Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

QUOTE(Im-bear @ 2009 12 18, 18:47)
Atlekiu sekundei pranesti, kad Krembriule žoštautės

Taip, Krembriule - mano pirmoji pasiūta meškutė. Pradžioj turėjo būti meškutis, bet paskui kaimynės dukra išaiškino, kad tokios blakstienos būna tik pas mergaites ax.gif Kažkam vardas neįprastas pasirodė, tai dėl visa ko paminėsiu, kad Creme brulee tai toks desertas iš pieno, dengtas karamelizuotu cukrumi wub.gif Man atrodo, jai toks vardas tiko wub.gif

O Bugis tai išvis atskira istorija. Kažkas pastebėjo, kad akys atrodo skirtingos, tai jos ne atrodo, jos yra skirtingo dydžio biggrin.gif Siūtas jis iš visiškai tam reikalui netinkančios medžiagos - filco doh.gif Didumo, t.y. ilgumo nuo apatinio žandikaulio iki atgal ištemptų galinių kojų(celiulitiškai pilnų biserio) - 17 cm. Labai smagu buvo iškarpą pieštis ir po gabaliuką iš to nelemto filco siūti biggrin.gif Pasižadu per Velykas pristatyti pavasarišką Bugį, jau iš normalios miniukų medžiagytės, bet vis dar su skirtingomis akimis biggrin.gif [COLOR=yellow](liko po vieną iš poros gi, reikia kažkur sunaudot doh.gif )
Atsakyti
Jau rasiau, kad rubu, aksesuaru siuvimas man - aukstasis pilotazas doh.gif Ranku darbas - negincytinas dalykas wub.gif Nu bet as neturiu tam gabumu. Vizija is pat pradziu tokia buvo, kad bus ciuozeja, kaip is senu rusisku filmu (aiksteje prie Kaledines eglutes) biggrin.gif Bet kaip suregzti tas paciuzas, neturejau zalio supratimo doh.gif Tai pasirausus dukters "daikciukuose", netiketai radom tas paciuzas smile.gif
Ausims norejau rausvos medziagytes. Kadangi neturejau jokiu rausvu medziagyciau, tai panaudojau paprasta medvilne. Siules patonavau rausvai aliejiniais dazais. Man taip grazu pasirode tongue.gif blush2.gif O akis uzmaliavojau is persistengimo lotuliukas.gif Is pradziu pabandziau ant mazo gabaliuko. Pasirode, kad rusva spalva visai neblogai tinka (apie pilka kazkodel nepagalvojau unsure.gif ). Tai kai pradejau "rusvinti", taip isijauciau, kad siek tiek padauginau. Prie to prisidejo ir prastas apsvietimas, nes daziau velai vakare. Kita diena viskas dar tamsiau atrode lotuliukas.gif Sunku buvo labai nufotografuoti, nes nuotraukose tik blynukai matesi. Nejo isryskinti akiu. O akytes vos 2mm plocio. Tai tiek smile.gif 4u.gif
Papildyta:
Man atrodo, kad ne viena autore be prizu neliko thumbup.gif Tikros Kaledos wub.gif

Dabar prisiminiau, kad Im-bear juokesi, kad kazkodel jai priskiriam ne jos siutus zveriukus lotuliukas.gif Ach, kokia gudruole, norejo ****** sumetyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 12 18, 18:24)
Prapieste, tavo vaikai saunuoliai wub.gif
Ievuschka, labai laukiu tavo pasakojimo apie Bobosa. Jis su Svajokliu man patys patys wub.gif Del angeliuko ant roguciu su tais veilokiukais, galvojau, kad jis tavo. Bet visas kortas sumaise straublys ir akiu vokai. nes pagalvojau, kad jie daryti Im-bear rolleyes.gif
Ir dar supratau viena dalyka, kad speliotoja is manes nikudysna schmoll.gif  lotuliukas.gif

