Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

QUOTE(Im-bear @ 2009 12 18, 00:51)

ievuschka, ar tikrai isejai miego?  ax.gif

Ne ne, grįžau smile.gif
Aš kaip tikra studentė, paskutinę naktį prizą vėliau doh.gif Tai padžioviau ir atėjau skaityt, o čia tiek prikalbėta biggrin.gif Negalvokit, kad aš tokia jau užmirštuolė, turėjau paruošusi vieną prizą, bet paskutinę minutę persigalvojau ir nuvėliau šįvakar visai ką kita. Jei mano prizininkei nepatiks, galės pasirinkt pirmąjį variantą tongue.gif Bet jei nesupyksit, prizo nuotrauką įkelsiu tik šeštadienį, nes rytoj dar laukia dekoras. Tad savo prizininką paskelbsiu tik rytoj.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 18, 02:25)
Ne ne, grįžau  smile.gif
Aš kaip tikra studentė, paskutinę naktį prizą vėliau  doh.gif Tai padžioviau ir atėjau skaityt, o čia tiek prikalbėta  biggrin.gif  Negalvokit, kad aš tokia jau užmirštuolė, turėjau paruošusi vieną prizą, bet paskutinę minutę persigalvojau ir nuvėliau šįvakar visai ką kita. Jei mano prizininkei nepatiks, galės pasirinkt pirmąjį variantą  tongue.gif Bet jei nesupyksit, prizo nuotrauką įkelsiu tik šeštadienį, nes rytoj dar laukia dekoras. Tad savo prizininką paskelbsiu tik rytoj.

Gali paskelbti siandien, o parodysi nors ir poryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matai, kiek besidominanciu laukia mirksiukas.gif
Atsakyti
Viskas, jau matyt mets miegot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 12 18, 01:39)
Viskas, jau matyt mets miegot  doh.gif

nu panašiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 18, 02:14)
O as skaitau, rasau ir zuiki siunu  lotuliukas.gif

P.S. Mergaites, jauciu, kad liksiu be prizo, tai kad paskubekit apdovanoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

SVEIKINU visas, laimejusias ir dalyvavusias 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Im-bear, tai jau viena priza turi lotuliukas.gif
Taigi, kadangi mano "nominacijoj" kaip ir viskas aisku, kvieciu kita savaite pas save i svecius mirksiukas.gif .... 4 prizininkes ir musu ikvepeja. O visu kitu laukia maziukai prizukai - ranku darbo muiliukai. Kas vilnietes, toms noreciau iteikti asmeniskai, o kas ne - parasykit savo adresus su duomenim, t.p. pasto indeksais ir t.t. -issiusiu pastu. O kadangi LT-saulele kaip supratau atvaziuos greit i Vilniu, tai gal galiu kaip nors taip pat asmeniskai perduot arba palikti pas Im-bear (jeigu ji sutiksi perduot ) ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, jau visai galva susisuko smile.gif pabudau su mintim, kad Boboso Ievushkos o Lukas - Im-bear doh.gif

Taigis apie mūsų nominaciją. Teisingiau aš jau savo paskelbiau.
Mano segę už netradiciškumą gauna Ursus Simplicijus. Tikiuosi patiks blush2.gif
O mano vyro simpatijų prizą gauna BOBOSAS. Tik ar jam reikia fotosesijos? prašom mamytę atsiliept ax.gif

Šiaip man patys pačiausi BOBOSAS ir ANATOLIJUS wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai visoms clap.gif bis.gif bis.gif bis.gif bis.gif

Linksma situacija, kad du kalėdiškiausi "meškiukai" wub.gif , abu tokie skirtingi thumbup.gif

QUOTE(ievuschka @ 2009 12 17, 23:29)
LTsaulele-na jo, Svajoklis ne tavo. pirmiausia taip ir maniau-juk nosis kaip Auksarankės Razinkos , bet tas žodis-"sintepuchas" man viską supainiojo, kiek atsimenu - tu vadinai sinteponą sintepuchu, kai iš kažkokių kursų grįžai

Sinteponas ir sintepūkas iš tikro skirtingi dalykai 4u.gif , sinteponas toks kaip medžiaga, na vientisas, o sintepūkas toks minkštutis, kaip sniegelis, jo nereikia nei plėšyt, nieko, jis birus toks, slidesnis, tolygiau su juo prisikemša sakyčiau g.gif . Aš jį ir naudoju, bet ne vien dėl to, tiesiog mano oda jabai jautri ir nuo sintepono man prastai būna doh.gif , kai kartais reikia jį panaudot. Miniukams sinteponas tinka labiau nei sintepūkas, nes pastarasis "praslysta" taip, nemoku apibūdint doh.gif ..

