sveikos visos darbstuoles:) Naujais metais ir as sumaniau tapti kureja;) bandau perskaityti visas jusu temeles, kaip siuti tuos fantastiksu meskucius:) radau at pirmaji konkursa, pirma ir antra etapa, b et niekaip nerandu treciojo;( gal galite imesti nuorodele? nes nznau kaip reikia teisingai siusiuti visas kuno dalis. as visiskai zalia naujoke:) gal kad jums senbuvems netrugdyciau, yra kokia sukurta diskusiju temuke zaliokems? labai jau sudetinga tu senu temu ieskot..
filmukas, visai nesudetinga, nedaug tu temu yra, ir kaip sujugti meskio dalis yra, pati visai nesenai ieskojau ir nesunkiai radau 
berods 7 temoje yra paveiksliukai sukelti

berods 7 temoje yra paveiksliukai sukelti

jau radau!
) o gal zinote kur kns galima nusipirkti meskuciams akiu? gal kokioj rankdarbiu ar dekupazo parduotuveje?

Jeigu niekas nesupyks, tai ateinu truputuką pasirodyti
. Keletas netiesiogiai su meškinais susijusių darbų
. Gimtadienio dovana visų mylimai meškinų mamytei (atsiprašau jos iš karto, kad viešinu neatsiklausus
).

Ir krikštynų albumas krikštasūniui.

Ir krikštynų albumas krikštasūniui.

pudra, dekoju, kad idejai mano dovanos nuotrauka
! Gaila, kad tik viena dali, nes kol as surasiu laiko fotografavimui
Pazadejau ir ievuschkai, kad jos dovana nufotkinsiu (nes ji pati nespejo)
Nutempsiu tavo nuotrauka pas save i temuke
O Zhuvycios dovanos jau ir nenufotkinsiu, nes labai greitai sunaudojau ir druska voniai ir skraba, liko tik nedaug losjono kunui

O Zhuvycios dovanos jau ir nenufotkinsiu, nes labai greitai sunaudojau ir druska voniai ir skraba, liko tik nedaug losjono kunui

Va va, apie šitas pudros knygutes aš ir kalbėjau, rodyk kuo daugiau čia jų, baisiai įdomios jos ir gražios, noriu išmooookti

labai grazus albumai:) man ir butu idomu suzinot kaip jie daromi.
vakar pradejau pirmaji meksiuka, ishsikarpiau viska, kojas jau susiuvau:) kai visa pasiusiu, idesiu, jau taip smalsu kaip pirmas blynas iseis:)
vakar pradejau pirmaji meksiuka, ishsikarpiau viska, kojas jau susiuvau:) kai visa pasiusiu, idesiu, jau taip smalsu kaip pirmas blynas iseis:)
Pagaliau sutvarkė internetą
, tai skubu padėkoti auksarankei už pažintį su temari, reiks pasiskaityt dar ir bandyt toliau gamint
, įdomus daiktas
, ačiū visoms mergaitėms už dovanėles
Dragonfly*, ačiū už sagę
, koks kruopštumas, dailumas
, puspaltuką siuva man dabar, tai jį ir papuošiu čia sage, bus puikus akcentas

Dragonfly*, ačiū už sagę

Ačiū, merginos
. Zhuvycia, toookius meškinus pati išmokai daryt, tai knygutės bus vieni niekai
.

LT saulele, dėkui už knygas

Džiugu, jei patiko knygelės, žurnaliukai

QUOTE(pudra @ 2010 01 04, 21:59)
Ačiū, merginos
. Zhuvycia, toookius meškinus pati išmokai daryt, tai knygutės bus vieni niekai
.

Tipo, siūlai mokytis pačiai, mokyti mūsų nesiruoši?