Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

sveikos visos darbstuoles:) Naujais metais ir as sumaniau tapti kureja;) bandau perskaityti visas jusu temeles, kaip siuti tuos fantastiksu meskucius:) radau at pirmaji konkursa, pirma ir antra etapa, b et niekaip nerandu treciojo;( gal galite imesti nuorodele? nes nznau kaip reikia teisingai siusiuti visas kuno dalis. as visiskai zalia naujoke:) gal kad jums senbuvems netrugdyciau, yra kokia sukurta diskusiju temuke zaliokems? labai jau sudetinga tu senu temu ieskot..
Atsakyti
filmukas, visai nesudetinga, nedaug tu temu yra, ir kaip sujugti meskio dalis yra, pati visai nesenai ieskojau ir nesunkiai radau wink.gif
berods 7 temoje yra paveiksliukai sukelti wink.gif
Atsakyti
jau radau!:)) o gal zinote kur kns galima nusipirkti meskuciams akiu? gal kokioj rankdarbiu ar dekupazo parduotuveje?
Atsakyti
Jeigu niekas nesupyks, tai ateinu truputuką pasirodyti ax.gif . Keletas netiesiogiai su meškinais susijusių darbų blush2.gif . Gimtadienio dovana visų mylimai meškinų mamytei (atsiprašau jos iš karto, kad viešinu neatsiklausus smile.gif ).

user posted image

Ir krikštynų albumas krikštasūniui.

user posted image

4u.gif
Atsakyti
pudra, dekoju, kad idejai mano dovanos nuotrauka thumbup.gif ! Gaila, kad tik viena dali, nes kol as surasiu laiko fotografavimui doh.gif Pazadejau ir ievuschkai, kad jos dovana nufotkinsiu (nes ji pati nespejo) biggrin.gif Nutempsiu tavo nuotrauka pas save i temuke ax.gif

O Zhuvycios dovanos jau ir nenufotkinsiu, nes labai greitai sunaudojau ir druska voniai ir skraba, liko tik nedaug losjono kunui lotuliukas.gif
Atsakyti
Va va, apie šitas pudros knygutes aš ir kalbėjau, rodyk kuo daugiau čia jų, baisiai įdomios jos ir gražios, noriu išmooookti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labai grazus albumai:) man ir butu idomu suzinot kaip jie daromi.
vakar pradejau pirmaji meksiuka, ishsikarpiau viska, kojas jau susiuvau:) kai visa pasiusiu, idesiu, jau taip smalsu kaip pirmas blynas iseis:)
Atsakyti
Pagaliau sutvarkė internetą clap.gif , tai skubu padėkoti auksarankei už pažintį su temari, reiks pasiskaityt dar ir bandyt toliau gamint ax.gif , įdomus daiktas bigsmile.gif , ačiū visoms mergaitėms už dovanėles wub.gif

Dragonfly*
, ačiū už sagę wub.gif , koks kruopštumas, dailumas rolleyes.gif , puspaltuką siuva man dabar, tai jį ir papuošiu čia sage, bus puikus akcentas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif . Zhuvycia, toookius meškinus pati išmokai daryt, tai knygutės bus vieni niekai mirksiukas.gif smile.gif .
Atsakyti
LT saulele, dėkui už knygas oro_buckis.gif
Atsakyti
Džiugu, jei patiko knygelės, žurnaliukai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 01 04, 21:59)
Ačiū, merginos  4u.gif . Zhuvycia, toookius meškinus pati išmokai daryt, tai knygutės bus vieni niekai  mirksiukas.gif  smile.gif .

Tipo, siūlai mokytis pačiai, mokyti mūsų nesiruoši? g.gif Nu bet gal? mirksiukas.gif Aš išvis galvoju, mes visos tokios gudrios, tiek kiekviena visko moka, galėtume daryti visos barterinius kursus. Viena pamokins daryti knygeles, kita - muiliukus, trečia - saldžius medelius, ketvirta - meškiukų kokių gudrybių, smagu būtų?
Atsakyti