Apie Svajokli ryt papasakosiu, siandien vyras ir komandiruotes grizo, tai baisiai pyksta, kad prie kompo sedziu biggrin.gif
Atsakyti
ievuschka aisku kad nepykstu, juk teisingai, suaugusiam zmogui gal ir kitaip iseitu, nors as su fotografija irgi nelabai praktikos turiu. Man buvo dziugu, kad mano meskuciai buvo gerai ivertinti,nes juk pirmieji. Kai siuvau Diki, tai labai ilgai uztrukau,nes kiekviena oreacija kele vis klausimus ir ieskojau atsakymu pas mus forume ir dar labai padejo D.Kadz knyga, labai dziaugiuosi,kad ja isigijau, O Sidas siuvosi zymiai greiciau tik ausis kelis kart kirpau,nes pagal iskarpa labai mazos, ,o kailiukas ilgokas tai supratau,kad nuotraukose visai nesimatys, nors ir dabar dar nelabai matosi, bet kai paimu rankose,tai toks mielas ir net atrodo
,kad gyvas. Labai aciu Im-bear wub.gif wub.gif ,kad uzkrete meskuciais ir dar padejo su kailiukais ir kitkuo 4u.gif
Atsakyti
Labai lauksim pasakojimo ,Auksaranke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 12 18, 19:52)
Dabar prisiminiau, kad Im-bear juokesi, kad kazkodel jai priskiriam ne jos siutus zveriukus lotuliukas.gif Ach, kokia gudruole, norejo ****** sumetyti lotuliukas.gif

Tai kad man priskyre ievuschkos Bobosa, a mano Luka kam tik nepriskyre doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
NU, negaliu niekaip prisėsti, bet jau tuoj, mažiukę užmigdau ir tada pavarysiu čia kalbų, nors jau visos viską ir sukalbėjo
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 18, 19:47)
Tai kad man priskyre ievuschkos Bobosa, a mano Luka kam tik nepriskyre  doh.gif  lotuliukas.gif

O aš atspėjau tavo abu tongue.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 12 18, 20:16)
NU, negaliu niekaip prisėsti, bet jau tuoj, mažiukę užmigdau ir tada pavarysiu čia kalbų, nors jau visos viską ir sukalbėjo

Kaip tau faina, kad tavo vaikai taip anksti miegot eina. Mano tik vyriausia anksčiausiai eina, o tie mažiai duodasi iki nakties.

Aš kažkaip irgi tik plepu plepu doh.gif Kažkoks matyt-nepatenkintas poreikis lotuliukas.gif

Tai ar visos dalyvės apdovanotos? Ar neliko kas netyčia užmirštas?
Atsakyti
Manau,kad liko kas tai neapdovanotas g.gif
Ievuschka ziuriu neislendi is cia lotuliukas.gif reik daugiau konkursu,labai malonios ir grazios tavo mintys 4u.gif
Ir Pudra tupi lotuliukas.gif
Reik susitikima organizuoti,pasiilgau visu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba vakara, merginos. 4u.gif

Nebespėju skaityti visos temukės, tai tik įsiterpiu su vienu savo prizų ax.gif .
Dėl tam tikrų priežasčių rytoj planuotoj vietoj nebūsiu, dragonfly*. Tavo prizą atidaviau į saugias renginio šeimininkės rankas, tačiau tam, kad žinotum ko reikalauti biggrin.gif , duodu užmest akį ir čia -

user posted image

Tikiuosi, kad patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 12 18, 22:07)
,labai malonios ir grazios tavo mintys 4u.gif

drinks_cheers.gif Labai malonu Ievuschkos komentarus ir pamastymus skaityti. Ir dar Pauksciukas labai graziai ir svelniai moka wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 18, 21:50)

Aš kažkaip irgi tik plepu plepu  doh.gif Kažkoks matyt-nepatenkintas poreikis  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif As irgi kazkaip si karta labai jau plepi jauciuosi lotuliukas.gif Matyt per ilgai namuose su vaikais sedziu doh.gif ,neturiu su kuo pakalbet lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu, Zhuvycia, ar laukti dar taves, ar jau galiu eiti miegoti g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 12 17, 21:34)

paukščiukas labai grazu wub.gif
Atsakyti