Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

QUOTE(ievuschka @ 2009 12 28, 14:18)
Im-bear - su Uogienės diena tave   4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dėl kursų - derinuosi prie visų, labai laukiu  ax.gif  Aš irgi kaip Zhuvycia turiu smeigtukų tik metalinėm galvutėm. Ar tiks? O daugiau nieko nereikia, tik smeigtukų?
Tiesa- o kur vyks kursai?(į kokį rajoną orientuotis?)

Surasiau visoms, kur mane rasti.
Smeigtukai su metalinem galvutem tinka, jeigu yra smailus. Atsineskite, kiek kas ir kokiu turit. Viso kito turiu
Atsakyti
Kaip smagu kaip smagu, ir kada gi stas trečiaaadienis
Atsakyti
Sveikos merginos friends.gif
Pirmiausia tai skubu pasveikinti visas su sventemis - jau praejusiomis ir dar ateinanciomis newyear.gif
Auksaranke, aciu labai uz dovanele. Tokio tikro daikto dar nesu maciusi is taip arti biggrin.gif Sakiau elgsiuosi egoistiskai ir tuo muiliuku naudosiuos tik as tongue.gif
Rulle, zuikutis pasieke mane sveikas gyvas. Nerealus jausmas savo rankose tureti Tavo kurini wub.gif Aciu Tau dar karta friends.gif Net mano vyras paemes i rankas pasake " vaaaauuuu" bigsmile.gif
Im-bear, nuosirdziausi sveikinimai gimimo dienos proga happybday.gif Mane zavi tavo energija ir kurybingumas. Linkiu, kad ir toliau tavo galva butu pilna ideju ir nepritruktum laiko joms igyvendinti biggrin.gif friends.gif
Ir dar labai pavydziu jum ,kad galit susibegti, susimatyti, pasibuti, pasidalinti... thumbup.gif As nors mintimis pabusiu su jumis tongue.gif
Atsakyti
Im-bear, user posted image
Atsakyti
Kaip gerai,Jurgineli,kad jau gavai bigsmile.gif Dekoju uz ivertinima 4u.gif
Atsakyti
auksaranke wub.gif muiliukas labai kvapnus wub.gif , ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 12 28, 18:33)
auksaranke wub.gif muiliukas labai kvapnus  wub.gif , ačiū  4u.gif

Smagu, kad taip greit gavot visos:) Muilinkites i sveikata lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, dar kartą patikslinu dėl knygelių - informuokit jei kur suklydau smile.gif .

Im-bear, Zhuvycia, Ievuschka, Auksaranke knygeles atsiims per kursus.

Siges, Prapiestes, Dragonfly*, Jurginėlio ir Girios užsakymai keliauja pas Im-bear ir iš ten savais keliais pas savininkes.

Baronkai, Ms.Shirley, Arbatėlei, Pavonijai ir Vilm@i atiduosiu pati.

Dar labai laukiu žinių iš Melinytės, Saullutes, Deimushkos ir Vaidos2D mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 12 28, 22:36)
Siges, Prapiestes, Dragonfly*, Jurginėlio ir Girios užsakymai keliauja pas Im-bear ir iš ten savais keliais pas savininkes.

Aciu labai, mergaites, uz rupesti wub.gif
Im-bear, prisijungiu ir as prie sveikinimu user posted image
Atsakyti
Im-bear, sveikinu happybday.gif , nors ir pavėluotai blush2.gif
Atsakyti
buvo labai malonu susipažinti su pudra,
be galo dėkinga už dovanėles oro_buckis.gif
būtinai nufotografuosiu ir pasimaivysiu blush-anim-cl.gif
tokias rankoves turėjau akademijoj tapybos paskaitom, buvo malonu prisiminti akadės laikus, ir pasijaučiau kad či akaip namiokas nematomas ir pudros tikrai nenumatytas kad reiktų kada vėl tapyba užsiimt.
ačiū ačiū wub.gif

ir knyga wub.gif LT saulele oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs Shirley @ 2009 12 30, 12:40)
buvo labai malonu susipažinti su pudra,
be galo dėkinga už dovanėles  oro_buckis.gif
būtinai nufotografuosiu ir pasimaivysiu  blush-anim-cl.gif
tokias rankoves turėjau akademijoj tapybos paskaitom, buvo malonu prisiminti akadės laikus, ir pasijaučiau kad či akaip namiokas nematomas ir pudros tikrai nenumatytas kad reiktų kada vėl tapyba užsiimt.
ačiū ačiū wub.gif

ir knyga wub.gif  LT saulele oro_buckis.gif

Mrs Shirley, ką jau ten susipažinti, tikiuosi, kažkada teks pabendrauti ilgiau nei dvi sekundes mirksiukas.gif . Džiaugiuosi, kad patiko - už vėlavimą buvau juk pažadėjus keletą bonusų ax.gif , o jeigu dar pavyko ir kaip užuomina, tai tikrai smagu - lauksim naujų šaunių darbų mirksiukas.gif .

O aš savo ruožtu dar kartą norėčiau padėkoti Auksarankei už svetingumą ir nuostabius kursus wub.gif . Nežinau kaip kitoms, bet man labai patiko ax.gif . Grįžus namo pasėdėjau prie savo temariuko dar pora valandų, bet vis dar neįveikiau - smagus, bet ir pakankamai daug laiko reikalaujantis užsiėmimas. Ačiū dar kartą 4u.gif
Atsakyti