Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

Prapieste, tavo vaikai saunuoliai wub.gif
Ievuschka, labai laukiu tavo pasakojimo apie Bobosa. Jis su Svajokliu man patys patys wub.gif Del angeliuko ant roguciu su tais veilokiukais, galvojau, kad jis tavo. Bet visas kortas sumaise straublys ir akiu vokai. nes pagalvojau, kad jie daryti Im-bear rolleyes.gif
Ir dar supratau viena dalyka, kad speliotoja is manes nikudysna schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginelis: 18 gruodžio 2009 - 17:26
QUOTE(Irunia @ 2009 12 18, 17:20)
Ir tik mano mažasis ligoniukas paklaustas - kas čia?  pasakė - meeeee (suprask meška). Tai va, supratau, kad kūdikio lūpomis...  lotuliukas.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 12 18, 17:05)
Parodysiu vieną iš Kristupėlio darytų nuotraukų  smile.gif , išpeikė jis mano kompoziciją, atsinešė stovą,  fotoaparatą ir fotografavo  biggrin.gif , sakė, kad jei yra šventė, tai turi būti ir draugų, ir papuošimų  biggrin.gif

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif

Pudra ryt susitinkam wink.gif

Voriuke labai ačiū! manau irgi susitarsim kaip susitikt wink.gif
Papildyta:
Labai šaunus buvo konkursas. Noriu labai padėkot visoms. Labai daug gerų emocijų turėjau ir adrenalino. Buvo smagu ir daryt ir spėliot kas laimės ir kas ką padarė smile.gif

Bet Im-bear kaip užsislaptino smile.gif Ale meistriškumo kaip ylos maiše nepaslėpsi.
Atsakyti
verda gyvenimas, biggrin.gif ,, merginos dėl mano prizo geriausiai man rašykit į el paštą lietus71@gmail.com aptarsim, visus niuansiukus 4u.gif

dar visko neperskaičiau, bet visas labai sveikinu, su gerom emocijom ir nuostabiu bendravimu wub.gif

kiek čia didelių vaikų, ištroškusių kalėdų tongue.gif thumbup.gif

beje Zita gavo mano mamos visas simpatijas, sakė pati pati fainiausia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 18 gruodžio 2009 - 17:43
Mes dar nezinom, kas yra Krembriule, Luko mamytes. Ar as jau ka nors praziopsojau ax.gif
Atsakyti
Tai o LUUUKAAAS kieno, ar aš jau pražioplinau????
Atsakyti
Atlekiu sekundei pranesti, kad Krembriule žoštautės, o Lukas - mano mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, tikrai turiu prisipazinti, kad isijungdama i kaledinio meskio siuvima tikrai nesitikejau tiek geru emociju. Pas mus sioje temuteje pacios tikriausios Kaledos. Aciu jums. wub.gif
Atsakyti
Pirmiausia noriu pasakyt Prapiestei , kurios nuotraukų kompozicijas labai iškritikavau blush2.gif :tu labai teisinga ir gera mama esi, kad nestabdai vaikų iniciatyvos , o džiaugiesi kartu su jais. Tikiuosi-neperskaitei jiems mano kritikos, aš jaučiuosi susigėdus. Nors tikrai ne pyktybiškai, o nuoširdžiai išsakiau savo nuomonę 4u.gif

Irunia - koks mielas tavo pirmasis meškutis wub.gif Labai šiltas, dvelkia jaukumu...

LTsaulele - tavo vaikas-aukščiausios klasės šaunuolis thumbup.gif JIs mane nuolat pralinksmina, visuomet labai laukiu tavo pasakojimų ar pastebėjimų iš jo vaikiško gyvenimo. Beje, gal rašai jo dienoraštį? Jei ne-pradėk, bus neįkainuojama dovana užaugus.

Im-bear -ar paskelbsi , kieno likę meškučiai? Lukas, Fa-ina, Krembriule? Ar aš ką praleidau? O pelytę Zitą priskyriau auksarankei, nes jau toks panašus kailiukas į svajoklio... galvojau-puikus sprendimas du skirtingus žvėriukus siūti iš tokio paties kailiuko, tikrai nieks to nesitikės, ir neatspės lotuliukas.gif Apsimoviau doh.gif

Kol rašiau, tai ir paskelbė, jau matau. Tik Fa-ina kieno?

O mano Bobosas atsirado taip: seniai norėjau pasiūti drambliuką, pasižiūrėjau, kad turiu tik ilgo plauko kailiukų, tai "paguglinau", prisirinkau daugybę mamuto nuotraukų ir studijavau, koks straublys, kokios akys. Ko visai nesitikėjau, tai-kad mamutų labai mažos ausys, visai tokios mažytės, tai aš truputį didesnes padariau, nei turėtų.O iškarpą pirmą kartą dariau visiškai savarankiškai-pati braižiau visas detales, pora kartų perbraižinėjau galvą, nes buvau pasiuvus net porą, kad įsitikinčiau, jog man patinka ir tinka. taip kad tikrai nemažai laiko sugaišau su tuo mamutuku. O veltinukai-velti šlapiai, sendinti arbata, padukai-kava. Angeliukas-iš vilnos, mišri technika (visaip ten susukta, pavelta, pakijuota), jo veltinukai-ne atskirai velti, tiesiog ant kojyčių daugiau vilnos užsukta ir padažyta kava, jis visa toks apsimurzinęs kava, atrodo-jaunas, bet jau- su istorija lotuliukas.gif Rogutes irgi pati dariau, dažiau, sendinau.
Tik va su tom nuotraukom-tai kažkaip nelabai pavyko, nors atrodė ir šviesu buvo, ir fonas-baltas, ir dar pašviesinau, paryškinau. Vienu žodžiu-dar mokytis ir mokytis smile.gif Todėl labai džiaugiuosi kaip prizą gavusi fotosesiją, dėkui dragonfly* vyrams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 18 gruodžio 2009 - 18:10
Fa-ina mano blush2.gif
Atsakyti
Balasavau uz Fa-ina thumbup.gif Is kur tokias paciuzas gavai bigsmile.gif
Atsakyti
Dukra paskolino lotuliukas.gif
Atsakyti