QUOTE(auksaranke @ 2009 12 18, 06:24)
kvieciu kita savaite pas save i svecius . .... 4 prizininkes ir musu ikvepeja. O visu kitu laukia maziukai prizukai - ranku darbo muiliukai. Kas vilnietes, toms noreciau iteikti asmeniskai, o kas ne - parasykit savo adresus su duomenim, t.p. pasto indeksais ir t.t. -issiusiu pastu. O kadangi LT-saulele kaip supratau atvaziuos greit i Vilniu, tai gal galiu kaip nors taip pat asmeniskai perduot arba palikti pas Im-bear (jeigu ji sutiksi perduot ) :...

O kokią čia pamokėlę laimėjo bigsmile.gif ? Ką išmokt bus galima ax.gif ? Dalį forumiečių žinau, kas kur ir kokius veda kursus, mokymus, o dabar smalsumas kamuoja biggrin.gif ..

Suderinsim dėl muiliukų bigsmile.gif .. Aišku, čia ne muilų tema, bet smalsu, ar nuo "nulio" gamini bigsmile.gif ?

...........................................

Kaip susikraut daiktus biggrin.gif , jei čia pačios įdomybės prasideda bigsmile.gif
Atsakyti
Nagi kada jau galima prisipažint tongue.gif noriu parodyt tai kas liko už kadro.
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 18, 08:44)
pabudau su mintim, kad Boboso Ievushkos o Lukas - Im-bear  doh.gif

aš irgi taip galvoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos,sveikinu visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Prasom nepaviesinti zveriuku autoriu doh.gif viska perskaiciau ir visai susimaisiau doh.gif
Tai kurie maziausiai balsu surinko g.gif nieko nebesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 12 18, 09:46)
Sveikinimai visoms   clap.gif  bis.gif  bis.gif  bis.gif  bis.gif

O kokią čia pamokėlę laimėjo  bigsmile.gif ? Ką išmokt bus galima  ax.gif ? Dalį forumiečių žinau, kas kur ir kokius veda kursus, mokymus, o dabar smalsumas kamuoja  biggrin.gif ..

Suderinsim dėl muiliukų  bigsmile.gif .. Aišku, čia ne muilų tema, bet smalsu, ar nuo "nulio" gamini  bigsmile.gif ?

Kursai... manau gal pasitarkit kokiu norit....
Pasiulyti galeciau keleta
1. frivolite
2. temari bumbulai (siu gal noreciau daugiausia, nes labai tinkama Kaledoms)
3. Modelinas kepamas - papuosalai, arbatos padekliukai ir pan... Tik mases tai as sitiek neturesiu - reiketu, kad pacios bent po pora gabaliuku turetumet.
4. Dar gali seges padaryti su dekupazu, siuvinejimo karoliukais arba su fimo (kepamu modelinu)....
io gal pacios ko noretumem. Siuliau dar naturalu muila, ale del tam tikru preizasciu negaliu ju pravesti....

Apie muilus. Darau nuo visisko nulio ir vien tik is naturaliu produktu - nulis chemijos (kurios ideda net ir i vaikiska muila).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksaranke: 18 gruodžio 2009 - 09:29
QUOTE(rulle @ 2009 12 18, 09:15)
Sveikos,sveikinu visas 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Prasom nepaviesinti zveriuku autoriu doh.gif viska perskaiciau ir visai susimaisiau doh.gif
Tai kurie maziausiai balsu surinko g.gif nieko nebesuprantu schmoll.gif

Im-bear poste, prie Naktibaldos nominacijos unsure.gif
Atsakyti