Sveikinimai visoms
Linksma situacija, kad du kalėdiškiausi "meškiukai"

, abu tokie skirtingi
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 17, 23:29)
LTsaulele-na jo, Svajoklis ne tavo. pirmiausia taip ir maniau-juk nosis kaip Auksarankės Razinkos , bet tas žodis-"sintepuchas" man viską supainiojo, kiek atsimenu - tu vadinai sinteponą sintepuchu, kai iš kažkokių kursų grįžai
Sinteponas ir sintepūkas iš tikro skirtingi dalykai

, sinteponas toks kaip medžiaga, na vientisas, o sintepūkas toks minkštutis, kaip sniegelis, jo nereikia nei plėšyt, nieko, jis birus toks, slidesnis, tolygiau su juo prisikemša sakyčiau

. Aš jį ir naudoju, bet ne vien dėl to, tiesiog mano oda jabai jautri ir nuo sintepono man prastai būna

, kai kartais reikia jį panaudot. Miniukams sinteponas tinka labiau nei sintepūkas, nes pastarasis "praslysta" taip, nemoku apibūdint

..
QUOTE(auksaranke @ 2009 12 18, 06:24)
kvieciu kita savaite pas save i svecius . .... 4 prizininkes ir musu ikvepeja. O visu kitu laukia maziukai prizukai - ranku darbo muiliukai. Kas vilnietes, toms noreciau iteikti asmeniskai, o kas ne - parasykit savo adresus su duomenim, t.p. pasto indeksais ir t.t. -issiusiu pastu. O kadangi LT-saulele kaip supratau atvaziuos greit i Vilniu, tai gal galiu kaip nors taip pat asmeniskai perduot arba palikti pas Im-bear (jeigu ji sutiksi perduot ) :...
O kokią čia pamokėlę laimėjo

? Ką išmokt bus galima

? Dalį forumiečių žinau, kas kur ir kokius veda kursus, mokymus, o dabar smalsumas kamuoja

..
Suderinsim dėl muiliukų

.. Aišku, čia ne muilų tema, bet smalsu, ar nuo "nulio" gamini

?
...........................................
Kaip susikraut daiktus

, jei čia pačios įdomybės prasideda