Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

QUOTE(jurginelis @ 2009 12 18, 01:49)
Nu, ziuriu, visos issilakste, tai ir as jau eisiu akyciu pailsint.
Ramios nakties visoms  hihihi.gif

O, tikrai, kaip čia greitai visos dingo, tai jau daug nesužinosiu šiandien
Atsakyti
Bijodama susivėlinti, noriu taip pat iškilmingai pareikšti, kad -

nuoširdžiausio meškiuko ar jo draugo
nominacijoje nuožmioje kovoje nugalėjo taip pat du žvėriukai -

Bugis ir Rudis. mirksiukas.gif

Turiu įtarimą, kad jiedu turi vieną mamytę, tačiau jei spėjimas nepasitvirtins, abi mamytės gaus po pudros "virėjo" kepurę 4u.gif .

Geriausio pateikimo
nominacijoje aktyviai konsultavausi su šalia esančiu fotografu biggrin.gif . Iš pradžių sakiau, kad gal nesąžininga, prizą skirti profesionaliai nufotografuotam meškiui, bet jau sykį tokia nominacija ax.gif -

taram param param param -

mano sagę laimi -

Tilbė
wub.gif

Didėliausi sveikinimai nugalėtojams!!!
drinks_cheers.gif
Atsakyti
1. ANDRIUKAS IR ANATOLIJUS Labiausiai Kalėdų dvasią atitinkantis (prizą-siurprizą šiai nominacijai skiriu aš)
2. BOBOSAS Įdomiausi aksesuarai (prizą-siurprizą skiria Zhuvycia)
3. URSUS SIMPLICIJUS Netikėtas sprendimas (prizas - dragonfly* rankų darbo sagė)
4. TILBE Už geriausią pateikimą (prizas - pudros sagė su svarovskiukais iš pudros kolekcijos)
5. Kruopščiausiai pasiūtąs (paukščiuko prizas-siurprizas)
6. "Ornamentų" simpatijų prizas (už šį prizą (rinkinukas meškiukui pasiuti) atsakinga Arbatelė, Ornamentų kolektyvo nominacija)
7. BUGIS IR RUDIS Nuoširdžiausias meškiukas arba jo draugas (kaip prizą pudra skiria Pudros "virėjo" kepurę)
8. LT sauleles vaiko simpatijų prizas-siurprizas
9. RONAS IR SIDAS Naktibaldos paguodos prizas-siurprizas (asmeninė nominacija, bet ją lems SM balsavimas)
10. "Smagaus laiko simpatijų prizas" (dragonfly* vyro asmeninė nominacija - profesionali fotosesija kūrėjos meškučiui)
11. rulles asmeninė simpatijų nominacija
12. ESKIMAS MARTYNAS liepsnikes asmeninė simpatijų nominacija - Tildos knyga
13. ievuschkos asmeninė simpatijų nominacija - veltas siurprizas
14. Zemugnes nominacija už lietuviškiausią meškiuką - minkštos ir šiltos riešinės
15. jurginelio asmeninė simpatijų nominacija
16. auksarankes super prizas - rankdarbių kursai laimėtojams ir man
17 voriukes saldi dovanelė
18 Žiurbučio saldi dovanelė
Atsakyti
Oi, idomioji dalis konkurse prasidejo. thumbup.gif

As savo priziuko nominta meski ar jo drauga paskelbsiu link pabaigos, kuomet bus mazdaug aisku, kas liko be prizu, bet man vis tiek labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 12 18, 01:55)

Bugis ir Rudismirksiukas.gif

Tilbė 
wub.gif

Didėliausi sveikinimai nugalėtojams!!!
  drinks_cheers.gif

Kaip smagu, kaip smagu - prizininkų daugėja, jų vardai aiškėja. O Im-bear, kaip gera sekretorė, skuba viską sudėti į sąrašiuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 12 18, 02:09)
Oi, idomioji dalis konkurse prasidejo.  thumbup.gif

As savo priziuko nominta meski ar jo drauga paskelbsiu link pabaigos, kuomet bus mazdaug aisku, kas liko be prizu, bet man vis tiek labai patiko  biggrin.gif

Kazkaip sunkiai isivaizduoju kaip jus spresite kam skirti savo prizus, nes jau trecioji pranesa, kad atiduos priza tam, kuris liks neapdovanotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 18, 01:10)
Kazkaip sunkiai isivaizduoju kaip jus spresite kam skirti savo prizus, nes jau trecioji pranesa, kad atiduos priza tam, kuris liks neapdovanotas  g.gif

thumbup.gif , nu lenktynių eis , 4u.gif , kas pirmesnis tas gudresnis biggrin.gif

aš tiek turiu darbo ,o čia vis tūnau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 12 18, 02:13)
aš tiek turiu darbo ,o čia vis tūnau   doh.gif

aš irgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 12 18, 02:13)
thumbup.gif , nu lenktynių eis ,  4u.gif , kas pirmesnis tas gudresnis  biggrin.gif
aš tiek turiu darbo ,o čia vis tūnau   doh.gif

O as skaitau, rasau ir zuiki siunu lotuliukas.gif

P.S. Mergaites, jauciu, kad liksiu be prizo, tai kad paskubekit apdovanoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 18 gruodžio 2009 - 01:17
aš irgi porą žodžių į darbą parašau, ir keletą čia , taip ir lakstau, doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 18, 01:14)
O as skaitau, rasau ir zuiki siunu  lotuliukas.gif

P.S. Mergaites, jauciu, kad liksiu be prizo, tai kad paskubekit apdovanoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Im-bear dar nenusimink console.gif , matai kiek laukia , dovanų dar čia , tikras lietus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 12 18, 02:18)
Im-bear dar nenusimink console.gif , matai kiek laukia , dovanų dar čia , tikras lietus  thumbup.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti

Na, tai jei visi bus apdovanoti, tai dar geriau. Tada mano prizas teks mano simpatijas uzkariavusiam meskiui/jo draugui arba tiesiog siaip, per mazai mano manymu ivertintam. Manoji labai lanksti nominacija, nes ja sugalvojau tik pamaciusi visu meskiu foto - labai man patiko, gerai nuteike, tai ir as ka nors pradziuginti sumasciau... Matysim pagal situacija. smile.gif
Atsakyti