Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

QUOTE(auksaranke @ 2009 12 21, 19:28)
Esu tokia laiminga  biggrin.gif O vyras juokiasi - keistos jus, moteros lotuliukas.gif

Jo jo, maniškis irgi kartais nesupranta, ko aš ten taip rankas sukišus į visokius audinius, kailiukus, vilnas džiaugiuosi... Bet visada palaiko mane morališkai, kai pasineriu į darbą, užsiima su vaikais,sakydamas jiems- "einam pažaist, kad mama galėtų viena ten pasimėgaut" lotuliukas.gif Ir man labai gera žinot, kad mano pomėgių vyras nelaiko kokiomis nors nesąmonėmis ar tuščiu laiko gadinimu, jis vertina tai, ką darau.

Žostaute -tai gi aš ir esu paprastas žmogelis tongue.gif čia gi velta, o vėlimas-tikrai nesudėtinga technika, visi gali išmokt.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 21, 21:07)
Žostaute -tai gi aš ir esu paprastas žmogelis  tongue.gif čia gi velta, o vėlimas-tikrai nesudėtinga technika, visi gali išmokt.

Melas ir klasta. Netikiu biggrin.gif Vėlimo teko mokytis, ale tokių formų blink.gif Nerealu blink.gif

Aš jau prieš kurį laiką klausiau, tai dar pasikartosiu... blush2.gif Gal kas zuikio iškarpą turit kur užsislėpus?.. Nedrįsčau pati konstruot zuikio, jų anatomija man nepažįstama schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 21, 12:15)
Štai--- Ugninė-tigrinė paslapčių dėželė

Ievuschka, swoon.gif. Ir dar sakai, kad gal nepatinka? Nesulaukiu momento, kai jau turėsiu rankose mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(ievuschka @ 2009 12 21, 20:07)
..man labai gera žinot, kad mano pomėgių vyras nelaiko kokiomis nors nesąmonėmis..

Labai svarbus momentas drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(ievuschka @ 2009 12 21, 20:07)
vėlimas-tikrai nesudėtinga technika, visi gali išmokt

Bet, kad šitaip bigsmile.gif - aha, taip ir patikėjom lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaje, o as savo "saldaus kvapnaus" prizelio net nesumasciau nufotografuoti. blush2.gif Na, jei nores, tai Pauksciukas gavusi parodys, o jei nenores - telieka prizas paslaptis tongue.gif

Tai va, Pauksciuk, maniskis prizas pas tave irgi siandien iskeliavo. Tikiuosi, kad jis pasieks tave nesutrintas i gabalelius ar kose, nes kai pamaciau kaip "pagarbiai" su nedidukais siuntinukais Kauno Centriniam paste elgiasi, tai doh.gif O storesnes dezeles neturejau... blush2.gif Jei bus sutrintas, tai grizusi i Liuksa atsiusiu kompensacija mirksiukas.gif

Ievushka, fantastinis tavo veltasis prizas... wub.gif Pudrai pasiseke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 12 21, 22:48)
Vaje, o as savo "saldaus kvapnaus" prizelio net nesumasciau nufotografuoti. blush2.gif  Na, jei nores, tai Pauksciukas gavusi parodys, o jei nenores - telieka prizas paslaptis  tongue.gif 

Tai va, Pauksciuk, maniskis prizas pas tave irgi siandien iskeliavo. Tikiuosi, kad jis pasieks tave nesutrintas i gabalelius ar kose, nes kai pamaciau kaip "pagarbiai" su nedidukais siuntinukais Kauno Centriniam paste elgiasi, tai  doh.gif O storesnes dezeles neturejau... blush2.gif Jei bus sutrintas, tai grizusi i Liuksa atsiusiu kompensacija  mirksiukas.gif

Ievushka, fantastinis tavo veltasis prizas... wub.gif Pudrai pasiseke  biggrin.gif

bigsmile.gif man seilė tįsta beskaitant, labai labai laukiu staigmenėlės wub.gif wub.gif wub.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 12 21, 21:00)
bigsmile.gif o jau dovanų dovanėlės  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Im-bear tau dovanėlė šian iškeliavo  4u.gif

Dar apie dovanas. Muiliukai jau iskeliavo pas paukščiuka, Žiurbuti, jurgineli, prapieste, liepsnike nebeturejau metinio - tai issiunciau apelsinu, dragonfly*,Im-bear .
Per kursus dar gaus po kvapnuji priza ,Zhuvycia, pudra, ievuschka, LT saulele.
Kas dar negavo, atsiliepkit biggrin.gif

Atsakyti
Auksaranke aciu uz muiliuka 4u.gif , laukiu nesulaukiu, jis man jau dabar kvepia, kai gerai ivaldysiu meskiuku siuvima, bus eile muilui, nes visada norejau pasidaryti, o kai pasitaike proga paliesti ir panaudoti, tai dabar vel naujas bus galvos skausmas, negalesiu atsilaikyt neismokusi.
Atsakyti

bigsmile.gif ačiū Auksaranke 4u.gif

Atsakyti
Pauksciuk, labai laukiu savo dovaneles!

O muiliuka is auksarankes jau turiu - nuostabus, kvapnus, tik kolkas gaila naudoti ax.gif Aciuuuu!!! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 22 gruodžio 2009 - 12:52
As savo dovanele irgi issiunciau, bet nenufotografavau. Man tragedija su nuotrauku ikelimais doh.gif Jei Deimushka netinges, gal ikels blush2.gif Mano priziukas skirtas voniai : pienelis pilamas i vonia, druskos bumbulas ir rankom apveltas muiliukas, kuri apvele viena mergaite is SM (sito daikciuko ir laukiau ateinant pastu).
Papildyta:
Auksaranke, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 12 21, 22:27)
Melas ir klasta. Netikiu biggrin.gif Vėlimo teko mokytis, ale tokių formų  blink.gif  Nerealu  blink.gif

Aš jau prieš kurį laiką klausiau, tai dar pasikartosiu...  blush2.gif  Gal kas zuikio iškarpą turit kur užsislėpus?.. Nedrįsčau pati konstruot zuikio, jų anatomija man nepažįstama  schmoll.gif

tikiuosi Im-bear nesupyks - zuikio iskarpa yra vienoje is jos bloge ymestu mini meskiuku knygu. bet man jis toks visai nezuikiskas - tik meskiukas su ilgom ausim, tai tu tokio turbut nenori.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 12 21, 22:27)
Aš jau prieš kurį laiką klausiau, tai dar pasikartosiu...  blush2.gif  Gal kas zuikio iškarpą turit kur užsislėpus?.. Nedrįsčau pati konstruot zuikio, jų anatomija man nepažįstama  schmoll.gif

žostautė, gal sitas tiks? Zuikis
arba toks Zuikis 2

QUOTE(Vaida2D @ 2009 12 22, 17:05)
tikiuosi Im-bear nesupyks - zuikio iskarpa yra vienoje is jos bloge ymestu mini meskiuku knygu. bet man jis toks visai nezuikiskas - tik meskiukas su ilgom ausim, tai tu tokio turbut nenori.

irnesakyk.gif Vaida2D, ir ko cia man pykti? Man malonu, kai mano bloge zmones lankosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 22 gruodžio 2009 - 16:15