Pirmiausia noriu pasakyt
Prapiestei , kurios nuotraukų kompozicijas labai iškritikavau

:tu labai teisinga ir gera mama esi, kad nestabdai vaikų iniciatyvos , o džiaugiesi kartu su jais. Tikiuosi-neperskaitei jiems mano kritikos, aš jaučiuosi susigėdus. Nors tikrai ne pyktybiškai, o nuoširdžiai išsakiau savo nuomonę
Irunia - koks mielas tavo pirmasis meškutis

Labai šiltas, dvelkia jaukumu...
LTsaulele - tavo vaikas-aukščiausios klasės šaunuolis

JIs mane nuolat pralinksmina, visuomet labai laukiu tavo pasakojimų ar pastebėjimų iš jo vaikiško gyvenimo. Beje, gal rašai jo dienoraštį? Jei ne-pradėk, bus neįkainuojama dovana užaugus.
Im-bear -ar paskelbsi , kieno likę meškučiai? Lukas, Fa-ina, Krembriule? Ar aš ką praleidau? O pelytę Zitą priskyriau auksarankei, nes jau toks panašus kailiukas į svajoklio... galvojau-puikus sprendimas du skirtingus žvėriukus siūti iš tokio paties kailiuko, tikrai nieks to nesitikės, ir neatspės

Apsimoviau
Kol rašiau, tai ir paskelbė, jau matau. Tik Fa-ina kieno?
O mano Bobosas atsirado taip: seniai norėjau pasiūti drambliuką, pasižiūrėjau, kad turiu tik ilgo plauko kailiukų, tai "paguglinau", prisirinkau daugybę mamuto nuotraukų ir studijavau, koks straublys, kokios akys. Ko visai nesitikėjau, tai-kad mamutų labai mažos ausys, visai tokios mažytės, tai aš truputį didesnes padariau, nei turėtų.O iškarpą pirmą kartą dariau visiškai savarankiškai-pati braižiau visas detales, pora kartų perbraižinėjau galvą, nes buvau pasiuvus net porą, kad įsitikinčiau, jog man patinka ir tinka. taip kad tikrai nemažai laiko sugaišau su tuo mamutuku. O veltinukai-velti šlapiai, sendinti arbata, padukai-kava. Angeliukas-iš vilnos, mišri technika (visaip ten susukta, pavelta, pakijuota), jo veltinukai-ne atskirai velti, tiesiog ant kojyčių daugiau vilnos užsukta ir padažyta kava, jis visa toks apsimurzinęs kava, atrodo-jaunas, bet jau- su istorija

Rogutes irgi pati dariau, dažiau, sendinau.
Tik va su tom nuotraukom-tai kažkaip nelabai pavyko, nors atrodė ir šviesu buvo, ir fonas-baltas, ir dar pašviesinau, paryškinau. Vienu žodžiu-dar mokytis ir mokytis

Todėl labai džiaugiuosi kaip prizą gavusi fotosesiją, dėkui dragonfly* vyrams