Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

QUOTE(jurginelis @ 2009 12 18, 20:25)
Labai lauksim pasakojimo ,Auksaranke 4u.gif

Taigi, Svajoklis. Turėjau vizija - baltas, miniukas (iki 13 cm), autorinė iskarpa. Aksesuarai turėjo buti visai kitokie, bet del daugybes priezasciu pasilikau ta vizija kitiems metams smile.gif

Nosis. Jau seniai svajojau issiuvineti spalvota nosi. Nosies siuvinejimas - man tai pats smagiausias etapas, nes jau pradedi matyti galutinį rezultatą bigsmile.gif O siuvineji kitaip, negu knygoje ir kursuose mokiausi - atradau savo technologija biggrin.gif

user posted image

Kiti priedai. Kepuraite (toms, kurioms idomu) neriau 2 etapais - pradzioje nuneriau "konusa" (arkaip ta figura vadinasi...), o paskui ant virsaus neriau kilpų pyneles -egles sakas, ir pasiuvinejau karoliukais. Prajuokino Zhuvycia, parasiusi, kad panasu i karpa. Man karpa - slykstus dalykas, kuriuo norisi atsikratyti. O meskiukas visgi mano kudikelis, kuris karpu neturi. Nors vienai pazistamai ir airisku neriniu rozes (pagrindinis siu neriniu motyva) - panasu i karpas, tai kiekvienai grozio supratimas skirtingas lotuliukas.gif
Dar kas liko uz kadro. Kreslas - eglute. Tiesios mano supratimu nelabai foto gavosi, o perfokint nebebuvo sveikatos.
user posted image

O cia muiliukas, kurie keliaus pas jus smile.gif (gabalai - po 0,5kg, bus mazesni smile.gif )Yra apelsinu su kava ir bergamocio su cinamonu. Kalediniai:) Dar turiu keleta gabaliuku metu muilo.
Sudetis: saponifikuoti palmiu, kokoso, alyvuogiu, jojobos aliejai ir kakavos sviestas, o dazai - jau rasiau, kava ir cinamonas. Kavapai - eteriniai apelsinu ir bergamociu aliejai smile.gif
Rasykite man adresiukus, nes kolkas gavau tik viena. O iki Kaledu noriu issiusti:) Atsiliepkit ir vilnietes smile.gif
user posted image
(Kas nori foto paziureti ir daugiau paskaityti - zr. mano blog'e)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksaranke: 19 gruodžio 2009 - 10:20
Na va, pagaliau lyg ir perskaičiau temukę nuo pradžios iki galo, tai dabar susakysiu, ko buvau nesuspėjus smile.gif ax.gif .

Im-bear, mane Vachtanov katalogų užsakyme praleidai -gal dar nevėlu? g.gif
Pamačius tavo superprizą vos nenuvirtau - labai smagu bus išmėginti naujas medžiagas 4u.gif .

Neapsakomai džiaugiuosi ir dėl kitų prizų, tik pasimečiau dėl tų adresiukų siuntimo ar nesiuntimo, todėl tuojau pat visoms, svečiuose dar nebuvusioms ir prizus skyrusioms mergaitėms, išsiųsiu savo kontaktus, jei jau ką blush2.gif smile.gif .

Tiesa, jei dar apie meškas...
Dėl nosytės siuvinėjimo, tai jaučiu dabar visos brausimės pas auksarankę į kursus ax.gif - dailumas neišpasakytas wub.gif .
Dabar galvoju, jei reikėtų susumuoti visus jau benuslūgstančius konkurso įspūdžius, tai pasakyčiau, kad mane labiausiai pakerėjo Bobosas ir Tilbė thumbup.gif . Bet kiekviename meškyje, galima rasti kažką toooookio bigsmile.gif . Pavyzdžiui, ar per visą Mimi žavesį pastebėjot jos kojyčių formą? wub.gif

Irunia, superinis meškis thumbup.gif . Jaučiu turėsim dar vieną meškininkę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 12 19, 13:29)
Na va, pagaliau lyg ir perskaičiau temukę nuo pradžios iki galo, tai dabar susakysiu, ko buvau nesuspėjus  smile.gif  ax.gif .

