Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

QUOTE(Vonios Fane @ 2010 01 10, 02:31)
Nukoviau siandiena biggrin.gif
user posted image
Bandymai pirmadieni i darba dazantis ax.gif Norejau Kanebo ta baze blakstienoms pirkti o poto Max Factor masterpiece max, bet galvoju tingesiu terliotis, tai paemiau pabandyti si Kanebo, kuris paslapinus karstu vandeniu, poto iskart nusivalo vatute be jokiu makiazo nuemeju g.gif  bigsmile.gif

Kokia jo kaina ir jus galima nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 10, 20:27)
Kokia jo kaina ir jus galima nusipirkt?

Nusipirkt tai Didziojoj Kristianoj Vilniuje, Douglase ir kai kuriose Sarmose smile.gif O kainyte, tai turetu but koks 109 Lt., bet cia tik speju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2010 01 06, 13:16)
Nu mano blakstienos galvoju ir, ilgos ir grazios  bigsmile.gif Bet man tas tusas irgi visiskai netikes pasirode - isvis jokio efekto  schmoll.gif

Neįsivaizduoju kaip gali nebūti jokio efekto- tepasi riebiai, stipriai ilgina, spalva juoda labai intensyvi g.gif Gal ne apie tą patį kalbam unsure.gif
Atsakyti
Ismeginau naujaji MF Lash Extension Effect:
user posted image
Blakstienas ilgina akivaizdziai! Maniskes kokiu puse centimetro tikrai pailgejo, atrode super bigsmile.gif Platesni atsiliepima apie laikymasi ir kt. dalykus parasysiu kiek veliau, kai dorai ismeginsiu, pravaiksciosiu nuo ryto iki vakaro, bet pirmas ispudis labai netgi geras ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif sudomino F A kas cia per tusas MF ,nieko sau pailgino bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVY: 10 sausio 2010 - 21:55
QUOTE(F_A @ 2010 01 10, 23:03)
Blakstienas ilgina akivaizdziai! Maniskes kokiu puse centimetro tikrai pailgejo, atrode super bigsmile.gif Platesni atsiliepima apie laikymasi ir kt. dalykus parasysiu kiek veliau, kai dorai ismeginsiu, pravaiksciosiu nuo ryto iki vakaro, bet pirmas ispudis labai netgi geras ax.gif

Jis LT jau yra?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 10, 22:16)
Jis LT jau yra?

taip.
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 10, 22:16)
Jis LT jau yra?

Sarmose yra tikrai. Kaip kitose parduotuvese, nezinau 4u.gif
Atsakyti
Atsiliepiu apie si daikciuka:
user posted image

Pariecia, pailgina, labai lengvai dengiasi, o ypac patiko, jog apatines graziai lygiai padaze, ko su jokiais kitais tusais man kazkaip ar nepavykdavo ar kas g.gif Kas nori barbisku blakstienu, tai si tusas schmoll.gif dabar vakare ziuresiu kaip su karstu h2o nusiims bigsmile.gif Sitas dalykas mane labai viliojo perkant biggrin.gif Sio tuso kaina 100 LT.
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 01 10, 22:03)
user posted image

Man MF kosmetika patinka - manau tinkamas kainos ir kokybes santykis.
Labai lauksim detalesnes info apie sita tusa. Gal daugiau kas ji bandet? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 01 11, 13:32)
Sarmose yra tikrai. Kaip kitose parduotuvese, nezinau 4u.gif

O kokia kaina? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 01 10, 23:03)
user posted image

o kokiu budu jis ilgina ? Turi kokius gal plaukelius ar ka ? smile.gif
Atsakyti