Mimi - tikrai turbūt viena įspūdingiausių dalyvių. Jau pradėjau įtarti, kad tikrai ji Im-bear daryta, nes, nors ir man ištikrųjų nelabai graži ir į Im-bear gyvūnėlius visai nepanaši (bet ji pati sakė, kad labai stengėsi padaryti nepanašų) bet profesionalumo nepaslėpsi. Ir iškarpa įdomi, ir snukutis išraiškingas, ir jau akys akys :blink Niekaip nesupratau, nu kas ten - gal lampwork karoliai, gal kas, na negi išpaišytos taip nuostabiai

Mobis - labai draugiškas, paprastas kaip koks darželinukas. Man patinka spalvų derinys ir apsnigta jo nuotrauka. Dar labai graži nuotraukos kompozicija, matosi, kad mamytė (ar fotografas) ne šįiaip sau iš gatvės menininkas

Monkis - na, gal ir nieko, mielas toks, bet kaip ir daugelis sakė, nelabai kalėdinis, nelabai... Ir akytės baisiai jau atmestinai prisiūtos, be akiduobių. Patinka jo pilviukas, bet kažkodėl dėl jo ir ilgo kailiuko man primena labiau ežiuką nei meškiuką. Bet ale koks skirtumas :-)
Nevykusi dovana - toks kaip iš komikso, visa istorija pavaizduota, taip ir įsivaizduoju, kaip gauna meškiutis riešutų maišą ir neturi jų su kuo krimsti. O eglutė labai faina, šiek tiek gal meškio akims norėtūsi suteikti spalvos, o tai dabar atrodo, kad mamytė nežinojo, kad permatomas akeles reikia padažyti. Nors šiaip jos čia visai ir tinka tokios baltos.
Kadangi jau diena visai į pabaigą, kažin ar bespėsim pakomentuoti visus anonimiškai, tai gal keliu dar vieną ketvertą, arba susitriam aptarinėti ir nebeanonimiškai?
Man tai dar baisiai knieti paspėlioti, kieno kuris meškiukas, gal kuri prisidėsit prie spėlionių?
Svajoklis - Auksarankės
Mamutukas ir katytė - Im-bear
Martynas - Ievushkos,
Lukas - Julia B.
Bugis - žostautė
Anatolijus ir Nevykusi dovana - pudros,
Oi, ale gal čia aš ir klystu... Daugiau nespėliosiu, nenoriu apsijuokt