Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

Zemugne wub.gif
nuostabu bigsmile.gif
ačiū
aciuks.gif

tokie kamščiai... siaubas baubas mieste, tai taip ir nenusigavau kol viska padariau iki rankdarbių krautuvėlės kokios...
oj reik man akių/sagų... bo meškis labai liūdi ackirom dalim pas manes doh.gif

sakau gal mažu kas pasufleruos kur sostinėj vienoj vietoj ir sagų-akių ir sanariukų gaučiau, galvoju, gal padaryt kad bent kojos ir rankos sukiotusi g.gif
dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs Shirley @ 2009 12 22, 18:14)
Zemugne  wub.gif
nuostabu bigsmile.gif
ačiū
aciuks.gif

tokie kamščiai... siaubas baubas mieste, tai taip ir nenusigavau kol viska padariau iki rankdarbių krautuvėlės kokios...
oj reik man akių/sagų... bo meškis labai liūdi ackirom dalim pas manes doh.gif

sakau gal mažu kas pasufleruos kur sostinėj vienoj vietoj ir sagų-akių ir sanariukų gaučiau, galvoju, gal padaryt kad bent kojos ir rankos sukiotusi g.gif
dėkui 4u.gif

VCUPe Geros akys - ten yra ir sanariuku, ir akiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 22, 17:22)
VCUPe Geros akys - ten yra ir sanariuku, ir akiu  mirksiukas.gif

bet kaip tyčia pro šalį važiavau ir galvoju, nu jau ten tai siūlai siūlai... tikrai nebus doh.gif
ėc. rytoj prieš šokius lėksiu.
noriu parodyt, kad įvertintumėt ax.gif tikiuosi spėsiu iki kalėdai ateis mastau.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs Shirley: 22 gruodžio 2009 - 17:27
Sveikutės 4u.gif

Gavau lapuką, kad atkeliavo siuntinukas bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Auksarankeee wub.gif man tikrą svajonę padovanojai. Vyras juokiasi, kad miegosiu aš su tuo muilu lotuliukas.gif pas man krūva kosmetikos visokios "metines" vis laukdavau to stebuklingo kvapo. o čia tai prelenkia bet kokius lūkesčius wub.gif AČIŪŪŪŪŪ

Voriuke, labai mėgstu tokius marmeladukus, ne į sveikatą mano figūrai čia tongue.gif AČIŪŪ
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 23, 18:24)
Auksarankeee  wub.gif man tikrą svajonę padovanojai. Vyras juokiasi, kad miegosiu aš su tuo muilu  lotuliukas.gif pas man krūva kosmetikos visokios "metines" vis laukdavau to stebuklingo kvapo. o čia tai prelenkia bet kokius lūkesčius  wub.gif AČIŪŪŪŪŪ

Kai isbandysit, parasykit az, ar patiko, kas nepatiko, labai idomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksaranke: 23 gruodžio 2009 - 18:30
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 12 21, 22:48)

Tai va, Pauksciuk, maniskis prizas pas tave irgi siandien iskeliavo. Tikiuosi, kad jis pasieks tave nesutrintas i gabalelius ar kose, nes kai pamaciau kaip "pagarbiai" su nedidukais siuntinukais Kauno Centriniam paste elgiasi, tai  doh.gif O storesnes dezeles neturejau... blush2.gif Jei bus sutrintas, tai grizusi i Liuksa atsiusiu kompensacija  mirksiukas.gif

oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Aromatas pasakiškas, o jau šaukštų skanumas, tai net bijosiu pakuotę praplėšt. Pastačiau garbingoj vietoj ir dabar stovės kaip puošmena wub.gif wub.gif biggrin.gif Atvirutė wub.gif

Širdingas ačiū wub.gif
Atsakyti
Nieko sau kruopštumas ir smulkumas swoon.gif swoon.gif
http://www.flickr.co...pasubio9/page2/
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 12 23, 20:41)
Nieko sau kruopštumas ir smulkumas  swoon.gif  swoon.gif

thumbup.gif
Pauksciukai, aciu tau labai uz priza! Siandien gavau - pastininke net i namus atnese bigsmile.gif Gyvai dovanele dar nuostabiau atrodo wub.gif - susimasciau, ar meskiuka koki papuosti ar paciai nesioti g.gif Ir dar dekui uz tuos maziukus - siurpriziukus, kurie atkeliavo kartu drinks_cheers.gif

prapieste, nesitikejau dar vienos staigmenos siandien bigsmile.gif Dideliausias aciu uz Kaledini pasveikinima! wub.gif

Mergaites, cia , matyt, del priesventinio nuovargio arba as tokia jau ziopla esu doh.gif - dragonfly* perdave man savo sage, kad perduociau LTsaulelei, tai, aisku as apziurejau ir tik laikant rankoje supratau, kad ten iveltas mazutis meskiukas! Viskas.. Laikas i pensija lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
merginos laimėjusios mano prizą blush2.gif , Jums išsiųsiu po kalėdų, labai nesupykit, bet tiek užsuko visi reikalai, kad nei 1 mm negalėjau pakrutėti į šoną.

Gražių visoms švenčių wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Noriu informuti, kad šiandien perėmiau iš LTsaulelės nuostabųjį ir be galo sunkų, bet ilgai lauktą siuntinuką bigsmile.gif smile.gif . Taigi, knygutės ir žurnaliukai saugiai supakuoti tupi pas mane mirksiukas.gif . Turiu visą sąrašiuką kam kas ir kaip, bet galiu viską ir Im-bear perduoti g.gif . Bet kokiu atveju, matyt, kad teks luktelt pora dienelių iki po Kalėdų nes man dabar, kaip ir Naktibaldai, pats darbų įkarštis smile.gif (vargas toms rankdarbiautojoms, kai ateina visuotinis dovanų dalijimo metas biggrin.gif ). Ta pačia proga taip pat noriu atsiprašyti ir savo nominacijos nugalėtojų- žostautės ir mrs Shirley, kad iki šiol nepavyko pasiekti pašto blush2.gif . Būtinai tai padarysiu iš karto po Kalėdų ir kaip atsiprašymą pažadu įpakuoti dar keletą bonusų mirksiukas.gif .
Atsakyti
Valiooo, knygutes jau ranka pasiekiamos clap.gif
Atsakyti