Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

Labas žiemiškas snieguotas rytas 4u.gif

norėjau paklausti, kur man ieškoti labiau senovinių meškiukų technikų. nes tie tikroviški (kuriuos visada randa google) man ne prie širdies, o mokytis kažkur reikia blush2.gif

ačiū kas pagelbės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs Shirley @ 2009 12 21, 11:26)
norėjau paklausti, kur man ieškoti labiau senovinių meškiukų technikų. nes tie tikroviški (kuriuos visada randa google) man ne prie širdies, o mokytis kažkur reikia

mrs Shirley, jei skaitai rusiskai, tai gali paziureti CIA
Atsakyti
Im-bear, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nu mergaitės, tai ką dabar man daryt? doh.gif doh.gif doh.gif

Jaučiuosi kaip kokia pabėgėlė partizanė pradingėlė.
Net nebežinau, ar sugebėsiu viską pakomentuot ir parašyt. Visą savaitgalį važinėjau pirmyn atgal į Vilnių, o keliai tokie, kad važinėjau pilnomis kelnėmis, labai bjauru buvo, ir vis galvojau, kur mano ramioji meškiukų temelė wub.gif
Pirmiausia skubu pranešti ir apie savo priziuką. Jau seniai buvau sumąsčiusi kaip prizą skirti irgi aksesuariuką (taip kaip ir nominacija - už aksesuarą). Taigi, paprašiau pilko, kad padarytų man mažą tokią kėdųtę. Ją nudažiau, nudekupažinau ir štai.

user posted image

Tačiau kai sužinojau, kad prizą laimėjo ievushka, pasidarė nesmagu - mano toks rūžavas auksinis daiktas žiauriai netinka prie viso ievushkos kolorito, subtilumo, spalvu pajautimo. Na, bet prizas buvo skirta sspec. šiai nominacijai, tai galvą pasukusi, nutariau papildyti prizą mini meškiuko rinkiniu:

user posted image

Tikiuosi, patiks blush2.gif

Dabar apie prizus, skirtus man. Taip dėl jų džiaugiuosi, taip džiaugiuosi, atsiprašau, Im-bear, kad iki šiol nieko nepasakiau apie tą nuooooostąbų rinkinį (kaip sakiau, visas savaitgalis buvo klaikus). Ypačiausiai džiauguosi dėl (visiška inetikėto, beje) modelino gabalo. Aš gi jau pradėjau iškrpų darymo kursus, tai ten man jo baisiai reiks, o ir taip seniai norėjau pabandyti lipdyti, ačiū tau baisulingai
notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Bet dėl auksarankės kurselių - aš baisiai noriu jų, kaip baisiai, o ypač tų burbulų (kaip ir kitos) Bet kad šią savaitę tai man niekaip nepavyks atkakti, tiesiog neįmanomai, o kitą - mes išvažiuojame pas liepsnikę (na, ne visai pas ją, bet į Suomiją mirksiukas.gif ), tai grįšime tik po Naujųjų. Tai net ir nežinau, sakyčiau, kad rinkitės be manęs, nors taip skausmingai norėčiau kartu susitikti, pabūti, paplepėti, ech... friends.gif gossip.gif group.gif

Balte, tau dėl burbuliuko rašau až.

Im-bear, nu su tuo veltu snukučiu tai tu mane visai subalamutijai. Aš tai gi aišku nepamiršau, kad turi lankyti kursus, bet maniau (pažiūrėjusi į tvarkaraštį), kad tavieji prasidės tik sausio mėn. Tai ir nemaniau, kad čia tu jau taip greit uos baigei. Kažin, ar papasakosi šiek tiek, kaip tau jie patiko, ar darysim seminarą kokį (nors, ar matei, ten griežtai parašyta, kad negalima mokyti nieko tos medžiagos blink.gif )

Taigi, rodos kaip ir viską surašiau (atrodo), dabar jau būsiu vėl on-line, tai nedingsiu taip niekšiškai blush2.gif

Aišku, dar kartą noriu visas pasveikinti kuo nuoširdžiausiai su visais laimėjimais ir padėkoti už tokią krūvą nuostabių emocijų. Beje, jurginėli, tau už Fa-iną - atskira pagyra. Na ir kas, kad sakiau, kad ji panaši į parduotuvinę - ta tikrais atvejais tai būna ir kuo puikiausias komplimentas. Pati gi sakei, kad sunkiai tau einasis siūti tuos meškius, o čia - še tau, ciela drambliukė ir dar tokia mažiukė!!! Liuks. Ar iškarpą pati darei? ada jau būtų išvis mega_shok.gif

