Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

Prisidedu prie Pudros-nuoširdžiausiai dėkoju Auksarankei už tokį nuostabų vakarą ir pažintį su dar viena (šįkart-tikrai egzotiška) rankdarbių rūšimi aciuks.gif Šiandien jau nebeturėjau laiko prisėsti prie temariuko (kaip puikiai Pudra jį pavadino biggrin.gif ), bet neužilgo tikrai pabaigsiu ir pasirodysiu.

Ir dar - teko pamatyti ir net pačiupinėti Im-bear tigriukę Mimi. Įspūdis-nerealus bigsmile.gif Bet kaip nuotraukos kartais apgauna-aš ją įsivaizdavau kaip mini žvėriuką, delne telpantį, o ji, pasirodo-tikra gigantė lyginant su mano įsivaizdavimais lotuliukas.gif

Ir dar - Zhuvycia įteikė man prizą, kurį laimėjau už įdomiausius aksesuarus. Ooooo-koks puikus kailiukas ir jo priedai rolleyes.gif Iš jo tikrai gims kokia nors graži meškytė (nes kailiukas-su rožiniu atspalviu), o gal ir žvėriukui-berniukui tiktų? g.gif na, pažiūrėsim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 31 gruodžio 2009 - 00:05
Labas vakaras! Aciu visoms uz grazius sveikinimus!!!

Aciu-aciu, auksaranke, uz toki nuostabu vakareli ))) Temariuka savo irgi pabaigsiu jau po Naujuju metu ))) O dabar pasiplanuojame frivolite kursiukus - zinau, kad ir pudra, ir ievuschka prisijungs, o puikioje kompanijoje ir mokytis maloniau biggrin.gif

O dar, mergaites, gavau tiiiieeeek dovanu savo praejusio gimtadienio proga, kad iki siol negaliu atsidziaugti! Butinai artimiausiu metu viska nufotkinsiu ir pasigirsiu drinks_cheers.gif

LT saulelei didziausias dekui uz knygas-zurnalus, vilnietes galit skambinti del atsiemimo (dragonfly*, sige, deimushka), o jurgineliui, prapiestei ir giriai issiusiu jau po svenciu, nes abejoju, kad rytoi pavyks pasiekti musu pasta doh.gif Saullute, tavo knygas irgi turiu, kaip ir taremes mirksiukas.gif

Atsakyti
Aš tik dabar prie kompo pribėgau, kol dar visi miega. Ir aš noriu pasidžiaugti vakarykščiu vakaru - taip prisisėmiau savo kibirėlį gerų emocijų, ilgam dabar užteks. Pirmiausia - auksarankei - už kursus, už tai, kad negaili savo neišsemiamų žinių, už jaukius namus, kur taaaaip smagu buvo plepėti ir temarintis. (dar, aišku, ir už karoliukų krūva begalo dėkoju, atsirinkau ir dabar stengsiuosi perduoti per ką nors atgal mirksiukas.gif )

Im-bear - už taaaaip neįtikėtinai tiksliai pataikytą pliušo spalvą. Kaip tik dabar siūnu meškiuką, kuriam baisiai reikėjo kažko tokio ryškiai oranžiško ir net atsisėdau, kai pamačiau savo prizo spalvą. thumbup.gif

Ievushkai - už plepalų gausybę (tai mano sielos penas) ir vilnos kalną.

Pudra - įtariu, kad gali po truputį planuoti knygučių įrišimo kursus mums mirksiukas.gif Mergaitės, kad žinotumėt, kaip pudra moką rišti knygaaaas doh.gif doh.gif doh.gif

LT saulelei - aišku, už visas knygas, visas žinias iš Maskvos ir tarpininkavimą tarp knygynų lotuliukas.gif

Vakar grįžus džiaugiausi, kad jau visi miega, tai galėjau ramiai apsiglostinėti dar viską, ką parsinešiau. Beje, temariuką tai vat nežinau, ar pabaigsiu g.gif Labai man patiko, ale kur to laiko paimti? Gal į kokią ligoninę atgulti, va ten tai pats gazas būtų juos siuvinėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš ir aš ir noriu į kokius kursus blush2.gif jum taip smagu matau bigsmile.gif , reikia konors pramokt ir rankeles pamiklinti, nes dar kažkokios susitingusios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs Shirley: 31 gruodžio 2009 - 10:06
Kad jau tiek mažai laiko beliko smile.gif , sveikinu iš karto visas meškiniautojas ir meškiukam prjaučiančias merginas su artėjančiais. mirksiukas.gif
Gražių darbų, šiltų emocijų ir sėkmės kūryboje! 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 12 31, 13:59)
Kad jau tiek mažai laiko beliko  smile.gif , sveikinu iš karto visas meškiniautojas ir meškiukam prjaučiančias merginas su artėjančiais.  mirksiukas.gif 
Gražių darbų, šiltų emocijų ir sėkmės kūryboje!  4u.gif

user posted image

Smagu, kad visoms buvo smagu. As tai nors ir vyturys, bet vakar po savo kibiro geru emociju negalejau anksti eit gult lotuliukas.gif

Ir SVEIKINU viasa su artejanciom. Tegu naujiaji metai buna ypatingi mirksiukas.gif
oj, pudra, po tokios grazios foto negaliu atsigauti, pakelei nuotaika
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 12 31, 13:59)
Kad jau tiek mažai laiko beliko  smile.gif , sveikinu iš karto visas meškiniautojas ir meškiukam prjaučiančias merginas su artėjančiais.  mirksiukas.gif 
Gražių darbų, šiltų emocijų ir sėkmės kūryboje!  4u.gif

Ačiū pudrele, tikrai nuotrauka labai graži, tokia dviprasmiška, sakyčiau mirksiukas.gif Labai atitinkanti visų mūsų, meškiniautojį, nuotaikas, o ypač kelių (nerodysim pirštais... nu, jūs supratot?)
Atsakyti
Sveikinu-sveikinu-sveikinu!!!!!!

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Nousirdus sveikinimai visiems! wub.gif
Visiems visko pacio geriausio,ir tegul to geriausio butu kiek imanoma daugiau! bigsmile.gif group.gif
Atsakyti
Sveikos meskiniautojos!

turiu klausima, is turimu siulu sankaupu niekaip nepritaikau tinkamu siuvimui mesku.
tai vieni trukineja, kiti tvirti, bet per stori. labai sunkiai einas viskas.

kokiais jus siuvat? kur perkat? gal kokia nuoroda? ax.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 03, 10:46)
Sveikos meskiniautojos!

turiu klausima, is turimu siulu sankaupu niekaip nepritaikau tinkamu siuvimui mesku.
tai vieni trukineja, kiti tvirti, bet per stori. labai sunkiai einas viskas.

kokiais jus siuvat? kur perkat? gal kokia nuoroda? ax.gif

aciuks.gif

As siuvu siulais "Coats Duet" - tikrai tvirti, ju yra Vilniaus g ( lyg ir Vilniaus 18), truputi paejus nuo vaiku pasaulio, po desine - rankdarbiu parduotuvele maza
Atsakyti