Im-bear, mane Vachtanov katalogų užsakyme praleidai -gal dar nevėlu?  g.gif
Pamačius tavo superprizą vos nenuvirtau - labai smagu bus išmėginti naujas medžiagas  4u.gif .

pudra, jauciau, kad kazka praleidau, tai del viso ko uzsakiau vieno katologo daugiau mirksiukas.gif

Dziugu, kad prizas patiko biggrin.gif , nes vakar tai nesulaukus nei vieno komentaro, pagalvojau, kad visom trims mano prizininkems prizai nepatiko

Apie savo Luka parasiau savo temukeje, jei kam idomu galite uzsukti CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 19 gruodžio 2009 - 12:40
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 19, 13:40)
pudra, jauciau, kad kazka praleidau, tai del viso ko uzsakiau vieno katologo daugiau  mirksiukas.gif

Dziugu, kad prizas patiko  biggrin.gif , nes vakar tai nesulaukus nei vieno komentaro, pagalvojau, kad visom trims mano prizininkems prizai nepatiko

Apie savo Luka parasiau savo temukeje, jei kam idomu galite uzsukti CIA

Prizas tikrai superinis wub.gif Emocijos per krastus biggrin.gif lotuliukas.gif Kas gali buti geriau uz naujus kailiukus bigsmile.gif O kai dar esu siulu fanatike, senoviniu siulu rite - bus mano dar vienos naujos kolekcijos pradzia lotuliukas.gif Ir papuosimai miniukas - as gi tik mazus ir apsisprendus siuti wink.gif Patinka juvelyrika smile.gif
As tai net nakti gulejau galvojau, kaip pasiseke man smile.gif Ir kitoms visoms:)

Im-bear, Zhuvycia, pudra, ievushka, Lt saulele - laukiu pasiulymu del kursu. Ir laiko. 3 isjusu - vilniete, o dvi - ne,tai gal pasiderinkim pirmiausia su tom, kas ne vietines smile.gif Ar Lt saulele gales atvykti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksaranke: 19 gruodžio 2009 - 13:29
Auksaranke, tai gal kaip nors galima butu pasimokyti tavo individualaus nosiu siuvinejimo blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Priminkit kam skirti auksarankes muiliukai, nes as jau susipainiojau prizuose,kad kokio nepraziopsociau lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu man atrodo visoms unsure.gif
Atsakyti
auksaranke, krėslas jėgiškas bigsmile.gif wub.gif O muiliukai net per ekraną kvepia wub.gif thumbup.gif . Ar sunku juos daryt, truputi skaičiau apie darymą, norėtus išmėgint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 12 19, 18:56)
auksaranke, krėslas jėgiškas  bigsmile.gif  wub.gif O muiliukai net per ekraną kvepia  wub.gif  thumbup.gif . Ar sunku juos daryt, truputi skaičiau apie darymą, norėtus išmėgint  ax.gif

Tai, visoms skirti smile.gif
Muilui reik dideliu pradiniu investiciju. Bet kai mes perpus su sese darom, tai mums pigiau gaunasi. Ir jeigu daryti tik sau - neapsimoka net pradeti. Nebet gimine didele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2009 12 19, 13:04)

Im-bear, Zhuvycia, pudra, ievushka, Lt saulele - laukiu pasiulymu del kursu. Ir laiko. 3 isjusu - vilniete, o dvi - ne,tai gal pasiderinkim pirmiausia su tom, kas ne vietines smile.gif Ar Lt saulele  gales atvykti ?

Dar kartą noriu garsiai pasidžiaugti tokia puikia dovana biggrin.gif Dėkui !!!
Jokių didelių pasiūlymų neturiu, derinsiuos prie nevilniečių mergaičių. Įdomu, kiek laiko LT saulelė bus Lietuvoj? Jei ilgai, tai gal geriau būtų ir po visų švnečių, nes ateinančią savaitę visokios vaikų šventės mokykloj, daržely, paskui kūčios, Kalėdos, tikrai būtų sunku susiderint visoms. Bet kaip jau pasakys užsienetės, lai taip ir būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2009 12 19, 19:29)
Tai, visoms skirti smile.gif
Muilui reik dideliu pradiniu investiciju. Bet kai mes perpus su sese darom, tai mums pigiau gaunasi. Ir jeigu daryti tik sau - neapsimoka net pradeti. Nebet gimine didele lotuliukas.gif

Giminė labai didelė doh.gif lotuliukas.gif Na reiks įdėmiau paskaitynėt, kai rasiu laiko smile.gif
Atsakyti
Visi man patiko meškiukai, visi savaip gražūs. O kiek meilės ir kruopštumo į juos sudėta wub.gif

QUOTE(Im-bear @ 2009 12 18, 13:54)
19 MOBIS IR LIUSYTE baltes asmenine nominacija - po kalėdinį burbulą

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 12 18, 15:12)
O aš dar labai noriu padėkoti baltei, kad pastebėjo ir mano Liusytę. Ji, mergytė, taip stengėsi dainuoti, bet va, brolis visas simpatijas sau susižėrė  lotuliukas.gif Ačiū balte, labai mum pravers kalėdinis burbulas  thumbup.gif

mirksiukas.gif Nėra už ką, man labai patiko.
Tai prašau ateiti pas mane į parašiuką ir išsisrinkti - yra keli laisvi burbulai 4u.gif
Papildyta:
Arba sutaupysiu laiko, va, šitie yra laisvi: 4u.gif

http://images47.fotk...IMG_2288-vi.jpg
http://images50.fotk...IMG_2316-vi.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 19 gruodžio 2009 - 20:47