MYYYLIU JUS VISSSAAAS wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ar kas, be Arbatėlės, iš užsisakiusių knygas yra iš Kauno?

iš Marijampolės lyg nieko nebuvo g.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LT saulele: 21 gruodžio 2009 - 11:46
OI, Zhuvycia-auksas tu oro_buckis.gif Viskas man labai patinka, ir tinka, ir aš esu labai apsipatenkinus rolleyes.gif Būtų užtekę ir taburetytės, bet kad jau papildei savo prizą, tai aš tikrai neatsisakysiu biggrin.gif Labai tau ačiū!!! Tikiuosi-kažkada susimatysim mirksiukas.gif
O jūs į tą Suomiją su visa šeima vykstat? Man sunku įsivaizduot ... Aš su savo trim į kitą Vilniaus rajoną važiuodama bambu, kaip man sunku išsiruošt doh.gif

Tuoj įkelsiu savo prizo nuotrauką pagaliau, savaitgalį buvo fotoaparatas okupuotas smile.gif
Štai--- Ugninė-tigrinė paslapčių dėželė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 21 gruodžio 2009 - 12:24
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 21, 13:15)
OI, Zhuvycia-auksas tu  oro_buckis.gif Viskas man labai patinka, ir tinka, ir aš esu labai apsipatenkinus  rolleyes.gif Būtų užtekę ir taburetytės, bet kad jau papildei savo prizą, tai aš tikrai neatsisakysiu  biggrin.gif Labai tau ačiū!!! Tikiuosi-kažkada susimatysim  mirksiukas.gif
O jūs į tą Suomiją su visa šeima vykstat? Man sunku įsivaizduot ... Aš su savo trim į kitą Vilniaus rajoną važiuodama bambu, kaip man sunku išsiruošt  doh.gif

Tuoj įkelsiu savo prizo nuotrauką pagaliau, savaitgalį buvo fotoaparatas okupuotas  smile.gif

Kokia nuostabiai gražiausia kažkam (jau nebepamenu ir kam) dėžutė gražiausiausiausiuisia, eina sau doh.gif
O Suomijon, jo, visi, išskyrus dvi mažiausias, jas su bobute paliekam. Man tai bus lengva, nes gi su "dideliais" jau važiuojam, tai jie jau protingi žmonės.
Atsakyti
Tau patinka, Zhuvycia? mirksiukas.gif Tai smagu... Tikiuosi ir Pudrai patiks ax.gif O jei kartais , Pudra , čia visiškai ne tavo spalvos (na, juk būna, kad nelimpa nors tu ką prie dūšios), tai drąsiai man brūkštelk į až, apsitarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu pagaliau Zhuvychia parsirado biggrin.gif As jau taves pasiilgau friends.gif
Del tavo komentaro tai visai nebuvau isizeidusi, nepergyvenk irnesakyk.gif As ja labai patenkinta. Net labiau nei Kaprizu. Iskarpa tai puse mano, puse ne. Visa is karto bijojau. Dabar siuvu miniuka pagal savo. Kazi kas ten iseis hihihi.gif Man rodos busiu su proporcijom nelabai apskaiciavus.
O as vis laukiu, kada turesi daugiau laiko, papasakoti apie tas visokias uzsienines parodas, konkursus. Man labai idomu suzinoti, isgirsti. Papasakok, kur jau pati dalyvavai, kaip ten sekesi ir t.t.
Ievuschka, tavo paslapciu dezele neapsakoma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 21, 15:29)
Tau patinka, Zhuvycia?  mirksiukas.gif Tai smagu... Tikiuosi ir Pudrai patiks  ax.gif  O jei kartais , Pudra , čia visiškai ne tavo spalvos (na, juk būna, kad nelimpa nors tu ką prie dūšios), tai drąsiai man brūkštelk į až, apsitarsim  mirksiukas.gif

Na dovanos -tiesiog pasaka wub.gif
As va pasigirsiu - siandien savaja pasiemiau, tai vis glostau, glostau su sypsena naujus kailiukus biggrin.gif Esu tokia laiminga biggrin.gif O vyras juokiasi - keistos jus, moteros lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 21, 13:15)
Tuoj įkelsiu savo prizo nuotrauką pagaliau, savaitgalį buvo fotoaparatas okupuotas  smile.gif

Širdis gali sustot unsure.gif
O čia paprastiems žmonėms įmanoma tokias išmokt darytis? unsure.gif

Į ją galima pridėti riešutų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žostautė: 21 gruodžio 2009 - 19:59
bigsmile.gif o jau dovanų dovanėlės bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif

Im-bear tau dovanėlė šian iškeliavo 4u.gif
Atsakyti