QUOTE(jurginelis @ 2009 12 18, 20:25)
Taigi, Svajoklis. Turėjau vizija - baltas, miniukas (iki 13 cm), autorinė iskarpa. Aksesuarai turėjo buti visai kitokie, bet del daugybes priezasciu pasilikau ta vizija kitiems metams

Nosis. Jau seniai svajojau issiuvineti spalvota nosi. Nosies siuvinejimas - man tai pats smagiausias etapas, nes jau pradedi matyti galutinį rezultatą

Kiti priedai. Kepuraite (toms, kurioms idomu) neriau 2 etapais - pradzioje nuneriau "konusa" (arkaip ta figura vadinasi...), o paskui ant virsaus neriau kilpų pyneles -egles sakas, ir pasiuvinejau karoliukais. Prajuokino Zhuvycia, parasiusi, kad panasu i karpa. Man karpa - slykstus dalykas, kuriuo norisi atsikratyti. O meskiukas visgi mano kudikelis, kuris karpu neturi. Nors vienai pazistamai ir airisku neriniu rozes (pagrindinis siu neriniu motyva) - panasu i karpas, tai kiekvienai grozio supratimas skirtingas

Dar kas liko uz kadro. Kreslas - eglute. Tiesios mano supratimu nelabai foto gavosi, o perfokint nebebuvo sveikatos.

O cia muiliukas, kurie keliaus pas jus

Sudetis: saponifikuoti palmiu, kokoso, alyvuogiu, jojobos aliejai ir kakavos sviestas, o dazai - jau rasiau, kava ir cinamonas. Kavapai - eteriniai apelsinu ir bergamociu aliejai

Rasykite man adresiukus, nes kolkas gavau tik viena. O iki Kaledu noriu issiusti:) Atsiliepkit ir vilnietes

(Kas nori foto paziureti ir daugiau paskaityti - zr. mano blog'e)