Pries pora dienu pradariau Revlon 'double twist' ir Loreal 'collagen' tusus ir abejais nerealiai nusivyliau. Revlon jau esu bandzius seniau si (buvo 2 tusai vienoje pakuoteje uz 1 tuso kaina) - nuo pat pradziu tik kose ant blakstienu kabina, lipina, issukuot neimanoma... Zodziu didziausiais s.....

Loreal man ant blakstienu kazkaip nieko neuzdeda, bet jei ant padazytu tepu, tai irgi kose pridrebia...

Nusivyliau siais abejais.
Tai po tokiu nesekmiu, siandien pradariau Dr. Hauschka 'volume mascara' ir Smashbox 'lash dna' (sis miniukas) tusus:

Kolkas apie abejus nedaug galiu pasakyt, bet pirmais ispudziais pasidalinsiu. Tiesa, del abieju turiu toki pastebejima, kad labai neatsparus nuplovimui - isejau iki parduotuves, tai nuo vejo kelios asaros nubego ir grizau patepliotais paakiais (nors man net su neatspariais vandeniui tusais to nebuna), o gryzus labai lengvai paslapintu vatos diskeliu nuvaliau tuos patepliojimus, tai velgi itin lengvai nusivale.
Jei atskirai apie Dr. Hauscka, tai jau mane ispejo, kad labai atsargiai reikia elgtis, nes butent sis tusas lengvai luzta (sepetelis nuo kotelio). Siaip patiko dazymas, atskyrimas, spalva, bet padazo labai svelniai, labai naturaliai. Manau kasdienai labai fainas bus jis.
Smashbox sepetelis neitin patiko, bet pabandzius pakeiciau nuomone, nes nera taip blogai kaip atrode (tikejausi kazko kaip Loreal 'collagen'). Dazo, atskirai gerai, spalvos intensyvumo uztenka, bet velgi pasirode 'kudokai' dazo (nors uz Dr. Hauscka kiek riebiau). Gal pastovejes patirstes ir storiau dazys, nors ir kolkas patinka efektas.