip bus vėliau 4u.gif
Atsakyti
pašukuot reikėjo ir tiek, bet atrodo gražiai bigsmile.gif
tas tušas naujiena kaip suprantu g.gif gal yra žinančių, kaip greit tas tušas sudžiūna?
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2010 01 07, 00:55)
gal kur nors pastebejot tokio atspalvio zalia tusa?

http://www.carolyn-r...reenMascara.jpg

Nežinau kaip dabar, bet kažkada domėjausi, tai turėjo Artdeco, Isadora, gal dar Gosh...

Jei rastum, brūkštelk, aš irgi norėčiau žalio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelytia: 07 sausio 2010 - 21:36
QUOTE(F_A @ 2010 01 07, 18:42)
Nenori kokio MF Masterpiece ar Masterpiece Max paimt? rolleyes.gif

Nea blush2.gif as meginsiu essence kazkoks oranziniam tubikelyje ilginantis yra ax.gif

Uzsisakius esu stai sita bigsmile.gif
http://shop.nordstro...7...6008445&P=1
Atsakyti
Bitute32, oho, koks įdomus bigsmile.gif ir ką daro tas clinique?
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2010 01 07, 23:35)
Nea  blush2.gif as meginsiu essence kazkoks oranziniam tubikelyje ilginantis yra  ax.gif

Uzsisakius esu stai sita  bigsmile.gif
http://shop.nordstro...7...6008445&P=1

Iš Essence vertas dėmesio tik ružavas dryžuotas multi action mascara, visi kiti šlamštų šlamštas, net nedažo visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 08, 00:17)
Bitute32, oho, koks įdomus  bigsmile.gif  ir ką daro tas clinique?

Dar nezinau ka darys, bet pagal aprasyma zada neitiketina ilginima, beje toks guminis sekuciu tipo sepetelis labai graziai turetu uzriesti blastienas

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 01 08, 11:02)
Iš Essence vertas dėmesio tik ružavas dryžuotas multi action mascara, visi kiti šlamštų šlamštas, net nedažo visai doh.gif

Dekui kad perspejot, tuomet nepirksiu sito unsure.gif
Atsakyti