Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

QUOTE(ievuschka @ 2009 12 18, 01:31)
Tai apie mamytes vėliau, o prizai-pirmiau. Galima jau gal ir dabar  mirksiukas.gif
Tik kaip neišsiduoti anksčiau laiko, jei netyčia man koks prizas atiteks  rolleyes.gif

rodyk savo priza ir greit sakyk jo laimetoja lotuliukas.gif

Naktibalda, zodzio atgal nepaimsi - parasiau, kad sustabdziau balsavima ir daugiau balsu nepriimu schmoll.gif O tu pirma isrink laimetoja, tik tada galesi suzinoti, kas jo mamyte biggrin.gif
Atsakyti
Oj pusdieniui buvau atitrūkus, o čia žiū ir konkursas pasibaigė smile.gif .

Nuoširdžiausi sveikinimai nugalėtojams!
clap.gif clap.gif clap.gif

Tiesa, o kada asmeninių nominacijų nugalėtojai įvardijami bus ax.gif ? Eteryje būsiu antroje dienos pusėje, tai sakau, kad gal bus per vėlu g.gif

Kažkaip nebespėju rašyt ir skaityt - kaip smagu, kad tiek daug nemiegam smile.gif . Tai kada kada skelbiam? Tik prizų nuotraukėlių neturiu dar, geriausiu atveju bus ryt apie pietus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pudra: 18 gruodžio 2009 - 00:37
Nuosirdziausi sveikinimai nugaletojams clap.gif clap.gif clap.gif bis.gif bis.gif bis.gif

As savo kuklu priziuka skirsiu tam, kam neklius jokia dovanele blush2.gif
Tiesa, pastebejau, kad Luka mergaites priskiria Im-bear g.gif Galvoju, kazi...Jauciu, kad jis Zhuvycios tongue.gif Ot idomu dabar... lotuliukas.gif
Atsakyti
1. ANDRIUKAS IR ANATOLIJUS Labiausiai Kalėdų dvasią atitinkantis (prizą-siurprizą šiai nominacijai skiriu aš)
2. BOBOSAS Įdomiausi aksesuarai (prizą-siurprizą skiria Zhuvycia)
3. URSUS SIMPLICIJUS Netikėtas sprendimas (prizas - dragonfly* rankų darbo sagė)
4. Už geriausią pateikimą (prizas - pudros sagė su svarovskiukais iš pudros kolekcijos)
5. Kruopščiausiai pasiūtąs (paukščiuko prizas-siurprizas)
6. "Ornamentų" simpatijų prizas (už šį prizą (rinkinukas meškiukui pasiuti) atsakinga Arbatelė, Ornamentų kolektyvo nominacija)
7. Nuoširdžiausias meškiukas arba jo draugas (kaip prizą pudra skiria Pudros "virėjo" kepurę)
8. LT sauleles vaiko simpatijų prizas-siurprizas
9. RONAS IR SIDAS Naktibaldos paguodos prizas-siurprizas (asmeninė nominacija, bet ją lems SM balsavimas)
10. "Smagaus laiko simpatijų prizas" (dragonfly* vyro asmeninė nominacija - profesionali fotosesija kūrėjos meškučiui)
11. rulles asmeninė simpatijų nominacija
12. ESKIMAS MARTYNAS liepsnikes asmeninė simpatijų nominacija - Tildos knyga
13. ievuschkos asmeninė simpatijų nominacija - veltas siurprizas
14. Zemugnes nominacija už lietuviškiausią meškiuką - minkštos ir šiltos riešinės
15. jurginelio asmeninė simpatijų nominacija
16. auksarankes super prizas - rankdarbių kursai laimėtojams ir man
17 voriukes saldi dovanelė
18 Žiurbučio saldi dovanelė
Papildyta:
QUOTE(pudra @ 2009 12 18, 01:34)
Tiesa, o kada asmeninių nominacijų nugalėtojai įvardijami bus  ax.gif ? Eteryje būsiu antroje dienos pusėje, tai sakau, kad gal bus per vėlu  g.gif

Kažkaip nebespėju rašyt ir skaityt - kaip smagu, kad tiek daug nemiegam  smile.gif . Tai kada kada skelbiam? Tik prizų nuotraukėlių neturiu dar, geriausiu atveju bus ryt apie pietus  ax.gif

skelbk dabar!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 18 gruodžio 2009 - 00:45
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 18, 00:34)
rodyk savo priza ir greit sakyk jo laimetoja  lotuliukas.gif

Naktibalda, zodzio atgal nepaimsi - parasiau, kad sustabdziau balsavima ir daugiau balsu nepriimu  schmoll.gif  O tu pirma isrink laimetoja, tik tada galesi suzinoti, kas jo mamyte  biggrin.gif

na tu vadas ir tu spręsk lotuliukas.gif , tesingai griežtai ir negynčitinai lotuliukas.gif ,

gerai mergytės, man atsitiko taip kaip ir Im-bear lotuliukas.gif , kadangi du meškiukai surinko vienodą balų skaičių tai skelbiu Nugalėtojais mano prizui gauti , kaip žinia nieks nepasikeitė tai bus siuvinėti rankšluosčiai

tamparararammmmmmmmmmm

Roną ir Sidą

manau liūdėti neverta , nes tie fainuoliukai jūsų žvėriukai tikrai laai labai fainuoliški wub.gif

tik kaip minėjau mano dovanytė iškeliaus tik kitą savaitę , nes aš dabar net ne namie doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 18 gruodžio 2009 - 00:43
Tiesa, mergaites, mano priziukas gali veluoti pora dieneliu blush2.gif Pati laukiu, kol jo dalis atskries pastu. Labai tikiuosi, kad sestadieni jau turesiu blush2.gif Cia taip neplanuotai gavosi blush2.gif
Atsakyti
Nespėju nei skaityti, nei sveikinti, nei džiaugtis. Nu jau man dabar įdomiausia, kas kieno mamytė.

Gal dar šiandien kas nors ką nors naujo paskelbs, nes rytoj, kai visi vaikučiai trinsis apie kojas, bus ne tas skaitymas bigsmile.gif

O priziukas tai ir mano gali vėluoti, bet gal mes juos teiksime per kokį mūsų mytą-suraitytą? Taip gi bus smagiau, negu paštu išsiuntinėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 18 gruodžio 2009 - 00:45
Naktibalda, tiek vietos tiscios palikai - as vis laukiau, kad pasirodys siuvineti ranksluosciai lotuliukas.gif
Atsakyti
Ale kokia Naktibalda intrigante lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 18, 01:43)
Naktibalda, tiek vietos tiscios palikai - as vis laukiau, kad pasirodys siuvineti ranksluosciai  lotuliukas.gif

aha lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 18, 00:43)
Naktibalda, tiek vietos tiscios palikai - as vis laukiau, kad pasirodys siuvineti ranksluosciai  lotuliukas.gif

nail.gif:
QUOTE(jurginelis @ 2009 12 18, 00:43)
Ale kokia Naktibalda intrigante lotuliukas.gif

tongue.gif

šiaip norėčiau, aptarti su mamytėmis, gal jos turės kokį nors pageidavimą blush2.gif , noriu,kad prizas būtų "kaip tik" nu suprantat ania
Atsakyti
Nu, ziuriu, visos issilakste, tai ir as jau eisiu akyciu pailsint.
Ramios nakties visoms hihihi.gif
Atsakyti
pudra, nors tu pasakyk savo laimetojus biggrin.gif
ievuschka, ar tikrai isejai miego? ax.gif
Atsakyti